Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Gürleşmesi için Ampuller(bepanten,bemiks,evigen) kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ya bişy sormak istyrm.. benm saçlarm çok zayf ve ince telli... kepeğe karşı etkili bi şampuan kullanıyrm ve onun içine bu ampuleri kırmam gerekli anladığm kadaryla.. am ödüm kopuyo ters bi şey olur diye açıkçası... gerçekten hiç bir yan etkisi yok di mi...sonuçta şampuana kırınca her gün saç ykadığım için her gün etki edicek..o yüzden korkmmm...

merhaba kızlar ben bu ampullerin bakımını yaptım çok iyi geldi saçlarım canlandı kendine geldi adeta, hiç bir yan etkiside yok korkmadan uygulayabilirsiniz.

şampuanımada kattım ben daha etkili olsun diye kullanıyorum hafta da bir gün o şanpuanımı. ama bakımı sadece 2 defa yaptım çok üşeniyorum yapmaya yaa bir alışkanlık haline gelse çok daha etlili olacağını ınanıyorumm.

ampülleri şampuana koyarak uygulyorsunuz sanırım? şampuanınızın markası nedir? Ben sebamed kullanıyorum acaba ampüller şampuanımın içeriğini bozarmı diye çekiniyorum açıkçası ?

brightness canım görmemişim mesajlarını kusura bakma
ben karanfilli suyu yaptım iki hafta ama hiçbir etkisini görmediğim için bıraktım
sarımsak suyunu denicektim ama yaz gelince koku daha artıyor
o yüzden kışa bıraktım onu

ama şöyle bişi yaptım
2 ay kadar sarımsaklı şampuan kullanmıştım ben
alnımda saçın başladığı yerde minik minik tüyler çıkmıştı
onları jiletledim
sertleşti şimdi normal saç gibi oldu
hatta bugün arkadaşım senin yeni saçın çıkıyo dedi =)

şimdi saçlarımı boyattım
ilk kez boyandı ve yanlış işlem yüzünden
3 gün arayla 2 kere boyattım
saçım yıprandı biraz haliyle
acaba diyorum şu ampulleri ben de mi katsam şampuana?

biraz gürleşsin şu teller biraz kalınlaşsın bıktım yaa

sen neler yaptın bakıyım bu arada =)

ben direkt sürüyorum diplere..badem yağı sinameki bemiks evigen bepanthene...bence ii geldi..

Arkadaşlar tekrar merhaba =) biraz geç kaldım cevap vermek için kusura bakmayın =))

Gnn86 canım ben badem yağı ve ampul karışımını uyguluyorum haftada 3 kez uygularken artık saçlarımı yıkayacağım zaman bir kez uyguluyorum, bir kez uygulamıyorum. Şimdilik memnunum. Buarada yaz geldi malum hava sıcak bu bakımı badem yağı yerine şampuana ampulleri kırıp atmayı düşündüm güleda hanım cevabınız için teşekkürler denemeyi düşünüyorum umarım şampuanıma yan etki yapmaz. Buarada sarımsaklı şampuan kullanmak iyi fikir, ben sık sık şampuan değiştirmeyi sevmem ama bunu bir denemek lazım sanki kullananlar paylaşırsa iyi olur aslında =))

bana doktorum vrmşti bu tarifi
susam yağı,badem yağı,çam terebentin,hakiki z.yağı,hint yağı,bepanten,evigen fln işte bunu 15 güne bir yap dedi bende ihmal ettm yapmıorum fazla saçım baya bi dökülüo şimdi:S

bepanthene ampul'u badem yağıyla karıştırarak haftada 2 defa ben de kullandım, saçıma canlılık kazandırdığını gördüm ama 3 hafta yaptım bu işlemi, en az 3 ay kullansaydım belki daha faydasını görürdüm diye düşünüyorum...

ama çok önemli bir bilgi vereyim size... bir dermatoloji uzmanıyla konuştum, bana saç dökülmesindeki en iyi çözümün kan yoluyla olduğunu söyledi yani direk olarak ilaç içerek, ilacın kana karışmasıyla...
çünkü saça sürülen şeylerde yani emilimde çözüm kandaki kadar etkili olamıyormuş, emilim de etkiliymiş tabiki ama emilim az gerçekleşiyormuş...

