Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MERAK ETTİĞİNİZ TÜM SAÇ RENKLERİNİ VE RENK TUTTURMA İLE İLGİLİ SORULAR ANINDA CEVAPLANIR.
-----DİKKAT ! 9 MART - 7 NİSAN ARASI FORUMA GİREMEYECEĞİM BU YÜZDEN TÜM SORULARINIZ 7NİSAN GÜNÜNDEN SONRA CEVAPLANACAKTIR. -----
Merhaba Canlarım , Ben Deniz
Size saç hikayemi anlatmak istiyorum , resimleri telefondan atamıyorum ama istediğiniz rengi atabilirim.
Şimdi kızlar ben 1998 de ilk kez görümcemin aklına uyup saçlarımı siyaha boyattım 2 sene sonra yoğun kızıl istedim marjinal bir şey olsun dedim gittim 6.60 a boyattım , sonra gençlik yıllar derken 2007 de aklıma esti saçlarımı platin yaptım. Tabi en çok eşim beğendi , ancak ben kendime yakıştıramadım. Sonuçta tam 35 yaş krizindeydim -ah o sene - sonrasında saçıma dokunmadım çünkü doğal koyu kumral saçlarım bana çok yakışıyor. Arada röfle yaptırdım . Sonra saçlarımın yanmasından sonra bu yaza kadar dokunmadım , bana ilham veren Deniz Uğur oldu . Adını Feriha Koydum vardı ozamanlar , gayet beğeniyordum saçlarını hele sarıya boyatınca tamamen istedim ancak cesaret edemedim 7.3 boyattım. Tabi beğendim ama çabuk sıkıldım. Dedim zaten 40 yaşına geldim bundan sonra saçımı boyatmassam ne olcak tuttum platine kadar açıp küllü açık kumral boyattım. Birde ombre yaptırdım sonra her gün onları papatya suyuyla açtım ve sarışın bayan oldum . Belirsiz bir mutluluk vardı . Tabi hazirandan beri Thaila490 arkadaşım sayesinde bir sürü bilgi edindim benim öğretmenim de diyebilirim :))) sonra boya konusunda oldukça bilgi sahibi oldum . Kuaförümü değiştirdim , ve saçlarımı vişne rengine boyattım . Sonra kızım bana anne kızılı kullanmıştın diyince boya sildirme yaptım. Koyu kumral a döndüm. Ama kızıllarım alttan gözüküyordu. Ve çok hoştu. Sonra İntikam izlerken Şahikanın saç rengi dikkatimi çekti ve çok beğendim. Gittim kızıl çikolata kahve boyattım. Şimdi diplerim çıktı . Yine boyatıcam ama yıllardır bir türlü sevemediğim hoşlanamadığım bakır saç şu aralar beni kendine çekiyor ama bir marjinallik yapıp saçlarımı bakıra boyatacağım. Hürrem rengi istiyorum veya Emel Acar saç rengi . Biraz daha çıkınca boyatacağım.
İşte kızlar hikayemi sizle paylaşmak istedim. Her türlü sorunuzu ve yorumlarınızı bekliyorum. Renk tutturma , merak ettiğiniz saç renklerinizi sorabilirsiniz cevaplarım.
MERAK ETTİĞİNİZ TÜM SAÇ RENKLERİNİ VE RENK TUTTURMA İLE İLGİLİ SORULAR ANINDA CEVAPLANIR.
-----DİKKAT ! 9 MART - 7 NİSAN ARASI FORUMA GİREMEYECEĞİM BU YÜZDEN TÜM SORULARINIZ 7NİSAN GÜNÜNDEN SONRA CEVAPLANACAKTIR. -----
Merhaba Canlarım , Ben Deniz
Size saç hikayemi anlatmak istiyorum , resimleri telefondan atamıyorum ama istediğiniz rengi atabilirim.
