- Konu Sahibi ela
-
Selam kızlar,
Bende yaklaşık 3 aydır aşağıdaki karışımı kullanıyorum ve çok memnunum
1 Evigen Ampul
1 Bepanten Ampul
1 Bemiks C Ampul
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı badem yağı
1 yumurta sarısı
Hepsini güzelce karıştırıp saç diplerime uyguluyorum. Streç filmle saçlarımı sarıyorum, 5 dk saç kurutma makinesi ile tüm bölgeye ısı veriyorum. 1 saat havluya sarılı bekletip yıkama işlemine geçiyorum.
Ertesi gün vitamin kokusu buram buram esiyo saçlardanama yapacak bişey yok, oldukça yararlı bişey olarak görüyorum ve son derece memnunum.. Saçlarımın bakımlı görünmesi, parıltısı, sıklaşması ve en önemlisi dökülmesi durdu
Haftada 2 kez ile başladım şuan 10 günde yada 2 haftada 1 uyguluyorum..
öncelikle geçmiş olsun cnm durumuna üzüldüm ama bence de bu kadar stres yapma sürekli bunu düşünüp ağlarsan daha çok etkilenirsin böyle bir durum yokmuş gibi düşün konuda bahsedilen kürü mutlaka yap madem genetik yada fiziksel bir problemin yok işin daha kolay bence bunun yanında sinameki kürünü de yapabilirsin ben denemiştim bu kürü ve o dönemde dökülme normaldi ama bence en önemlisi saçlarım çok hacimli ve parlak görünüyordu.bir de yapman klasik şeyler var işte banyoda saçını yıkarken başını öne eğip de yıka bu kandolaşımı hızlandırır ve saçların seni terketmez duştayken.banyodan sonra da sakın saçlarını ıslakken tarama havluda suyunu iyice aldır hafif nemliyken tara bu da dökülmeni ciddi derecede azaltır saçını çok sık yıkama haftada 2 ya da 3 defa yıkamaya çalışır çok yıkarsan çok da dökülür saçın kendini besleyen doğal bir yağı var sen onu sürekli saçından arındırırsan saçların çok daha fazla dökülür en azından gün aşırı yıkamaya çalış ben öyle yapıyorum bir de aşağıya bir link atıcam onu izle dr.feridun kunak show da bu konuya değinmişti geçen gün belki faydalı bir bilgi edinebilirsin şimdilik yazacağiım bunlar tekrar geçmiş olsun cnm..
http://www.izle7.com/kanal7/izle-3785-ulke-tv-dr-feridun-kunak-show-25-subat-2014.html
ben bu karışımı badem yağı olmadan uyguladım ve yıkarken saçlarım daha çok döküldü çok korktum sadece iki kez uygulayabildim..
önce allah'tan sonra sizde güç almak isterim, sizde böyle bir şey olmadı sanırım..
eğer olmadı iyi geldi derseniz tekrar başlıcam ama çok karışık düşüncelerdeyim :26:
arkadaşım bu videoyu izle.https://www.youtube.com/watch?v=rDhbrL21vjs
saça gerekli tüm yağları ve vitaminleri içinde bulunduran bir üründen bahsediliyor.ürün reklamı değil.kullanan kişinin şiddetle tavsiyesi.zaten video açılınca görürsün reklam olmadığını. birde yağların saça nasıl uygulanması gerektiği ile ilgili bir video var.yalnış uygulamalarla da sonuca götürmüyo çünkü.
https://www.youtube.com/watch?v=Rnr2duk8NHw izle umarım fayda görürsün
teşekkür ederim ilginize..
ama benim sıkıntım ampulleri kullandığım gün duştaki dökülmenin, kullanmadığım zamanki dökülmeye göre daha fazla olması.
sonrasında bıraktım kullanmayı kendime dert edindim.
ilk başta döküyor sonra çıkartıyor sanırım bunu yaşayan varsa yorumunu bekliyorum..
hhımm anladım canm.hiç bilmiyorumki.ben nezaman yapsam o bakımları dökülmem durur.ki ampulleri kullanım amacımız da o zaten.hep diyolar ya cansızları döküp yenilerini çıkartıyo diye.belki ondandır.??
ben bu karışımı badem yağı olmadan uyguladım ve yıkarken saçlarım daha çok döküldü çok korktum sadece iki kez uygulayabildim..
