3-4 ay kadar ayda 2 kere yaptım bunu. O zamanlar çok iyi gelmişti saçıma dökülen saçlarımın yerine yenileri dahada çok gelmişti. Kuaförde soruyolardı hatta naptın saçına dipten gelen saçların çok fazla diye çok hoşuma gidiyodu. Üşendiğim için bıraktım malesef sonradan..
bence devam et kısa süre yapmışsın saçlar tam beslenirken bırakmışsın sonuçta iyi de gelmiş..Ben haftada iki kere yapmayı düşünüyorum acaba çok fazla mı gelir merak ettim?
Benim kardeşim eczanede çalışıyo onun tavsiyesiyle başlamıştım ben.
Erkek müşterilerinden 2 günde bir yapan bile var ama bi zararı olduğunu duymadım hiç.
Sonuçta ağızdan almıyosun sadece kökleri besliyosun zararlı olacağını sanmıyorum.
Alerjik bişeyde değil neticede..
doğru söylüyosun canım bakalım bunlardan başka birşey karıştırmam zaten yeterli dediğin gibi..haftada kaç kez uyguluyorsun kürü?
Benim kardeşim eczanede çalışıyo onun tavsiyesiyle başlamıştım ben.
Erkek müşterilerinden 2 günde bir yapan bile var ama bi zararı olduğunu duymadım hiç.
Sonuçta ağızdan almıyosun sadece kökleri besliyosun zararlı olacağını sanmıyorum.
Alerjik bişeyde değil neticede..
canım bana doktorun ve eczanenin dediği şu ilk 2 hafta 3 güne 1 yap daha sonra haftada 1 yap demiştim ben 2. aydan sonra 10 güne 1 yaptım saçımı çok alıştırmak istemiyorum aslında ne uygularsam uygulayım böle düşünüyorum çünkü bırakınca eğer dökülecekse dökülmem çok olmasın diye böle yapıyorum sende sonraları böle yap ben bazen 12 13 gün oluyo uygulamadığım bilerek böle yapıyorum yani yosa üşenmeyen bi yapım var çok şükür hiç bişeyden geri kalmıyorum
aynen canım bende hiç üşenmem yeterki işe yarasın :)) çok teşekkür ederim canım merak ediyordum bende nasıl uyguyacağım diye senin dediğin gibi yapayım o zaman tekrardan sağolasın :)) benimde kafama takılıyor canım yaa alışma ihtimali umarım bırakınca çıkan saçlar tekrar dökülmez..
bende hiç üşenmem:))
rica ederim canım ne demek inş. faydasını görürsün bi arkadaş bırakalı 3 ay oldu ama dökülmemde artış olmadı diye yazmış ben bunun bi zararı olcağına inanmıyorum çünkü içindeki maddeler saçın ihtiyaçı olan şeyler başlıktaki yorumlara dikkat edersen geneli memnun bazıları fayda etmedi yazmış ama bence onlar kısa sürede kullananlar yani niyeyse hemen faydasını görmek istiyoruz bende 2 haftadan sonra etki etti arkadaşımda 3 haftadan sonra fayda etti bence bi en az 1 ay kullanmak gerek başta dökülme artıyo diye bırakılıyo bende bırakıcaktım ama herkes o aşamadan sonra fayda görmüş inş sende görürsün
bende 2 3 ay gibi bi süre kullandım kokusundan dolayı bıraktım. 2 haftada 1 (bimex evigen badem yağı zeytin yağı)uyguluyordum o ağır koku 2 3 yıkamaya kadar kalıyordu saçlarımda.böyle ne bileyim,çürük yumurta mı desem bozuk soğan mıona benzer baş döndürücü bi kokusu vardı.bıraktım.siz kokusunu önlemek için bişey kullanıyormusunuz:78:
ben daha kullanalı bir hafta oldu toplam üç kere yaptım fakat şimdilik bana kokusu ağır gelmedi hoş gelse de umursamam işe yarasın da saçlar gidiyor bir bircanım sana tavsiyem eğer zeytinyağı ve badem yağına ek olarak susam yağı da koyarsan kokularını bastırıyor zaten susam yağının saç gürleştirici etkisi de var kullanmanda sakınca yok yani..ben öyle yapıyorum kokusu o yüzden rahatsız etmiyor..
yada bu forumda bir yerde okumuştum menekşe yağı da katılıyormuş bu karışıma çok hoş kokusu vamış ama kullanmadım ben karar senin ikisinden birini kullanabilirsin sırf koku için bırakma bence tatlım.. iki üç ay kullamışsın ya nasıl bi faydasını gördün mü işe yarıyor mu?
kızlar bende üç vitamin ampullerini ve badem yağı karışımını kullanmaya başladım 4. Uygulayışım oldu..... Dökülmem tam durmadı ama azaldı ben üç güne bir uyguluyorum ve şişe bittiğinde işe yarayacagını düşünüyorum bitince yine alacagım kızlar sakın vazgecmeyın bu karışımdan
ben daha kullanalı bir hafta oldu toplam üç kere yaptım fakat şimdilik bana kokusu ağır gelmedi hoş gelse de umursamam işe yarasın da saçlar gidiyor bir bircanım sana tavsiyem eğer zeytinyağı ve badem yağına ek olarak susam yağı da koyarsan kokularını bastırıyor zaten susam yağının saç gürleştirici etkisi de var kullanmanda sakınca yok yani..ben öyle yapıyorum kokusu o yüzden rahatsız etmiyor..
yada bu forumda bir yerde okumuştum menekşe yağı da katılıyormuş bu karışıma çok hoş kokusu vamış ama kullanmadım ben karar senin ikisinden birini kullanabilirsin sırf koku için bırakma bence tatlım.. iki üç ay kullamışsın ya nasıl bi faydasını gördün mü işe yarıyor mu?
1haftada 2 kere yap canım yani ilk iki hafta böle yap sonra haftada 1 e düşür sonrada arayı uzatırsın... bemiks kötü kokuyomuş herkes öle diyo ama ben direk kokusunu bilmiyorum karışım olarak aldım eczaneden koku var ama öle ağır bi koku gelmiyo bana yıkayıncada gidiyo kokusu ama ilk zamanlar gitmiyodu ve saç dökülmeside artıyor sonraları geçiyo bu ikiside dökülme arttı diye bırakmayın bu geçici bişey farkı görceksiniz
aynen canm bana da koku gelmiyo çok fazla tabi kafamda o karışımla dolaşınca evdekiler öyle demiyor koku konusunda :)
benim iki hafta oldu kullanalı dökülme azaldı sayılır artık bundan sonra senin dedğin gibi haftada bi kere yapıcam umarım ile yarar..
Bide ne kadar doğru bilmiyorum ama ısırgan otu suyuna da başladım banyodan sonra kullanıyorum..
ben de bugün yapmaya başladım bana eczacı yağla karıştırmamı tavsiye etmedi şampuanınızın içine karıştırın dedi bemiks ve evigen yeterli dedi. Yağ karışımını da ayrı yaparım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?