Kızlar bu ara saçlarım dökülüyor, bu bahsedilen bemiks ampulü yıllar önce çok uyguluyordum saçlarım harika oluyodu ve dökülmüyoduda vaktim olmadığı için çok uğraşamazdım sadece doğal bi şampuan içine bemiks kırardım 2günde 1 duş alırdım sık duş almak cildide güzelleştiriyo üstelik.
Yine uyulayacam çok döküldü ya bi tutam kaldı keşke daha önce yapsaydım aylardır saçım dökülüyo ama ben bu formülü unutmuşum boşa zaman kaybettim.
Bide bemiksli şampuan göze gelmesin gözünüzü sıkıca kapatın yıkarken..
AYRICA şunu SAKIN YAPMAYIN !!!
çam terebentin yıllar önce şampuanıma bikaç damla koymuştum aktar tavsiyesiyle ama öyle bir alerji oldum ki kızamık çıkarmış gibi oldu heryerim sakın ha öyle her söylenene kanmayın kimine iyi
gelen kimini hastanelik edebilir 15 sene önceydi meşhur ssk kuyruklarını bilirsiniz . Tam iki saat o
kuyrukta utana utana cildiyede beklemiş iğne vurulmuştum bir sürü kremle felan iyileşmişti..
YİNE BİR UYARI!!! kaş ve kirpik beslesin diye sürdüğüm badem yağı zeytin yağı v.s. göz çevremde bir sürü adını koyamadığım ben gibi yağ bezesi gibi şeylere sebep oldu. yıllarca bunların sıntısını yaşadım. geçmk bilmedi en son geçen hafta lazerle yok edildiler. 3 günde kabuk olup düştülerde kurtuldum çok şükür.
Göz çevresi çok hassastır yağ felan kesinlikle sürülmez.
Makyajla uyunmaz.
Ucuz kalitesiz alerji testi ugulanmamış hiç birşey almayın.
Bi krem alırken yüz için, hemen göz çevresi kremini de satıyolar bir dünya para verip alırdım ama
lekelere sebp oldu hepsi..
ARTIK ÇOK AKILLANDIM ALERJİ TESTLERİNDEN GEÇMİŞ GÜNEŞ KREMİNDEN BAŞKA BİRŞEY SÜRMÜYORUM GÖZ ÇVREMEDE..
YANİ ÇOK ÖNEMLİ BİRŞEY BU YAZDIKLARIM !!! VALLA NOT ALIN BİRYERLERE HEPSİ
TECRÜBELERİMLE SABİTTİR ÖPTÜM HERKESİ.... GÜZEL SAÇLARINIZ VE GÜZEL BİR YÜZÜNÜZ OLSUN...