- Konu Sahibi ela
bende kullanıyorum çokda memnunum dökülme sorunum olmuyor hiç çabuk uzamaya başladı aa birde mini mini saçlar çıkıyor kahküllerimden çok faydası var ben 3 ünü kullanmıyorum benim tarifim şöyle:
bemiks
evigen
bepantene
sarımsak yağı
badem yağı
susam yağı
hint yağı
ceviz yağı
menekşe yağı
menekşe yağı süper bişey mutlaka alın saçlar mis gibi kokuyor üstelik dökülmelere bire bir aktar demişdi aldım gerçekden iyiki almışım bemiksin kötü kokusunu vede sarımsağın kokusunu direk kesiyo bakım yaparken menekşe yağı kullanırsanız koku kötü değil süper bi şekilde yayılıyor zeytinyağlı sarımsak kullananlarda menekşeden birazcık içine koysunlar bakın ne güzelde kesiyo kokuyu şampuanada katılıyormuş ama ben katmadım sadece deniyim diye elime biraz alıp şampuanladım saçımı o sıra 2 gün buram buram kokmuşduherkes saçında ne parfümü var diyordu lavatada kullanılıyor ama menekşe dökülme ve kokuda süper lavanta sadece koku faydası var
bende beniks evigen ve bepantene aldım ve şuan kullanıyorum 3 haftadır kullanıyorum ve saçlarım çıkmaya başladı ...dipleri kontrol edince minik minik saçlarım çıkıyo...ayrıca bemiks evigen beapntene içine badem yağı karıştırıryorum daha doğrusu doktor tavsiyesiyle eczane hazorladı bu karşımı..haftada 1 kere de sarımsağı ezip saçlarıma sürüyorum çok canlı yapıyor..ayrıca sarımsak özü saçların dibindeki kılcal damarlardaki kan akışını hızlandırıp tazeledği için yani temiz kanın gelmesini sağladığı için yeni saçların çıkmasını sağlıyor...