• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Gürleşmesi için Ampuller(bepanten,bemiks,evigen) kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Kızlar ben yurtdisinda yasiyorum(Amerika). Bu ampülleri bulamıyorum Amerika'da yaşayanlar yardımcı olabillir mi?

Son düzenleme:
Kızlar ben yurtdisinda yasiyorum(Amerika). Bu ampülleri bulamıyorum Amerika'da yaşayanlar yardımcı olabillir mi?

ebay'de aratirsaniz Amerikada bir cok satici görünüyor listede John Frieda Frizz Ease Hair Serum Original Formula bu isimle aramanizi tavsiye ederim umarim bulursunuz
:1rolleyes:

StreLutzia sağol canım bir de o şekilde arayayım ebay aklıma gelmemişti hep eczanelerden bakıyordum teşekkürler

yalnız ampülleri kırmak çok zormuş kızlar :( bunun kolay bi yöntemi var mıdır ?boshayallersmile

mrb kızlar ben yeniyim byle yardımlaşmanız ne kadr güzel :) benmde 5aydr cok dökülüyo saçlarım doktorada gttm yne durmadı daha da cok arttı dökülmesi bende deniycem bakalım bu karısımdan inş ii gelir ama çam terebenti kullandm ben 6 ay badem yagı ile sampuan kırmıştm o cok dökmüştü saçlarımı onu yine karısımda kullansam mı dye tereddütlüyüm saçlarmda ince telli seyrek ve cok dökülmekle beraber kopuyor napmalıyım kızlar .

yalnız ampülleri kırmak çok zormuş kızlar :( bunun kolay bi yöntemi var mıdır ?boshayallersmile

slm,tup,ampülleri kirmak zor degil tabi bi,kolaylik olsun diyorsan,bicakla ampülün üst kismindaki ince kismina biraz sürtersin cit kiriliyo zaten.Bende bebanten ve evigen ampülü,1 yumurta sarisi ve susam yagiyla kullanmistim,faydasini gördüm.Önemli olan haftada bir kere saca uygulamak..

StreLutzia sağol canım bir de o şekilde arayayım ebay aklıma gelmemişti hep eczanelerden bakıyordum teşekkürler

Rica ederim bende öyle cok aradim sonra aklima geldi benimde ebay :1:
ben kendi yöntemlerimle etkisini yeni yeni görmeye ba$ladim saclarimda bayanssulusmile cok güzel bir ürün herkeste belki ayni etkiyi göstermez buna saygi duyuyorum fakat ilk kullanimdan itibaren bile gözle görülür bir fark oluyor saclarda nacizane fikrim böyle benim..

kızlar yardımcı olun bugun eczaneden bepanthen,bemiks evigen ampul aldım eczacı 750 ml ye hepsini boşaltarak kullan dedi ama aradıgım sampuanın 500 ml sini bulabldm we aldm içine ne kadar koymalıyım 1'er tane eksiltsem ampüllerden olur mu acaba :S

kızlar yardımcı olun bugun eczaneden bepanthen,bemiks evigen ampul aldım eczacı 750 ml ye hepsini boşaltarak kullan dedi ama aradıgım sampuanın 500 ml sini bulabldm we aldm içine ne kadar koymalıyım 1'er tane eksiltsem ampüllerden olur mu acaba :S

bence eksiltmesen bisey olucagini düsünmüyorum,bunlar besleyici ampüller oldugu icin bi sakincasi olmaz canim..

15 ampulden 4 tanesini eksilterek kullandm yılsımcım ilk yıkamamda öncekilere oranla daha fazla döküldü saçlarım. bakalm zamanla azalır dökülmem inş.

tılsımcım yani :) bu arada bugunde doktora gittim bana shen min tablet önerdi ismini ben pek duymamıştm aranızda bu ilacı kullanan ya da bilenler war mı arkadaşlar??

tılsımcım yani :) bu arada bugunde doktora gittim bana shen min tablet önerdi ismini ben pek duymamıştm aranızda bu ilacı kullanan ya da bilenler war mı arkadaşlar??

umarim zamanla saclarin kendine gelir canim,bu arada söyledigin tablet ismini hic duymadim,ben baska bi tablet kullanmistim,ama suan ismini hatirlamiyorum,aklima gelince yazarim canim.

aklima geldi canim Abtei saclar icin besleyici vitamin tableti yaklasik 1 yil kullandim ortalama olarak iyi gelmisti sacima ama türkiyede varmi bilemiyorum

inş. canm ya şimdi eski fotoğraflarıma bakıyodum ne de güzelmiş saçlarım içim burkuldu wallahi .Hiç duymadım bende o tableti ama vardır mutlaka turkiyede de . Bu arada tavsiyelerin için tşkler cnm :içelim:

inş. canm ya şimdi eski fotoğraflarıma bakıyodum ne de güzelmiş saçlarım içim burkuldu wallahi .Hiç duymadım bende o tableti ama vardır mutlaka turkiyede de . Bu arada tavsiyelerin için tşkler cnm :içelim:

rica ederim,.stres yapma canim zamanla düzelir insallah:teselli:

ya kızlar günde 100 tel normal mi? bakım da yapıorum iki haftadır yağlarla ama bi durmadı

günde 50-10 tel arası dökülme normal diyo doktorlar canm

100 tel tabi ki :)kaydirigubbakcemile2

Back