merhaba kızlar...
hamileliğim nedeniyle severek kullandığım bepanthen karışımlarını bıraktım
ama doğumdan sonra devam edeceğim.
herkese aynı etki sağlarmı bilmeme ama ben memnun kalmıştım.
kırılma yıpranma bitmişti.
uzamam hızlanmıştı
dahası dökülmem kesilmişti.
ha şuanda dökülmem hala yok ama nolur nolmaz diye hamilelik dönemimde kullanmıyorum.
bi doğurayım tekrar başlayacağım...

tekrar yazarmısın canım tarifini?ben yeni başladım tek başına bepanthen kullanıyorum ama

arkadaşlar bende 3 haftadan beri saç uzatma yöntemlerine başladım.yılan yağı,hint yağı,zaytin yağı karışımı 3 günde bir kullanıyorum.4 saat bekletiyorum.bu hafta da bu 3 yağın içine ayrıca bepanten,evigen,bemiks ampullerindende kattım.kokusu ewet biraz var ama katlanıcam:) artık napalım.saçlarım parlaklık bakımından iyi sonuç verdi ama uzamada henüz ilerleme yok sonucu paylaşıcam inş olumlu yönde olur

1 ay kullandım bemiksi ama iğrenç ötesi kokuyo yani saçım uzucak diye katlanıyım dedim tamam uzadı falan ama yok ben dayanamam bunun kokusuna bida asla almam yani..

bende eczanede bemiks, bepanthen,evigen ve badem yağını karıştırdım.acayip bir dörtlü oldu.bu arada karıştırmayı eczanede hazırlıyorlar ampulları eve götürüp kendiniz yapmaya kalkışmayın çünkü zor oluyor. aklımda evde şampuanımla karıştırarak kullanmak vardı şampuan olarak da genelde tresan kullanırım.ama eczanedeyken
bioxcin forte almaya karar verdim.daha sonra karışımın olduğu şişeyle bioxcini bir pet şişede karıştırdım.bemiksin kokusu tek başına iyi değil ama hepsini karıştırınca kokusu hissedilmiyor.

benimde saçlarım çok aşırı dökülüyordu kansızlıktan dolayı ve stresten dolayı doktorun dediği bemiks evigen bepanten ve badem yağıkarışımını eczane hazırladı kullandım ama direk olarak bi faydasını göremedim hem çabuk bitti birz maliyetli oldu. bunu daha sonra başka bir yerdeki eczacı şampuana uygularsam daha iyi sonuç alacağımı duydum ve bemiks evigen be panten çam yağı aldım bişred şırınga bunları belli miktardaki bi şampuana ister iki ister 3 ampülü kırın şırıngayla şampuana dökün ve karıştırın ben bu denemeyle daha ii sonuç aldım yurta kalıyordum ve aynı odada kaldığım arkadaşlarımda bu şampuandan kullnmaya başladı birde eczane şampuana aspirin ezip koymamı önedi saçlarımı beslemesi için ama onu sıradak şampuanımda deneyecem

birde evigen ampul şırıngaya daha zor çekliyor onu için dikkatli olun ikinci bi uyarımda çam yağını fazla koymayın bir şırınga dolusu koysanız yeter

Çam yağı bir şırınga çok canım buyuk bı şampuana en fazla bır kapak koyun çünkü hem şampuanı aşırı sulandırır hem de şaçlarınızı acayıp sertlestırebılır...
ben de bu sene tekrardan bemıks ev.bepn. çamterebentın 4lusunu şampuanımda kullanmıstım acayıp faydasını gormustum baya baya düzelmişti saclarım uc dort ayda sonra yenı saclar cıkmaya baslamıstı cabuk da uzatmıstı ama 2 aydır acayıp dokulmeye baslamıstı tekrardan yaptım karısımı kullanıyorum inş. tekrar faydasını görürürm :Saruboceq:

hanımlar merhaba ben yeni üyeyim :)
17 yaşımdan 26 yaşıma kadar her türlü saç rengini denedim saçımı sürekli boyadım. şu an 28 yaşındayım. 2 yıldır saçımı boyamayı bıraktım. ve geçen hafta gittim saçımı küt kestirdim saçımda hiç boya kalmadı. doğal kendi rengime kavuştum sonunda.
saçlarım ince telli ve az. şimdi sıra gürleştirme ve uzatma işlemine geldi.
dediğiniz gibi gittim çam terebentin, badem yağı, bemiks, evigen ve bapanten aldım. daha yapmadım bu haftasonu yapmaya başlıcam sonucu burda paylaşıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…