Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Gürleşmesi için Ampuller(bepanten,bemiks,evigen) kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
doğum sonrası ilk 4 ay saçlarımda aşırı dökülme oldu. Neredeyse kel kaldım diyebilirim. Kafama taktıkça stresten daha fazla dökülüyordu. İnternnetten bıoblas ı buldum ve denemeye karar verdim. İnanması güç ama kullanmaya başladığımdan bu yana dökülmelerim durdu. yaklaşık2,5 senedir de neredeyse tüm serisini kullanıyorum. şuana kadar kullandığım ürünlerde en etkisi..

Selam kızlar,

Bende yaklaşık 3 aydır aşağıdaki karışımı kullanıyorum ve çok memnunum

1 Evigen Ampul
1 Bepanten Ampul
1 Bemiks C Ampul
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı badem yağı
1 yumurta sarısı

Hepsini güzelce karıştırıp saç diplerime uyguluyorum. Streç filmle saçlarımı sarıyorum, 5 dk saç kurutma makinesi ile tüm bölgeye ısı veriyorum. 1 saat havluya sarılı bekletip yıkama işlemine geçiyorum.

Ertesi gün vitamin kokusu buram buram esiyo saçlardan ama yapacak bişey yok, oldukça yararlı bişey olarak görüyorum ve son derece memnunum.. Saçlarımın bakımlı görünmesi, parıltısı, sıklaşması ve en önemlisi dökülmesi durdu

Haftada 2 kez ile başladım şuan 10 günde yada 2 haftada 1 uyguluyorum..

Son düzenleme:
sizin adınıza çook sevindim peki şu an hangi şampuanı kullanıyorsunuz

kızlar bana da genetik saç dökülmesi teşhisi konuldu ve doktorum bana bepanten evigen argan ve badem yağıyla bu karsıımı haftada 1 yapmamı söyledi. aranızda genetik saç dökülmesi teşhisi konulup bu kaarısımla güzl sonuclar alan var mı ?

Kizlar benimde bı tavsiyem olacak ben hamileyken kullandığım bı ilaç sayesinde saclarım acaip gurlesti çocukluğundan beri saclarım seyrektir ilaç icinde demir Folik asit bvitamini küçük küçük saclarım çıktı emzirdigim icin hala devam ediyorum ve acaip etkili smdi bu ampulleri aldım evigen ve bepanthen bunları sampuanima katicam kac tane kullanmam lazım?

kullandgnz ilacın adı neydi acaba ?

Benim de acilen bunları kullanmam lazım. Topici okumadım ama daha önce çok insandan duydum, çok işe yarıyor anladığım kadarıyla.:26:

kansızlık ve demr probleminden değil genetik bir dökülmem oldgu için sanırım bende etki etmicek.

Sac icin en önemli seyler Folik asit ve biotin arkadaslar yağlar fln fayda eder mutlaka ama önemli olan içten desteklemek Bı doktora danışın ve mutlaka Folik asit. Ve biotin kullanın

çam terebentin deneyeniniz oldumu hiç?

bnde yaklasık 3 aydır haftada 1 kez yapıyorum.eczanede alıyorum yanında bi su veriyo ama adını bilmiyorum 30cc suyun içine hepsinden 5er tane kırıyorum diplerine uyguluyorum ayrıca barcelino yagın içine bi şişe badem yagı ilave ettim ampulleri sürdükten sonra üstüne barcelino yagı sürüyorum uclarına kadar güzelce yediriyorum sabaha kadar bekletiyorum dipler minik minik saclarla dolu

sizin adınıza çook sevindim peki şu an hangi şampuanı kullanıyorsunuz

Geç gelen cevap için üzgünüm...

işlerin yoğunluğu nedeniyle neredeyse 1 ayır uğrayamadım

Bioblas kullanıyorum canım

Kızlar merhaba,

Ben de 4. röfle sonrası heba olan ve neredeyse yanmış saçlarıma uyguladım bu karışımı biraz evvel.

Nasıl uyguladığımı yazayım:

1 Bepanthen - 1 Bemiks Kompoze - 1 Evigen Ampul
1 tatlı kaşığı Tatlı Badem Yağı
1 tatlı kaşığı Hint Yağı
1,5 tatlı kaşığı Sızma Zeytinyağı

Hepsini karıştırdım. Saç diplerime komple uygulayarak streçledim. 20 saniye ısı tuttum, 2 saat süreyle bekleteceğim. Saç diplerimi bir anda uzun süreli ısıya maruz bırakmak yerine 2 saat boyunca böyle ara ara ısı tutmayı planlıyorum. Yalnız ampulleri kırmak çok zor oldu, damla damla dökülüyorlar üstelik. Siz nasıl kırıyorsunuz? Varsa bir kolay yöntemi öğrenmek isterim. Hepinize sağlıklı saçlar diliyorum :))

Son düzenleme:
Arkadaşlar saç dökülmesini özellikle hamilelik sonrası bunu daha yoğun yaşayanlar kan tahlili ile çinko değerlerinize baktırın derim. ve mükemmel sonuç aldığım zahmetsiz bir uygulama olan Zinko c tableti tavsiye ederim. benim avuç avuç dökülen saçlarımın dökülmesini durdurdu üstüne üstlük kuvvet verdi, ince olan saç tellerim görünür bir biçimde hacimlendi. Ayrıca maske uygulamak isterseniz evet evigen e vitamini cilde ve saça çok iyi geliyor -hatta gençlik vitamini de diyorlar- bepanthen ampuller nemlendirici etkisi ile kurumuş saçlara harika bir çözüm sunuyor ama önce içten düzenlemeyi tercih edin derim ben...Yani çinko değerlerinizi kontrol ettirin ve hatta zinko c yi öneririm sonuca sizde şaşıracaksınız. üstelik20 lira gibi bir rakama 1 aylık kür alıp, unutkanlık gibi bir sorununuzda varsa bir taşta iki kuş vurmuş oluyosunuz. sevgiler herkese :)

Eğer kişilerin Çinkosu eksik değilse Çinko takviyesine gerek yoktur. Yanlış bilgi vermeyelim. Sizde eksiklik var diye herkese önermeyiniz. Bunu tenkit maksatlı söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Bir umut alıp kullanacak olan çok insan vardır sırf bu sebeple altını çiziyorum.

Son düzenleme:

canım bunların oranlarını yazabilir misin? bir de bu karışımı hangi sıklıkta uyguluyorsun?

ben bu ampulleri hep şampuanıma ekledim
yada sinameki kürüne kırıyodum bazen
o zamanlar iyiydi çünkü saçlarım koyu renkti
ama şuan röfleli saçlarım gene de yarar mı acaba işe :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…