bu karışımı saça sürdükten sonra ne kadar bekletiyorsunuz. birde badem yağı ne kadar olacak birer tane ampullerle birlikte.. açıklarsanız çok memnun olurum.
1 yada 2 saat bekletmen yeterli ben 2 saat bekletiyorum bana cildiye doktorumuz ölçülerini yazmıştı bende eczanede hazırlatmıştım doktorun yazdığı ölçüleri tam bilmiyorum ama bitirdiğimde doktora yazdırmadan başka bi eczaneye gittim onlar ayarını bildiği için yaptı kendi sen eczaneye git onlar biliyolardır daha önce yapmışlardır ona göre uygularsın senin dökülme problemin mi var tahlil falan yaptrdınmı dökülmen varsa bu karışım saçın bakımınıda yapıyo ayrıca saçların hızlı uzamasını sağlıyo
kızlar hamilelikte kullanılabilir mi bu ampüller bilgisi olan vr mı?
doktora danışmak gerek canım bende bunu merak ediyorum ilerde öle bişi olsa kullanmaya cesaretim olmayabilir çünkü mesela minoksil hamilelikte ve emzirme döneminde kullanılmıyo belki bununda bi zararı olabilir doktora danışmakta fayda var
Dün eczaneye gittim. Bepanthen ve evigen verdi. Bemiks vermedi. Şampuanıma 5 bepanthen 1 evigen kırdım. Henüz yıkamadım. Bitene kadar kullanacağım bakalım ne olacak :)
Ben şampuanıma bepanthen ve evigen kırıp karıştırdım onunla yıkamaya başlıycam.. Ayrıca da haftada bir badem yağıyla friksiyon yapıp yıkıycam.. Bakalım inşallah faydasını görürüm.
Merhaba arkadaşlar,
Fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum :)
Yaklaşık 2 ay önce annemin bir arkadaşından aldığı tarif sonucu tresan ısırgan otu şampuanı(kuru saçlar için) 4 adet bepanthene ve 1 adet evigen ampul karışımını uygulayarak kullandım.
Şu an şampuan ve ampuller bittiği için tekrar bu ürünleri alacağım fakat gerek bu forumdan gerekse de eczacı arkadaşların tavsiyeleri üzerine kafam karıştı.
Bazıları 5 adet bepanthene 5 adet evigeni karıştırıp şampuana dök diyor,
Bazıları badem yağına bu iki ampulü dökerek direk saça uygula diyor,
Ne yapacağımı şaşırdım yani yok mu bunun ideal ölçütü ?
Ayrıca çam terebentin de aldım bundan da 1-2 kapak şampuana veya badem yağına döküp kullanayım mı ?
Şimdiden cevaplarınızı merakla bekliyorum..
Sorun da orada zaten :)
İlk gittiğim eczacı 4 bepanthene 1 evigen yeterli derken ikinci durağımda ise 5 bepanthene+5 evigen ampulü badem yağına karıştırıp saça uygulamam gerektiği söylendi.O yüzden kararsız kaldım.
yaaa dün bnde bemiks ampul aldım akrata gittim sinemaki istedim,niçin kullancaksın deyince bemiks ampul ile badem yağına karışıtıp saçıma sürcem dedim tavsiye etmedim,bemiks kimyasal olduğu için ilerde saçı döker dedi.fikrim değişti sadece badem yağı aldım çıktım şimdi kararsızım bu karışımı kullanıp kullanmamakta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?