Şimdi kızlar ben 1998 de ilk kez görümcemin aklına uyup saçlarımı siyaha boyattım 2 sene sonra yoğun kızıl istedim marjinal bir şey olsun dedim gittim 6.60 a boyattım , sonra gençlik yıllar derken 2007 de aklıma esti saçlarımı platin yaptım. Tabi en çok eşim beğendi , ancak ben kendime yakıştıramadım. Sonuçta tam 35 yaş krizindeydim -ah o sene - sonrasında saçıma dokunmadım çünkü doğal koyu kumral saçlarım bana çok yakışıyor. Arada röfle yaptırdım . Sonra saçlarımın yanmasından sonra bu yaza kadar dokunmadım , bana ilham veren Deniz Uğur oldu . Adını Feriha Koydum vardı ozamanlar , gayet beğeniyordum saçlarını hele sarıya boyatınca tamamen istedim ancak cesaret edemedim 7.3 boyattım. Tabi beğendim ama çabuk sıkıldım. Dedim zaten 40 yaşına geldim bundan sonra saçımı boyatmassam ne olcak tuttum platine kadar açıp küllü açık kumral boyattım. Birde ombre yaptırdım sonra her gün onları papatya suyuyla açtım ve sarışın bayan oldum . Belirsiz bir mutluluk vardı . Tabi hazirandan beri Thaila490 arkadaşım sayesinde bir sürü bilgi edindim benim öğretmenim de diyebilirim :))) sonra boya konusunda oldukça bilgi sahibi oldum . Kuaförümü değiştirdim , ve saçlarımı vişne rengine boyattım . Sonra kızım bana anne kızılı kullanmıştın diyince boya sildirme yaptım. Koyu kumral a döndüm. Ama kızıllarım alttan gözüküyordu. Ve çok hoştu. Sonra İntikam izlerken Şahikanın saç rengi dikkatimi çekti ve çok beğendim. Gittim kızıl çikolata kahve boyattım. Şimdi diplerim çıktı . Yine boyatıcam ama yıllardır bir türlü sevemediğim hoşlanamadığım bakır saç şu aralar beni kendine çekiyor ama bir marjinallik yapıp saçlarımı bakıra boyatacağım. Hürrem rengi istiyorum veya Emel Acar saç rengi . Biraz daha çıkınca boyatacağım.
İşte kızlar hikayemi sizle paylaşmak istedim. Her türlü sorunuzu ve yorumlarınızı bekliyorum. Renk tutturma , merak ettiğiniz saç renklerinizi sorabilirsiniz cevaplarım.
canim bende ilk resimdeki saci yapmak istiorum sacim suan bakir kahve gibi.sen yapabildin mi acabamrb banada bi yardım lütfen. saçlarım koyu kahve üzerine garnier olia bakır boyadım normalde hiç boya yoktu tek kat boya var şuan. altta görünen rengi yapmak istiyorum. boyayı akıtmam gerekirmi yada saçımı açmalımıyım. palatte 7-77 yapsam çokmu açık renk olur. yoksa zemin koyu olduğu için istediğim rengi bulabilirmiyim. lütfen yardıımmEki Görüntüle 1216961 Eki Görüntüle 1216963
1- Bakır boyalar direkt olarak 15 günde bir boya ister yapıları gereği akmaya müsaitler o yüzden direk bakır ton yerine bakır kızıl ton kullanılmalı , bide 15 günde bir isterseniz bakır cila yapın inanın cok kolay boyayı oksidanla değil su ile karıştırıp saçınızı sıcak ayarda kurutun , ne kadae su koycağın hakkında bir şey diyemicem cünkü ben kıvamını göz kararı tutturum.Kızıl-bakır saçın akmaması için ne yapabiliriz?
Yağlı saç derisinin yağlanmasını geciktirmek için neler yapmalı? Mesela fön çektirmek istiyorum 2-3 gün gitsin istiyorum. Ama saçlarım aynı gün yağlanmaya başlıyor :)
Teşekkürler.
Yok aslında boyadıkça beyazlar diye bir yalan dolaşır ama bilmem ırsidir beyazlık.Mrb konunuza yorumlarınızı okuyorum da, sorum var gördüğünüzde cevap verebilirseniz sevinirim. Saçım koyu kestane idi, palette 10.0 açık sarı aldım 9 oksidan ile, ondan önce koleston 11.1 denedim bir tutama, ama ikisinden de sonuç alamadım, hatta palette den aldım da soğan kabuguna döndü turuncu bir soğan kabuğu
tabi hoş olmayınca 7.3 alıp kapattım loreal excellence ile, fakat tam kapanmadı da, amacım sarı boyamak
palette yogun saç açıcı ile boyayıp üzerine 10.0 yapsam olur mu bir de sorum saçımda beyazım öyle sürekli boyamamı gerektirecek kadar değil, boya yaptıkça renk pigmentleri ölüyor ve boyaya gereksinimli hale mi geliyor yani beyazlar ile alakası var mı? bilirsiniz Tşk
Turunculuk yoğunsa kolestonun 11/1 ini kullanmanıZı öneririmBen extra blond kullandım saçlarım kumraldı ikinci kullanımda turuncumsu oldu kullanmaya devam edersem sarıya dönermi nasıl geçecek turunculuk