• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Gürleşmesi için Ampuller(bepanten,bemiks,evigen) kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Şampuanın içine çam terebentin koyunca gerçekten çok azalıyor dökülmesi. Ama çok fazla dökmüyorum ben dört beş damla..
Bugünden itibarense bemiks ve evigen karıştıracağım şampuana.

ben de dün akşam denedim. önceki seferlerden daha az saçım döküldü gibi geldi :32: tek kötü yanı bu bemiks çok kötü kokuyor ama sanırım katlanacağız.

ben de dün akşam denedim. önceki seferlerden daha az saçım döküldü gibi geldi :32: tek kötü yanı bu bemiks çok kötü kokuyor ama sanırım katlanacağız.

1 günde öle etki etmez aslında yani 2 3 hafta en az kullnmak gerek hatta 1 ay kullanmak gerek çünkü herkeste etki etme süreci farklı mesela ben 3 haftada faydasını gördüm benim arkadaşta 1 ayda etkisni gördü bemiks evet kötü kokuyo ama badem yağı bepanten evigenle karışınca biraz daha bastırıyo kokuyu beni rahatsız etmiyo ben bu karışımı kullanalı 1 sene olmuştur saçların dökülmesini azaltıyo bide hızlı uzatıyo ayrıca saçların dolgun canlı görünmesini sağlıyo çünkü badem yağı saçları besliyo kırık yerleri onarıyo canlı olmasını sağlıyo ampullerde de saçın dökülmesini azaltan vitaminler var kullanmaya devam et bence
bu arada ilk başlarda kullanırken saçın dökülmesini artırabiliyo saçını yıkayıncada sanki kirli gibi duruyo ama bunlar geçici sonraları geçiyo

onu kullan bunu kullan hiçbirine inanmıyorum artık :( doktorlar da çaresiz kalıyor.. nefret ettim nefrettt

kızlar ya, bunları şampuana nasıl katıyorsunuz? benim saçlar röfleler yüzünden lastik gibi oldu, sinir oldum. bir de uzatmak istiyorum. bugün aldım eczaneden ama şampuana katmayı da duydum. şimdi ben John Frieda kullanıyorum, tüpün içine enjekte mi edeceğim? kaç tüp kıracağım?

kızlar ya, bunları şampuana nasıl katıyorsunuz? benim saçlar röfleler yüzünden lastik gibi oldu, sinir oldum. bir de uzatmak istiyorum. bugün aldım eczaneden ama şampuana katmayı da duydum. şimdi ben John Frieda kullanıyorum, tüpün içine enjekte mi edeceğim? kaç tüp kıracağım?

bu ampulleri şampuana katmasan iyi olur ben hastanede çalışıyorum cildiye doktorumuza sorduğumda değişime uğrayabilir direk uygulamakta fayda var dedi ama ampulleri tek başına kullanmaktanda çok fayda göremezsn badem yağı ve bu üç ampulü eczanede hazırlat ilk 2 hafta 3 güne 1 sonra haftada 1 uygula ilerleyen zamanlarda da da aradaki günü uzatabilirsin ben nerdeyse 1 senedr kullanıyrm memnunum dökülmeyi azaltıyo ayrıca saçların canlı olmasını sağlıyo besliyo yani ama tek sorun başlarda yaşarsın çünkü başlarda dökülmede artış oluyo yıkayınca yıkanmamış gibi oluyo ama sonraları faydasını görrsn

bu ampulleri şampuana katmasan iyi olur ben hastanede çalışıyorum cildiye doktorumuza sorduğumda değişime uğrayabilir direk uygulamakta fayda var dedi ama ampulleri tek başına kullanmaktanda çok fayda göremezsn badem yağı ve bu üç ampulü eczanede hazırlat ilk 2 hafta 3 güne 1 sonra haftada 1 uygula ilerleyen zamanlarda da da aradaki günü uzatabilirsin ben nerdeyse 1 senedr kullanıyrm memnunum dökülmeyi azaltıyo ayrıca saçların canlı olmasını sağlıyo besliyo yani ama tek sorun başlarda yaşarsın çünkü başlarda dökülmede artış oluyo yıkayınca yıkanmamış gibi oluyo ama sonraları faydasını görrsn

evet işte bende ondan endişelendim, acaba şampuanda ki kimyasallarla uzun süre kalırsa sorun olur mu diye, teşekkürler cevap için :) ben ilk yaptığımda aşırı dökülme oldu hatta dedim gitti saçın yarısı diye, ama şimdi dökülme neredeyse durdu. 3 kere yaptım üstelik sadece. o zaman haftada 1 uygulamaya başlayayım artık, çok çok teşekkürler cevap için :)

hamile kalmadan önce bende kullanıyordum ve çok memnundum. şimdi ise emziriyorum, doktoruma gidip sorma imkanım olmadı, bunlar emzirirken de kullanılıyor mu? lütfen bilen biri cevap versin, kel kalmak istemiyorum :(((((((

