canım ben doktora danıştım ve eczacıda aynı şeyi dedi badem yağıyla kullanılınca etkili ayrıca şampuana karıştırma doktor bana şampuanda değişime uğrayabilir direk uygula demişti en mantıklısı da bu bence böle yap
canım ben doktora danıştım ve eczacıda aynı şeyi dedi badem yağıyla kullanılınca etkili ayrıca şampuana karıştırma doktor bana şampuanda değişime uğrayabilir direk uygula demişti en mantıklısı da bu bence böle yap
kızlar hastane gıbı kokuyor bu ampuller
hangı sampuanlara kuırıyorusnuz dr evrdıgı sampuan cok pahalı gelıyor cok cabuk bıtıuyor bıoxın ıcıne kırmayı dusunuyorum ama olmazmı acaba?sampuan 27 lıra bı hafta gıdıyor :26:
canım önceki yorumlardada dedim bencildiye doktoruna danıştım badem yağıyla birlikte öneriyo şampuana katmayı sordum şampuana karıştırma değişime uğrayabilir direk saça uygula dedi eczaneye sordum oda aynı şeyi demişti bencede direk uygulamak en etkili yöntem kokusuna gelince ben eczanede hazırlattım öle ağır bi koku gelmiyo bana
canım bende ıkı dr gıttım vbırı ozel dıgerı unı ıkısıde sampuna karıstırttı bana o yuzden oyle uyguluyorum ama kullandıgım sampuanın ıcerıgıne gore elbette degısebılır bılemıyorumkı napsam
ozel sampuanım bıttı bu aksam veya yarın sampuan almam gerek bıoblas ıle bıoxcını aynı zannedıyordum suanda resmen sok ıcındeyın ıkısınden bırını alıp ampullerı cııne kırmak ıstıyorum
canım bence direk saça uygulamalısın ben bunu cildiye doktoruna sordum değişime uğrayabilir direk uygulamakta fayda var dedi ben eczanede hazırlattım saça direk uyguluyrm 3 aydan fazla oldu kullanalı çok şükür görüyorm faydasını karar yinede senin
neyı ozel hazırlattın ampullerımı
bende sımdı sampuan degısıcem dıye kararsızım
ne alsam dıyorumherbol pro kullanıyodum :S 27 lıra mınıcık bır sıse
http://www.yesiliksir.com.tr/image/cache/data/urun/herbal-pro-thinning-hair-shampoo-400x500.jpg için Google Görsel Sonuçları
zeytınyaglı defne ozlukalıp sabun kullanıyorumonce
sonra sampuan
ayretten spreyım var dokulmem baya cok tu 300-400 tel vardı yanı o derece :S
sanırım bende brezılya yagı var aktardan aldım yılan yagıda kattımıcıne falan fılan ama sacım sadece kalıp sabunla arınmıyor sacım cok uzun degıl ama sacım var yanı :S
bıoblas bakıyorum guvenemıyorum :S aman Allahım ya alıcam galıba gene aynı sampuandan
selam arkadaşlar,
eczacı banada şu bepanthen,evigen ,badem yağı üçlüsünü önerdi fakat benim saçlarım yağlıdır sizce yağlanmayı artırmaz mı ? saçı yağlı olupta deneyen var mı bunları ?
Arkadaşlar bemiks evigen ve bepantheni kullananı 5 hafta oldu yani 1 ayı geçti fakat bu karışımı ne zaman yapıp saçımı durulasam dökülme çok fazlaNe zaman sona erecek bu dökülme? Saçlarım azalacak diye korkuyorum, bırakmayı bile düşünüyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?