• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Gürleşmesi için Ampuller(bepanten,bemiks,evigen) kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
peki kızlar yıllar içinde saçları azalıp da sonra yaptığı bakımlarla saçlarına geri kavuşan oldu mu? benim hep tepeden ya da önlerden dökülüyor saçlar ve aşırı yağlı bi gün yıkamasam vıcık cıcık

eczaneler satıyor canm ben rahatlıkla bulmuştum

3 ay önce perma yaptırdım ve o zamandan beri saçlarım avuç avuç dökülüyor..her teline çok üzülüyorum :14: topiği görmem çok iyi oldu..denrim belki durur dökülmesi :44: bazılarınız şampuana karıştırmıs bazılarınız karıştırmamış..karıştırmassak saçlarımızda bekletsek daha iyi olmazmı? yada daha iyi nasıl olur :44:

onun muadili var ..sadece farklı bir ilaç firmasına ait .. evigen değil adıda gene ona benzer bir isim

kızlar ben de ampülleri alıp zeytin yağıyla karıştırmayı düşünüyorum. saçlarımla çok oynuyorum, dökülmesinde benimde katkım var:27:

çokta bir faydası olmuyor.yağların .. 2 saat arıtamıyorsun o zeytinyağını daha bete r çok şampuanlamaktan saç kuruyor..onunyerine bepanthen ve e vitamini ampülünü şampuanın içine dök çalkala ..vitaminli şampuan olarak kullan ..saçını besler..
... benim saçımın dökülmesini sirke kesti ... banyo bittikten sonra en son 1 tas sirkeli su döküyorsun kaafandan ...elinle sık saçın suyunu al.. havluya sar bekle birazki hemen havaya karışmasın ...
4.yada 5.den sonra dökülme çok azaldı .. ayrıca sirke kuruduktan sonra uçuyor koku falan kalmıyor.

cnm bende başladım sirke ile saçımı durulamaya sen ne kadar sirke katıyorsun.
ben biraz fazla kattım galiba kokusu geçmedi yaa..
sen nasıl yaptığını söyler misin.

çokta bir faydası olmuyor.yağların .. 2 saat arıtamıyorsun o zeytinyağını daha bete r çok şampuanlamaktan saç kuruyor..onunyerine bepanthen ve e vitamini ampülünü şampuanın içine dök çalkala ..vitaminli şampuan olarak kullan ..saçını besler..
... benim saçımın dökülmesini sirke kesti ... banyo bittikten sonra en son 1 tas sirkeli su döküyorsun kaafandan ...elinle sık saçın suyunu al.. havluya sar bekle birazki hemen havaya karışmasın ...
4.yada 5.den sonra dökülme çok azaldı .. ayrıca sirke kuruduktan sonra uçuyor koku falan kalmıyor.

nasıl yaptığını anlatır mısın cnm

benim saçımın geneli çok ama ön kısımda bi seyrelme oldu hatta dipleri görünüyor.eski haline dönmesini çok istiyorum.Ben yoğun şekilde çalışıyorum yağ vs. kullanmam pek mümkün değil.acaba şampuanın içine bu ampullerden karıştırsam etkisini görürmüyüm birde hangileri bunun için uygun olur.Biri cevap verirse çok sevinirim.:44:

benim saçımın geneli çok ama ön kısımda bi seyrelme oldu hatta dipleri görünüyor.eski haline dönmesini çok istiyorum.Ben yoğun şekilde çalışıyorum yağ vs. kullanmam pek mümkün değil.acaba şampuanın içine bu ampullerden karıştırsam etkisini görürmüyüm birde hangileri bunun için uygun olur.Biri cevap verirse çok sevinirim.:44:

canım genelde bepanthen evigen ve bemiks katıyorlar,bunları eczaneden alabilirsin.bide çam terebentin katılıyor şampuanın içine oda aktarlarda bulunuyor.400 ml şampuana 1 kapak olucak şekilde katabilirsin(çam terebentinin kapağıyla) bendede aynı sorun vardı,zinco kapsül var ondan kullandım 3 ay önlerden minik saçlarım çıktı ve çabuk uzadı saçlarım,tavsiye ederim canım.bol saçlı günlerrr:3:

bu ampullerin şampuana katılmasını bir uzman ya da doktor tarafından duyan var mı? daha mı çok zararlı olur diye düşünüyorum acaba. yani şampuanın içinde saç köklerini tıkamaz mı. tamamen arındırılması gerekmiyor mu. sonuçta yağ gibi bişey o da.