Benim saçlarım çok yağlı bugün yıkansam yarın akşam yıkanmam gerekiyor yoksa öbür güne yağlı saçlarla uyanıyorum. Bepanthen, evigen, bemiks ve 1 tatlı kaşığı badem yağıyla yapıyorsunuz genelde bunu yapsam saçlarım iyice yağlanır diye düşünüyorum. Başka bir şeyle karıştıramaz mıyım acaba? :18:

Arkadaşlar bende burda yorum yapan arkadaşlardan görüp kullandım iki buçuk ay kadar düzenli bir şekilde devam ettm.fakat saçlarım o kadar çok döküldü ki çözümü doktora gitmekte buldum.bu tarz şeyleri bir uzman önermediği takdirde kullanmayın.ben o hataya düştüm.herkese aynı etkiyi yaratmayabiliyor.bir de herşey piskolojik....doktorumun bana dediklerini sizinlede paylaşim gerçekten faydasını görürsünüz.
1-saçlar sıcak suyla değil ılık suyla yıkanmalı
2-çok sık saç yıkamak saçı yıpratır.düzenli aralıklarla yıkamalı
3-fön maşa düzleştiricilerden uzak durun benim gibi vazgeçemiyorsanızda saçınızı sürekli bu işlemlerden önce nemlendirin.
4-beslenmeye dikkat edin günde 2.5 litre su tüketmeye çalışın.
5-15 günde bir elma sirkesiyle durulayın.tamamen saçın temizlenmesi ve hava alması için.
6-saçlarıınızı çok sıkı toplamayın bırakın özgür kalsınlar.
7-haftada bir gün düzenli saç bakımı yapın.
8-şampuanlar saçı temizlemeye yarar.reklamlarda gördüklerinize kanmayın.iyi kaliteli ph oranı ve kimyasal oranı düşük olanları tercih etmeye çalışın.tabi birde saç yapınıza uyumlu olsun.
9-saçlarınızı düzenli bir şekilde kestirin uçlar hava alsın.
10-farklı yağlar bakım ürünleri maskeler vs saçın kimyasını alt üst ediyor.tabiri caizse saç neye uğradığını şaşırıyor.düzenli yapıcaksanız başlayın çok sık şampuan bakım ürünü değiştirmek saçı olumsuz etkiler.

:16: evetttt aslında bunlar hepimizin bildiği şeyler ama ben yinede yardımcı olabilmek adına paylaşmak istedim sizlerle..umarım bende uyabilirim bunlara :43:

bu kürü nasıl yapıp uyguluyoruz acaba açıklayabilir misiniz detaylı bir şekilde saçlarım 1 aydır çok fena dökülüyor kel kalıcam diye korkuyorum zaten saçlarım ince teli ve çok az iyice kaybetmek istemiyorum :(

Arkadaşlar bende burda yorum yapan arkadaşlardan görüp kullandım iki buçuk ay kadar düzenli bir şekilde devam ettm.fakat saçlarım o kadar çok döküldü ki çözümü doktora gitmekte buldum.bu tarz şeyleri bir uzman önermediği takdirde kullanmayın.ben o hataya düştüm.herkese aynı etkiyi yaratmayabiliyor.bir de herşey piskolojik....doktorumun bana dediklerini sizinlede paylaşim gerçekten faydasını görürsünüz.
1-saçlar sıcak suyla değil ılık suyla yıkanmalı
2-çok sık saç yıkamak saçı yıpratır.düzenli aralıklarla yıkamalı
3-fön maşa düzleştiricilerden uzak durun benim gibi vazgeçemiyorsanızda saçınızı sürekli bu işlemlerden önce nemlendirin.
4-beslenmeye dikkat edin günde 2.5 litre su tüketmeye çalışın.
5-15 günde bir elma sirkesiyle durulayın.tamamen saçın temizlenmesi ve hava alması için.
6-saçlarıınızı çok sıkı toplamayın bırakın özgür kalsınlar.
7-haftada bir gün düzenli saç bakımı yapın.
8-şampuanlar saçı temizlemeye yarar.reklamlarda gördüklerinize kanmayın.iyi kaliteli ph oranı ve kimyasal oranı düşük olanları tercih etmeye çalışın.tabi birde saç yapınıza uyumlu olsun.
9-saçlarınızı düzenli bir şekilde kestirin uçlar hava alsın.
10-farklı yağlar bakım ürünleri maskeler vs saçın kimyasını alt üst ediyor.tabiri caizse saç neye uğradığını şaşırıyor.düzenli yapıcaksanız başlayın çok sık şampuan bakım ürünü değiştirmek saçı olumsuz etkiler.

