Eğer kişilerin Çinkosu eksik değilse Çinko takviyesine gerek yoktur. Yanlış bilgi vermeyelim. Sizde eksiklik var diye herkese önermeyiniz. Bunu tenkit maksatlı söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Bir umut alıp kullanacak olan çok insan vardır sırf bu sebeple altını çiziyorum.
evet saç çıkarıyor benm orta çizgimde açılma vardı oralar kapandı dökülme çok aza indi. 1 ay kullandm 8 kez yaptım büyük fayda gördüm. Sarımsağı dövüp sulandırıp içine katman da büyük yarar sağlar.kızlar uzun süresir bu 3 ampulu kullananlarda yorum istiyorum gerçekten gürleştiriyormu ve illa badem yagına falanmı katılacak 3ünü sade karıştırıp kullanan varmı?
evet saç çıkarıyor benm orta çizgimde açılma vardı oralar kapandı dökülme çok aza indi. 1 ay kullandm 8 kez yaptım büyük fayda gördüm. Sarımsağı dövüp sulandırıp içine katman da büyük yarar sağlar.
Canm hep yazıorum benm 6-7 yıldır hiç önüne geçemediğim dökülmelerim vardı denemediğim şey kalmadı bunu da denemiştim zamanında ama devam etmemiştm faydası yok diye. Arkadaşımın önerisiyle tekrar deneyim dedim. 1 yumurta sarısı, bemiks, bepanthen, evigen çok az badem yağı ve 5-6 diş iyce dövülmüş sarımsağı braz sulandırıp hepsini karıştır diplerine sür 2 saat bekle yıka. Dökülmen durur saç çıkar. Bana bu yöntemden başka hiç bişi de etki etmedi. Tek bu yani. Denemende fayda var.sen nasıl kullandın canım bademyagıylamı karıştırdın uzatmaya faydası oldumu?bide bemix yerine kullanılan başka b vitamini varmı kızlar bemikste paraben vardı?
Canm hep yazıorum benm 6-7 yıldır hiç önüne geçemediğim dökülmelerim vardı denemediğim şey kalmadı bunu da denemiştim zamanında ama devam etmemiştm faydası yok diye. Arkadaşımın önerisiyle tekrar deneyim dedim. 1 yumurta sarısı, bemiks, bepanthen, evigen çok az badem yağı ve 5-6 diş iyce dövülmüş sarımsağı braz sulandırıp hepsini karıştır diplerine sür 2 saat bekle yıka. Dökülmen durur saç çıkar. Bana bu yöntemden başka hiç bişi de etki etmedi. Tek bu yani. Denemende fayda var.
Selam kızlar, ben şampuanımın içine sarımsak ve çam terebentin esansı katmıştım ama çamterebentin saçımı kuruttuğu için kullanmadım bir daha. Şimdi de 2 ampul bemiks kattım içine, bemiks de saçımı sertleştirir mi acaba :44:..Sertleşme yaparsa kullanmayacgm
ne kadr sürede faydasını görmeye basldınız? ilk zamanlarda yogun dökülme yasadınz mı gordugunz faydalar nedir?gerçekten işe yarıyo ben hem badem yağı susam yağına 1 er ampul kırıp bakım yapıyorum haftada 1 yada 2 falan hemde 1 er tane ampulu kırıp şampuanıma katıyorum her yıkamada saçıma işliyo memnunum arkadaşım üşenmeden yapmaya devam:lepi:
kızlar kesnlkle bu karışım hari,ka bende badem yağına bemks bepanten evigen kırıyorum brzda hint yağı ekliorum 1 2 saat bekleti,orum saçlarm dökülmü yeni saçlarm çıktı
kizlar ben de kendime yag karisimi hazirladim. icine de bemix, bepanten ve evigen ampullerden kirdim. Ancak bu bemixin kokusu beni deli etti resmen. Karisimi bi hafta önce uygulamistim. Bugün azicik spor yapayim dedim, terleyince sacimdan buram buram bemix kokusu gelmeye basladi. Bu bi haftada kac defa yikanmisimdir düsünün yani. Saca nasil islemisse hala bemix kokuyo
Bemixin kokusunu bastirmak icin kullananlar ne yapiyorlar, bi cözümü var mi ya :26: ben karisimin icine bi sise de menekse yagi koymustum ama bana misin demedi, kokuyu hic bastirmadi. Bi sise yagida ziyan etmek istemiyorum, el mahkum kullanicam ama yeni yapacaklara tavsiyem olsun kesinlikle bemix koymayin karisima
Arkadaşlar ampulleri kırarken hep elimi kesiyorum. Yardım edin lütfen siz nasıl kırıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?