önce allah'tan sonra sizde güç almak isterim, sizde böyle bir şey olmadı sanırım..
eğer olmadı iyi geldi derseniz tekrar başlıcam ama çok karışık düşüncelerdeyim :26:
teşekkür ederim ilginize..
ama benim sıkıntım ampulleri kullandığım gün duştaki dökülmenin, kullanmadığım zamanki dökülmeye göre daha fazla olması.
sonrasında bıraktım kullanmayı kendime dert edindim.
ilk başta döküyor sonra çıkartıyor sanırım bunu yaşayan varsa yorumunu bekliyorum..
Bir de şöyle bir durum var. Onu bilmeyen çok insan var, eline çekmeden gelen ya da gün içinde omuzlarına dökülen saçlar aslında 1-2 ay önce dökülmüş olanlar. Yani saç kökü uykuya giriyor ama kök şişkin olduğundan içerde kalıyor saç yavaş yavaş yukarı çıkıyor ve dökülüyor. Yaptığımız maskeler kullandığımız şampuanlar gözeneklerimizi genişlettiği için dökülen saçlar düşüyor sadece ölü saçlar yani. Sağlıksız saçlar bile değil direk önceden uykuya girmiş zamanla dökülecek olan saçlar dökülüyor.
Hatta farketmişsindir duş aldıktan sonraki gün mesela günlük dökülme atıyorum 100 ise 50 tel dökülüyor ertesi gün 75 sonra yine 100, çünkü o bakımı yaptığında önümüzdeki günlerde dökülecek olan saçları da döküyor.
Ama genetik dökülme varsa buna etkili olduğunu sanmıyorum.. Sağlıksız ise saçların işe yarayabilir. Bende yaradı eski yorumlarda uzun uzun anlattığım gibi.
Herkese Allah'tan acil şifalar diliyorum
Bende kullandım bide susam yağı kattım içine faydasınıda gördüm saçlarım çoğaldı küçük küçük saçlar çıkmaya başladı ve uzadı
Meraba ben bemiks bepanthen yilan sarimsak yagi ve bakim yaglariyla burda paylasilan bi kuru yaptim. Iki kez yapmama ragmen eskiye nazaran daha cok sac dokuluyo. Acikcasi bu durum beni cok uzuyo. Dokulen her sac telimde aglar oldum. Yardim edin bana neden dokulmem artti?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iki saattir bu konuyla ilgili yorumları okuyorum benim saçlarım çok sıktı ve dökülmeye başladı şuan eski saçlarımın üçte biri kalmış durumda bioxin şampuan kullanıyorum uzun yılladır ve doktor hair forte diye bi losyon vermişti başta çok dolgun oldu çok mutlu oldum ama daha sonra hiç etkisi olmadı şuan son şişeyi kullanıyorum bitsin daha almicam galiba ne yapıcağımı saşırdım yağa karıştırmadan direk bu ampulleri karıştırıp saçıma sürsem ve bekletsem ne olur acaba yağ benim saçımı döküyo çam terebentini sarımsaklı şampuna eklemiştim kötüoldu saçalarım ve bidaha kullanmaya cesaret edemedim gün aşırı duş alıyorum iki gün duş almasam iki üç kat fazla dökülüyo saçlarım kimi arkadaşlarım şampuana katmayın demişler bioxine katsam ampulleri bişey olur mu bilen tecrübeli arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim gece rüyalarıma giriyo artık çok üzülüyorum ağladığım çok olmuştur umutlandım yorumları okuyunca
bemiks b vitamini içeriyor diğerleride tam bilmiyorum cnm banada doktorum verdi ama bahsettiğin kişi dökülme problemi varmıydı da kullandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?