:16: evetttt aslında bunlar hepimizin bildiği şeyler ama ben yinede yardımcı olabilmek adına paylaşmak istedim sizlerle..umarım bende uyabilirim bunlara :43:

doğru diyorsun ama bişeyi denemeye karar vermedede o şeyi uygulayanın çoğunluk olması ve memnun kalmalarıdır ben bunu kullanmadan önceki burdaki yorumlara baktım çoğunluk memnun bişey herkeste etki etmesini bekleyemeyiz ama mesela 10 kişiden 8 i 9u memnunsa sende deniyeceksn baktın olmuyo bırakıcaksın denemeden bilemezsin göremezsin faydasını ben geçen sene yazdan beri kullanıyorum faydasını göryrm bazen saç dökülmem artıyo oda benden kaynaklı yani stresten dolayıda dökülüyo bence güzel bi karışım çünkü badem yağı saçı besliyo mesela kaş kirpik dökülmesindede önerrler ampullerdede saçın ihtiyacı olan vitaminler var
bu karışım ilk başlarda dökülmeyi artırıyo bide yıkayınca yıkanmamış gibi oluyo ben bunları ilk 3 hafta yaşadım benim arkadaşımda ilk 1 ay yaşadı o bıraktı ama ben bırakmdm ve memnunum

bu kürü nasıl yapıp uyguluyoruz acaba açıklayabilir misiniz detaylı bir şekilde saçlarım 1 aydır çok fena dökülüyor kel kalıcam diye korkuyorum zaten saçlarım ince teli ve çok az iyice kaybetmek istemiyorum :(

canım ben hastanede çalışıyorum bizim cildiye doktorumuz yazdı ölçüsü eczaneye verdim bende onlar hazırladı ama eczaneler biliyo genelde bu karışımdan yapıyolar sana nasıl uygulanacağını söleym doktorumuzunda eczacınında dediği şu ilk 2 hafta 3 güne 1 sonra haftada 1 gün daha sonra arayı açabilirsin 10 güne 15 güne 1 yaparak

ben faydasını 3 haftadan sonra görmeye başladm arkadaşımda 1 aya yakın bi zaman sonra görmeye başladı şimdi sendede kesin fayda etcektir demiyorum ama çoğunluğu faydasını gördüğünü sölemş bu sitede bende burdan yola çıkarak ve cildiye doktorumuza sorarak aldım doktorda direk ben bunu hastalarımada yazıyrm işte direk uygulamak gerekir dedi yani şampuana katmadan direk sürmek gerek dedi bende geçen sene başladm başlarda dökülmem arttı 2 hafta falan sürmüştü bide saçı yıkayınca hiç yıkanmamış gibi ve sönüktü benim normalde saç tipim ince telli çabuk yağlanan ve az saça sahibim dahada sönük yapınca bırakmayı düşündüm ama burdaki yorumlarda çoğu aynı şeyden bahsetmş ve devam ettm sonraları azaldı dökülmem artı saçı beslediği içinde canlı durmasını sağldı ben seninde fayda görceğini düşünüyrm
çünkü badem yağının saçı besleyicı kırıkları onarıcı ve güçlendirici etkisi var ampullerdede saçın ihtitaycı olan vitaminler var bu arada bemiks kötü kokuyo ama ben badem yağı ve ampulleri karıştırdığım için beni o kadar rahatsız etmiyo etse bile saçımız için değer:34:

