- Konu Sahibi ela
benim gibi gürleşmek bi tarafa saçları dökülen var mı ya=(
Evet benimde acayip dökülüyor.. Biraz uzadı ve gürleşti ama hala çok dökülüyor napcaz yaa.. :gitme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim gibi gürleşmek bi tarafa saçları dökülen var mı ya=(
Kızlar ben yurtdisinda yasiyorum(Amerika). Bu ampülleri bulamıyorum Amerika'da yaşayanlar yardımcı olabillir mi?
yalnız ampülleri kırmak çok zormuş kızlar bunun kolay bi yöntemi var mıdır ?boshayallersmile
StreLutzia sağol canım bir de o şekilde arayayım ebay aklıma gelmemişti hep eczanelerden bakıyordum teşekkürler
kızlar yardımcı olun bugun eczaneden bepanthen,bemiks evigen ampul aldım eczacı 750 ml ye hepsini boşaltarak kullan dedi ama aradıgım sampuanın 500 ml sini bulabldm we aldm içine ne kadar koymalıyım 1'er tane eksiltsem ampüllerden olur mu acaba :S
tılsımcım yani :) bu arada bugunde doktora gittim bana shen min tablet önerdi ismini ben pek duymamıştm aranızda bu ilacı kullanan ya da bilenler war mı arkadaşlar??
inş. canm ya şimdi eski fotoğraflarıma bakıyodum ne de güzelmiş saçlarım içim burkuldu wallahi .Hiç duymadım bende o tableti ama vardır mutlaka turkiyede de . Bu arada tavsiyelerin için tşkler cnm :içelim: