Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Gürleşmesi için Ampuller(bepanten,bemiks,evigen) kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
zuhalll merhaab canım
su karısımı nasıl yapıcaz bır anlatırmısın artık normal sampuan degıl ahala ama ıcıne bısey kırmıyorum
dokulmemde durmadı ama ıyı yanı eskısı gıbı her zamankı gıbı

su sızınkınden devam edeyım deıdm

canım ben hastanede çalışıyorum cildiye doktorumuz ölçülerini yazdı bende eczanede hazırlattım ilk iki hafta 3 güne bir yap sonra haftada 1 e düşür cildiye doktorumuzda dedi sonrada arayı açabilirsin sana kalmış ilk zamanlar saçında dökülme artabilir o geçici burdaki yorumlarada bakarsan herkeste aynı şey olmuş istersen burdaki yorumlarada bak

sadece bepanten ampulumu katıyosun şampuana

benmde dökülmem sanırım tiroidden ama hiç durmuyo dökülme yağları felan denedm olmadı tepem açıldı çok hemde

artık ne yapacağımızı şaşırdık valla bıktım bu saç dökülmesinden yaaa

kokmuyomu peki canım

benmde dökülmem sanırım tiroidden ama hiç durmuyo dökülme yağları felan denedm olmadı tepem açıldı çok hemde

tahlil yaptırmışmıydın bak mesela benim tshım hep yüksek çıkıyo yani hormonlarım az çalışıyo bu ilerde gebeliğide etkiliyomuş aslında bunlar önemli önceden hap kullanıyodm bırakmıştım önemini duyunca devamlı kullanıyorum ama tabi sadece hap yetmiyo o yüzden bu ampulleri kullanıyorum 3 aydan fazla bi süre oldu görüyorm faydasını ben bide minoksil kullanıyorum ama saçıma fazla alıştırmayayım diye her gün uygulamıyorum bunu ama sen bu ampulleri kullan bence çünkü badem yağının saçın dökülmesini azaltıcı onarıcı etkisi var ampullerdede saçın ihtiyacı olan vitaminler var sayfanın başlarındanda biraz yorumlara bak faydalı gerçekten çoğu memnun

kızlar bu bemiks bepanten evigen ve badem yağı karışımını ben de aldım denemeye başlayacağım. bunu saçlarımın dibine değil de uçlarına doğru uygulayıp 2 saat kadar sonra yıkayacağım değil mi? bir de bu karışım saçın nemlenmesini de sağlar mı ? çünkü benim asıl derdim saçlarımın kuruluğu...

Hayırr uçlarına değil asıl diplerine uygulayacaksın.
Uçlarınada yap istersen ama diplerine kesinlikle sürmen lazım saç derine temas edecek.
2 saat beklet diyo doktorlar ama ben saçımı naylon saç boneleriyle sarıp uyurdum öyle sabahta yıkardım..

peki bir sonuç almış mıydın ? ne olmuştu ?

benimde saç boyamamdan dolayı kuruluk vardı.bir kozmetikçi bana saç için kullanılan su verdi.yıkadıktan sonra suyunu al sık ve tara dedi artık krem kullanmanada gerek kalmayacak dedi.
gerçekten söylediği doğru saçlarımı sadece şampuanlıyorum ve krem kullanmadan duruluyorum o an bile saçlarım elime yapışmıyor o kadar yumuşak oluyorki çok memmun kaldım.

asıl diplerine uygulayacaksınsonra geri kalan kısmada kullanabilirsin 2 saat beklet ve yık yıkadığın zaman saçın kirli gibi olabilir ve dökülmende artış olabilir ilk zamanlar ama geçici bunlar ben 3 aydan fazla bi süredir kullanıyorum saçın dökülmesini azaltıyo saça canlılık veriyo ayrıca hızlı uzamasını sağlıyo ilk 2 haftaüç güne bir uygula sonra haftada 1 e düşür ben hastanede çalışıyorum cildiye doktorumuzun ve eczanenin sölediği bu

kızlar lütfen cevap verin ne kadar yağla birleştiriyoruz birer ampulu ve hepsini bir kerede mi saçımıza uyguluyoruz yoksa çok uygulamalık bir karışım mı hazırlamış oluyoruz? yardım ederseniz çok sevineceğim. nasıl yapıp iyi sonuç aldınız ????

bemiks, bepanthe ve evigenden birer ampül bi kaba kır..sonra hangi yağlardan kullanıyorsan onlardan birer tatlı kaşığı ekle karışıma iyice karıştır..ben susam yağı, badem yağı ve zeytinyağı kullanıyorum
bu karışım bir kerelik,her defasında aynı şekilde yenisini hazırlarsın bekletme derim ben.
ben yaklaşık iki aydır yapıyorum sonuç çok iyi dökülmem durdu.gerçi ben ısırgan otu da kullanıyorum bilmiyorum hangisi daha etkili oldu ama iyi de oldu

Son düzenleme:
benim saçlarım kıvırcık ve boyalı
o yüzden tiftik tiftik durumda

ben şu bemiks evigen bepanthen i şampuanıma katsam bir şişe de badem yağı katsam şampuanıma saçımın sağlıklı olmasında etkisi olur mu

canım ben hastanede çalışıyorum bu ampulleri badem yağıyla kullanıyorum çünkü cildiye doktorumuza bende sormuştum şampuana katsam olurmu diye ama önermedi değişime uğrayabilir direk uygula dedi bende 3 4 aydır bu şekilde kullanıyorum benim dökülme problemim var tahlil yaptırmıştım hormonlarımdan kaynaklı olduğunu sölemşti doktor hap kullanıyorum ama tek başına yetmiyo tabiki bugüne kadar bi çok şey denedm ama pek bi sonuç alamadm bu site sayesinde kullanıyorum bu karışımı(bemiks, evigen, bepanten +badem yağı) ve tabiki doktorumuzada danışarak başladım badem yağının saçın dökülmesini azaltıcı onarıcı saçların güçlenmesini ve canlı olmasını sağlayan etkisi var ampullerdede saçın ihtiyacı olan vitaminler var burdaki yorumlarada bakarsan çoğu memnun bende çok şükür memnunum dökülmem azaldı ayrıca uzamayan saçlarım hızlı uzuyo karar senin yinede

cevabınız için teşekkür ederim

benim ablam yıllar önce ağaçtan fıstık toplarken saçına fıstık sakızı yapışmış, tabi yaş o zaman 14, 15 , cahillekten bilmemiş sakızı çekmiş çekincede yapışan saçlarda kökünden kopmuş

o zaman annem ablamın şampuanına badem yağı bir şişe dökmüştü, şampuan bittikçe aynı yöntemi sürekli tekrarladılar
ve ablamın yumruk büyüklüğünde kel olan başından yeniden saçlar çıktı, şu an o deri hiç öyle bir yolunma yaşamamış gibi normal saçlarla dolu

badem yağı herhalde değişikliğe uğramıyor ama ilaçlar uğrayabiliyor demek ki

badem yağıda değişiklğie uğrayabilir yani doktor onun garantisini vermiyo direk uygulamak daha ii olur demişti sonuçta şampuanlar kimyasal içerikli

badem yağıda değişiklğie uğrayabilir yani doktor onun garantisini vermiyo direk uygulamak daha ii olur demişti sonuçta şampuanlar kimyasal içerikli

bu karışımı saça sürdükten sonra ne kadar bekletiyorsunuz. birde badem yağı ne kadar olacak birer tane ampullerle birlikte.. açıklarsanız çok memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…