Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çokta bir faydası olmuyor.yağların .. 2 saat arıtamıyorsun o zeytinyağını daha bete r çok şampuanlamaktan saç kuruyor..onunyerine bepanthen ve e vitamini ampülünü şampuanın içine dök çalkala ..vitaminli şampuan olarak kullan ..saçını besler..
... benim saçımın dökülmesini sirke kesti ... banyo bittikten sonra en son 1 tas sirkeli su döküyorsun kaafandan ...elinle sık saçın suyunu al.. havluya sar bekle birazki hemen havaya karışmasın ...
4.yada 5.den sonra dökülme çok azaldı .. ayrıca sirke kuruduktan sonra uçuyor koku falan kalmıyor.
benim saçımın geneli çok ama ön kısımda bi seyrelme oldu hatta dipleri görünüyor.eski haline dönmesini çok istiyorum.Ben yoğun şekilde çalışıyorum yağ vs. kullanmam pek mümkün değil.acaba şampuanın içine bu ampullerden karıştırsam etkisini görürmüyüm birde hangileri bunun için uygun olur.Biri cevap verirse çok sevinirim.:44:
bu ampullerin şampuana katılmasını bir uzman ya da doktor tarafından duyan var mı? daha mı çok zararlı olur diye düşünüyorum acaba. yani şampuanın içinde saç köklerini tıkamaz mı. tamamen arındırılması gerekmiyor mu. sonuçta yağ gibi bişey o da.
slm ben doktordan duydum ama bana karışım olarak hazırlattı şimdi sürdüm saçlarıma bekliyorum bakalım sonuç ne olacak sanırım doktorum önce bu yöntemi uygulamamı istedi işe yaramazsa şampuana karıştırtacak umarım iyi olur.
kızlar piyasada evigen bulamıyorum sizde aynı sorunu yaşıyor musunuz
slm ben doktordan duydum ama bana karışım olarak hazırlattı şimdi sürdüm saçlarıma bekliyorum bakalım sonuç ne olacak sanırım doktorum önce bu yöntemi uygulamamı istedi işe yaramazsa şampuana karıştırtacak umarım iyi olur.
karışıma neden ne kadar koydurdu?nasıl uyguluyorsun?ayrıntılı bilgi verirmisin?
dün akşam sirke ile saçlarımı yıkadım..bakalım inşallah faydası olur bende biraz fazla koymusum herhalde saçlarımdan kokusu çıkmadı
kizlar sac konusunda cok iyi bir doktor tavsiye edebilirim bende gittim kendisine dr server serdaroglu kendisi dermatolog ama sac konusunda uzman . benim yazdan beri cok dokuluyordu saclarim sonuc olarak polyover kistik sendromu ve sac derisinde kepeklenme cikti . tedavi olarak ozel bi sampuan ve sac cikarda etkili olarakta losyon gibi bi sey verdi . daha yeni basladim kullanmaya sac dokulmem azaldi . bu arada yiyebildiginiz kadar cok havuc yemeye calisin yada kilo sorununuz yoksa havuc suyu icmeyi ihmal etmeyin . havuclari en buyuk boylarindan alirsaniz seker oranida o derece dusuk oluyor ona gore havuclarin buyuklerini secmenizi tavsiye ederim .[/QUOTE
Mesleğim dolayı havuçta a vitamini daha dorıusu karoten olduğunu biliyorum ve çok fazla a vitamini almak saç dökülmesini tetikliyor diye biliyorum,,,