- 17 Haziran 2013
- 690
- 49
- 51
Benimde saçım sizin saçınızın renginde idi. Aynı işlemler yapıldı. Önce platin sarısı kadar açıldı. Sonra bebek sarısına boyayıp ışıltı verdi. Renk çok hoş oldu fakat yüzümü kırmızı kara gibi gösterdi. 3 gün sonra kuaföre yeniden gitmeye utandığım için evde biraz koyulaştırıyım dedim. 7.1 küllü kumral aldım boyadım. Saçım yeşil oldu. Yıkanınca yeşillik gider dediler. Ama benim zamanım olmadığı için parfümeri bana dore sarı önerdi. Aldım boyadım 1 hafta sonra tekrar yeşillik sırıtıyordu. Bunun üzerine araştırma yaptım istediğim saç tonunda 10.1 ve 8.1 karıştırıp boyayın yazıyordu. Yaptım. Saç oldu koyu yeşil. Sinirlerim iyice gerildi moralim oldu 0. Ertesi günü misafirlerim gelecek Birşeyler yapmalıydım. Aynı gün palette yoğun açıcı ile rengi akıttım. Bu böyle olmıcak en iyisi 3 sene önce kullanmış olduğum bronz kahve boyayım dedim. boyadım. Saçlarım oldu koyu bakır kızılı. Yani dizin resimdeki renginiz...Hiç sevmediğim bir renk... Saçımı daha fazla yıpratmamak afına öyle biraz kullanırım dedim. Bu arada saçıma bakım yapar biraz toparlarım diye düşündüm. Bakım için zeytin yağı + bal karıştırıp saçıma sürdüm. 2 saat kadar bekleyip yıkadım. Kızıl genelde çok akan bir renk olduğu için bakımda da süper aktı.haftada 2 defa yapıyorum. Şimdi saçımın rengi karamel... Biraz daha bekleyip küllü kumral boya yapacağım. Saçta kızıllık varsa küllü renk yeşillenmeden tutuyormuş... Bakalım nasıl birşey olacak...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Açma işlemi dısında coğu yanlış uygulamaların , röfleli ışıltılı balyajlı saçın doreye ihtiyacı var evet ama cila kadar. Şuanda küllü istiyorsanız açın sarı olsun. Üstüne her 15 günde bir Koleston Perfect 8/11 %6 oksidan hatta bulursanız %3 kullanınn 2 ayda garanti küllü kumral :)