Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Gürleşmesi için Ampuller(bepanten,bemiks,evigen) kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

teşekkür ederim tatlım ben de öyle yapayım doğru söylüyosun şampuan kimyasal sonuçta

teşekkür ederim tatlım ben de öyle yapayım doğru söylüyosun şampuan kimyasal sonuçta

kızlar hastane gıbı kokuyor bu ampuller
hangı sampuanlara kuırıyorusnuz dr evrdıgı sampuan cok pahalı gelıyor cok cabuk bıtıuyor bıoxın ıcıne kırmayı dusunuyorum ama olmazmı acaba?sampuan 27 lıra bı hafta gıdıyor :26:

canım önceki yorumlardada dedim bencildiye doktoruna danıştım badem yağıyla birlikte öneriyo şampuana katmayı sordum şampuana karıştırma değişime uğrayabilir direk saça uygula dedi eczaneye sordum oda aynı şeyi demişti bencede direk uygulamak en etkili yöntem kokusuna gelince ben eczanede hazırlattım öle ağır bi koku gelmiyo bana

canım bende ıkı dr gıttım vbırı ozel dıgerı unı ıkısıde sampuna karıstırttı bana o yuzden oyle uyguluyorum ama kullandıgım sampuanın ıcerıgıne gore elbette degısebılır bılemıyorumkı napsam

bence direk uygulamak daha mantıklı canım ama sen bilirsin yinede ben öle yapıyorum 3 aydır

slm kızlar ben ampul ve badem yağı karışımını 1 aydan fazladır kullanıyorum saçlarımda bir düzelme oldu eskiden sabah kalktıgımda yastıgımın üzeri saç tellerınden geçilmezdi şimdi ise eskiye oranla epey azaldı bunu da düzenli kullanıma borçluyum ayrıca saclarım parlak ve bakımlı duruyor....
kullanmaya devam:112::112:

kızlar ben bu ampulleri çok uzun zamandır kullanıyorum şampuanın içinde gerçekten çok güzel 2 aydır bioblas yavaş uzayan saçlara özel şampuan kullanıyorum onun içine koyuyorum hepsinden 3çer tane çok faydasını gördüm bu arada yıkayıp hemen çıkmıyorum şampuanlıyorum saçımı 15dak havlu sarıp bekletiyorum arkasından sarımsaklı şampuanla yıkıyorum onuda aynı şekilde bekletiyorum minik minik saçlarım çıkmaya başlamıştı uzamışlar çok mutlu oldum

ozel sampuanım bıttı bu aksam veya yarın sampuan almam gerek bıoblas ıle bıoxcını aynı zannedıyordum suanda resmen sok ıcındeyın ıkısınden bırını alıp ampullerı cııne kırmak ıstıyorum

zuhall ne alayım ne onerıyorsun tum bakımlarımı bıraktım sıkıldım of boyled ebı huyum var saclarım hala dokuluyor :26:

canım bence direk saça uygulamalısın ben bunu cildiye doktoruna sordum değişime uğrayabilir direk uygulamakta fayda var dedi ben eczanede hazırlattım saça direk uyguluyrm 3 aydan fazla oldu kullanalı çok şükür görüyorm faydasını karar yinede senin

neyı ozel hazırlattın ampullerımı
bende sımdı sampuan degısıcem dıye kararsızım
ne alsam dıyorumherbol pro kullanıyodum :S 27 lıra mınıcık bır sıse
http://www.google.com.tr/imgres?um=...w=117&start=0&ndsp=31&ved=1t:429,r:3,s:0,i:75

Son düzenleyen: Moderatör:
off yaaaaaaaa

canım bence bu tür şampuanlara para dökmeyin hepsi (ne kadar doğal olduklarını söyleselerde) kimyasal sonuçta..benim saçlarımdan çektğimi bi ben bi allah bilir herşeyi denedim..şu an saf zeytinyağlı sabunla yıkıyorum saçımı hiçde sertleştirmiyor..ne bileyim sabunla yıkayamıyorum diyorsan bebek şampuanı kullan..zaten bu yağ kürünü yapıyorsan özel şampuanlara vs şeylere ihtiyaç duymayınn.
çok şükür şaç dkülmem durdu tepedeki açıklardanda minik minik saçlar çıkıyor..bunları süper üçlü yağlara veee tabiki ısırgan otu suyuna borçluyumm..zeytinyağlı sabunumuda unutmamak lazım.. deneyin kızlar bir şey kaybetmezsıniz sonuçta...

zeytınyaglı defne ozlukalıp sabun kullanıyorumonce
sonra sampuan
ayretten spreyım var dokulmem baya cok tu 300-400 tel vardı yanı o derece :S
sanırım bende brezılya yagı var aktardan aldım yılan yagıda kattımıcıne falan fılan ama sacım sadece kalıp sabunla arınmıyor sacım cok uzun degıl ama sacım var yanı :S
bıoblas bakıyorum guvenemıyorum :S aman Allahım ya alıcam galıba gene aynı sampuandan

sen bilirsin ama ya şampuan yada sabun kullan derim ben ikisini aynı anda kullanırsan saçın yapısıda bozulabilir..
çook da karıştırma her yağı badem yağı zeytinyağı ve susam yağı kaullanıyorum ben kürün içine..sanırım hemen sonuç almak için her şeyi aynı anda yapmaya çalışıyoruz bende öyleydim ama azalttım bi takım şeyleri..

selam arkadaşlar,

eczacı banada şu bepanthen,evigen ,badem yağı üçlüsünü önerdi fakat benim saçlarım yağlıdır sizce yağlanmayı artırmaz mı ? saçı yağlı olupta deneyen var mı bunları ?

Arkadaşlar bemiks evigen ve bepantheni kullananı 5 hafta oldu yani 1 ayı geçti fakat bu karışımı ne zaman yapıp saçımı durulasam dökülme çok fazla Ne zaman sona erecek bu dökülme? Saçlarım azalacak diye korkuyorum, bırakmayı bile düşünüyorum :S

canım benim saçlarım çok yağlıdır bende ilk başta senin gibi düşündüm ilk zamanlar uyguladığımda saçımı yıkayınca sanki hiç yıkanmamış gibi kirli gibi oluyodu ve ayrıca dökülmem artmıştı bırakmayı düşündüm ama burdaki yorumlarda genelde herkesin öle olduğu için devam ettim ve sonraları geçti dökülmem azaldı ayrıca benim saçlarım çok az uzardı şimdi hızlı uzuyo sen dökülme için tahlil yaptırdınmı bende hormon bozukluğu var yani tshm yüksek hep ondan dedi doktor hap kullanıyorum ama tabi tek hapla yetmez sen bence ilk önce bi tahlil yaptır burdaki yorumlara bakarsan sadece benim gibi olanlar değil çoğunda fayda etti ben bide cildiye doktoruna sordum oda hastalar memnun bende yazıyorum dedi ona yazdırdım eczanede hazırlattım önce tahlil yaptır sen sonra uygularsın

bence bırakma bende mesela dökülme 3 haftadan sonra durdu arkadaşımdada yaklaşık 1 aydan sonra dökülme durdu bence çok faydalı bi karışm ama bi arkadaşa dedim sanada söleyeyim önce tahlil yaptır nedenini öğren ama başlamışsın devamda et istersen uygulama yöntemini merak ettm nasıl yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…