sizin adınıza çook sevindim peki şu an hangi şampuanı kullanıyorsunuzSelam kızlar,
Bende yaklaşık 3 aydır aşağıdaki karışımı kullanıyorum ve çok memnunum
1 Evigen Ampul
1 Bepanten Ampul
1 Bemiks C Ampul
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı badem yağı
1 yumurta sarısı
Hepsini güzelce karıştırıp saç diplerime uyguluyorum. Streç filmle saçlarımı sarıyorum, 5 dk saç kurutma makinesi ile tüm bölgeye ısı veriyorum. 1 saat havluya sarılı bekletip yıkama işlemine geçiyorum.
Ertesi gün vitamin kokusu buram buram esiyo saçlardanama yapacak bişey yok, oldukça yararlı bişey olarak görüyorum ve son derece memnunum.. Saçlarımın bakımlı görünmesi, parıltısı, sıklaşması ve en önemlisi dökülmesi durdu
Haftada 2 kez ile başladım şuan 10 günde yada 2 haftada 1 uyguluyorum..
Kizlar benimde bı tavsiyem olacak ben hamileyken kullandığım bı ilaç sayesinde saclarım acaip gurlesti çocukluğundan beri saclarım seyrektir ilaç icinde demir Folik asit bvitamini küçük küçük saclarım çıktı emzirdigim icin hala devam ediyorum ve acaip etkili smdi bu ampulleri aldım evigen ve bepanthen bunları sampuanima katicam kac tane kullanmam lazım?
kullandgnz ilacın adı neydi acaba ?
Gyno ferro sanol
Gyno ferro sanol
bende kullandım gyno ferro sanol.. saçlarımda dökülme durdu ama kilo aldım. kansızlık için kullanılan bi vitamin
kansızlık ve demr probleminden değil genetik bir dökülmem oldgu için sanırım bende etki etmicek.
sizin adınıza çook sevindim peki şu an hangi şampuanı kullanıyorsunuz
Arkadaşlar saç dökülmesini özellikle hamilelik sonrası bunu daha yoğun yaşayanlar kan tahlili ile çinko değerlerinize baktırın derim. ve mükemmel sonuç aldığım zahmetsiz bir uygulama olan Zinko c tableti tavsiye ederim. benim avuç avuç dökülen saçlarımın dökülmesini durdurdu üstüne üstlük kuvvet verdi, ince olan saç tellerim görünür bir biçimde hacimlendi. Ayrıca maske uygulamak isterseniz evet evigen e vitamini cilde ve saça çok iyi geliyor -hatta gençlik vitamini de diyorlar- bepanthen ampuller nemlendirici etkisi ile kurumuş saçlara harika bir çözüm sunuyor ama önce içten düzenlemeyi tercih edin derim ben...Yani çinko değerlerinizi kontrol ettirin ve hatta zinko c yi öneririm sonuca sizde şaşıracaksınız. üstelik20 lira gibi bir rakama 1 aylık kür alıp, unutkanlık gibi bir sorununuzda varsa bir taşta iki kuş vurmuş oluyosunuz. sevgiler herkese :)
bende beniks evigen ve bepantene aldım ve şuan kullanıyorum 3 haftadır kullanıyorum ve saçlarım çıkmaya başladı ...dipleri kontrol edince minik minik saçlarım çıkıyo...ayrıca bemiks evigen beapntene içine badem yağı karıştırıryorum daha doğrusu doktor tavsiyesiyle eczane hazorladı bu karşımı..haftada 1 kere de sarımsağı ezip saçlarıma sürüyorum çok canlı yapıyor..ayrıca sarımsak özü saçların dibindeki kılcal damarlardaki kan akışını hızlandırıp tazeledği için yani temiz kanın gelmesini sağladığı için yeni saçların çıkmasını sağlıyor...
ha unuttum bak..
benim şampuanımın içindede bir kaşık bal var...
5 adet bepanthen kapsül
1 adet evigen kırıp attım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?