bu ampullerin şampuana katılmasını bir uzman ya da doktor tarafından duyan var mı? daha mı çok zararlı olur diye düşünüyorum acaba. yani şampuanın içinde saç köklerini tıkamaz mı. tamamen arındırılması gerekmiyor mu. sonuçta yağ gibi bişey o da.

slm ben doktordan duydum ama bana karışım olarak hazırlattı şimdi sürdüm saçlarıma bekliyorum bakalım sonuç ne olacak sanırım doktorum önce bu yöntemi uygulamamı istedi işe yaramazsa şampuana karıştırtacak umarım iyi olur.:66:

slm ben doktordan duydum ama bana karışım olarak hazırlattı şimdi sürdüm saçlarıma bekliyorum bakalım sonuç ne olacak sanırım doktorum önce bu yöntemi uygulamamı istedi işe yaramazsa şampuana karıştırtacak umarım iyi olur.:66:

karışıma neden ne kadar koydurdu?nasıl uyguluyorsun?ayrıntılı bilgi verirmisin?

dün akşam sirke ile saçlarımı yıkadım..bakalım inşallah faydası olur :34: bende biraz fazla koymusum herhalde saçlarımdan kokusu çıkmadı :52:

Aman kızlar çam terebentinini fazla kaçırmayın hem şampuanınızı sulandırır hemde kuruluk yapar aklınızda olsun :34:

kızlar yoğun dökülmesi olup da bu ampüllerle dökülmesi duran var mı bende 4aydır yoğun bir dökülme var ne yaptıysam durmadı yardımcı olun kütfen:59:

direkt saça uyguladığında bi faydası olmazsa zaten şampuanda nasıl olacakki faydası. peki şampuanın içine neyi ne kadar ne şekilde koyman gerektiğini söyledi mi açıklar mısın?

karışıma neden ne kadar koydurdu?nasıl uyguluyorsun?ayrıntılı bilgi verirmisin?

dün akşam sirke ile saçlarımı yıkadım..bakalım inşallah faydası olur :34: bende biraz fazla koymusum herhalde saçlarımdan kokusu çıkmadı :52:

tatlım karışımı ben değil eczacı hazırladı doktorum reçeteye yazdı eczaneye hazırlattım ben sadece karışımı sürüp beklettim ayrıca ketoral şampuanı vede sabah akşam süreceğim dermovate isimli saç losyonu verdi sen sirke ile yıkadım demişsin ben sirkeyi kepeklere etkisi olduğunu biliyorum sanada kolaylıklar dilerim.:nazar:

kizlar sac konusunda cok iyi bir doktor tavsiye edebilirim bende gittim kendisine dr server serdaroglu kendisi dermatolog ama sac konusunda uzman . benim yazdan beri cok dokuluyordu saclarim sonuc olarak polyover kistik sendromu ve sac derisinde kepeklenme cikti . tedavi olarak ozel bi sampuan ve sac cikarda etkili olarakta losyon gibi bi sey verdi . daha yeni basladim kullanmaya sac dokulmem azaldi . bu arada yiyebildiginiz kadar cok havuc yemeye calisin yada kilo sorununuz yoksa havuc suyu icmeyi ihmal etmeyin . havuclari en buyuk boylarindan alirsaniz seker oranida o derece dusuk oluyor ona gore havuclarin buyuklerini secmenizi tavsiye ederim .[/QUOTE

Mesleğim dolayı havuçta a vitamini daha dorıusu karoten olduğunu biliyorum ve çok fazla a vitamini almak saç dökülmesini tetikliyor diye biliyorum,,,

Back