1 senedır kullandıgına gore sacların baya gur olmalı su an
Benım kedı tuyu kadar :( cok mutsuzum

ben faydasını 3 haftadan sonra görmeye başladm arkadaşımda 1 aya yakın bi zaman sonra görmeye başladı şimdi sendede kesin fayda etcektir demiyorum ama çoğunluğu faydasını gördüğünü sölemş bu sitede bende burdan yola çıkarak ve cildiye doktorumuza sorarak aldım doktorda direk ben bunu hastalarımada yazıyrm işte direk uygulamak gerekir dedi yani şampuana katmadan direk sürmek gerek dedi bende geçen sene başladm başlarda dökülmem arttı 2 hafta falan sürmüştü bide saçı yıkayınca hiç yıkanmamış gibi ve sönüktü benim normalde saç tipim ince telli çabuk yağlanan ve az saça sahibim dahada sönük yapınca bırakmayı düşündüm ama burdaki yorumlarda çoğu aynı şeyden bahsetmş ve devam ettm sonraları azaldı dökülmem artı saçı beslediği içinde canlı durmasını sağldı ben seninde fayda görceğini düşünüyrm
çünkü badem yağının saçı besleyicı kırıkları onarıcı ve güçlendirici etkisi var ampullerdede saçın ihtitaycı olan vitaminler var bu arada bemiks kötü kokuyo ama ben badem yağı ve ampulleri karıştırdığım için beni o kadar rahatsız etmiyo etse bile saçımız için değer:34:
biz bu karışımı eczanede değil de kendimiz hazırlamak istesek ölçüleri ne olur acaba bir bilginiz var mı ben de tüm malzemeler mevcut kendim de sağlıkçıyım zaten ama bu bitkisel yağlardan badem ve susam yağından ne kadar koyacağız bilemiyorum :( yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler . . .

biz bu karışımı eczanede değil de kendimiz hazırlamak istesek ölçüleri ne olur acaba bir bilginiz var mı ben de tüm malzemeler mevcut kendim de sağlıkçıyım zaten ama bu bitkisel yağlardan badem ve susam yağından ne kadar koyacağız bilemiyorum :( yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler . . .

Ben 2 kez uyguladım :)
1 evigen + 1 bepanten + 1 Bemiks + 1 tatlı kaşığı saf zeytinyağı + 1 yumurta sarısı hepsini karıştırıp saçlarıma sürdüm :))

evet duydum ama doktor bana dıştan maske yapmam içi,n tarif verdi uyguluyorum dolu küçük saçım çıktı memnunum.

canm ya konuşma sekmelerini takip edemiyrum çok sayfa war karışt araya tarifiniz şu tarifi bana da wermeni net bir şekilde yazmanı rica ediyorum acil bekliyorum :(

Ben 2 kez uyguladım :)
1 evigen + 1 bepanten + 1 Bemiks + 1 tatlı kaşığı saf zeytinyağı + 1 yumurta sarısı hepsini karıştırıp saçlarıma sürdüm :))

teşekkür ederim sağolasın ..

teşekkür ederim sağolasın ..

mrb benmde saçlarım çok dökülüyor çaresini bulamıyorum.. o kadar sönük ve bakımsız ki anlatamam bütün yorumları okuma şansım olmadı bana yazabilir misin neler karıştırıp saçlarıma uygulamam gerektiğini:(:(

mrb benmde saçlarım çok dökülüyor çaresini bulamıyorum.. o kadar sönük ve bakımsız ki anlatamam bütün yorumları okuma şansım olmadı bana yazabilir misin neler karıştırıp saçlarıma uygulamam gerektiğini:(:(

canm sana öncelikle çok stres yapma sonuçta bu senin elinde olan bişey değil benim saç bakım maskem 1be panten ampul 1 bemix ampul 1 evigen ampul ilave olrak 1 tatlı kaşığı badem yağı 1 tatlı kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı susam yağı hepsini karıştır sadece saç diplerine uygula bu saç gürleştirici ve yeni saç çıkarıcı bir maske bunu ilk 2 hafta 3 günde bir sonraki haftalarda haftada bir gün daha sonra arayı açabilirsin 10 güne 15 güne bir yaparak. bir de şampuanımın içine çam terebentini ekleyip saçlarımı yıkıyorum banyodan sonrada saçlarını kesinlikle ıslak ıslak tarama bu da koparak dökülmeye yol açıyor havluyla iyice nemini al yeterli görmezsen de kurutma makinasının düşük ayarında kuruttuktan sonra tara grçekten farkı göreceksin cnm inş.herşey istediğin gibi olur by. kusura bakma geç yazdım ama yıllık izindeydim yeni döndüm :))

Back