- Konu Sahibi ela
-
ya bişy sormak istyrm.. benm saçlarm çok zayf ve ince telli... kepeğe karşı etkili bi şampuan kullanıyrm ve onun içine bu ampuleri kırmam gerekli anladığm kadaryla.. am ödüm kopuyo ters bi şey olur diye açıkçası... gerçekten hiç bir yan etkisi yok di mi...sonuçta şampuana kırınca her gün saç ykadığım için her gün etki edicek..o yüzden korkmmm...merhabalar..
belki 6 aydan beri kullanıyorum bende..
5 adet bepanthen
1 adet evigen..
şampuanımın içine kırıyorum ve şampuanı kullanım öncesi çalkalıyorum o kadar..
eşimde bu şekilde kullanıyor....
sonuçları paylaşmak istiyorum..
hayatımda saçlarım sırtıma inmemişti ve inanın şu an saçlarım sırtımda..
annemlere gittim geçen gün ve dediki senin saçların zor uzardı her gördüğümde biraz daha uzamış görüyorum beslenmenemi dikkat ediyorsun neden oluyor diyor..
eşimde diyorki ya artık şampuana bu kapsülleri kırma yahut ben kendime başka bir sampuan alayım çünkü zırt pırt kuaföre gidip saç kestirmekten sıkıldım....senin için iyi ama benim için değil diyor..
uzun süre kullanımda etkisinin gösterdiğine inanıyorum...
saçlarım çok gür ve kalın tellidir dökülme sorunum kalmadı!
ayrıca saçlarımı onarıyormu ne?
saç düzleştiricisinden yıpranması gerekirken eskiden çok yıpranırdı şimdi hala saç düzleştiricisi kullandığım halde saçlarım yıpranmıyor...
mucizemidir nedir bu kapsüller...
ama mutluyum ben....
kullanmaya devam....
merhaba kızlar ben bu ampullerin bakımını yaptım çok iyi geldi saçlarım canlandı kendine geldi adeta, hiç bir yan etkiside yok korkmadan uygulayabilirsiniz.
şampuanımada kattım ben daha etkili olsun diye kullanıyorum hafta da bir gün o şanpuanımı. ama bakımı sadece 2 defa yaptım çok üşeniyorum yapmaya yaa bir alışkanlık haline gelse çok daha etlili olacağını ınanıyorumm.
ampülleri şampuana koyarak uygulyorsunuz sanırım? şampuanınızın markası nedir? Ben sebamed kullanıyorum acaba ampüller şampuanımın içeriğini bozarmı diye çekiniyorum açıkçası
cnm hiç çekinme bozmaz en azından benimkini bozmadı.
ben ampullari komili şanpuanıma katım.
hafta da bir onu kullanıyorum diğer günlerde tresan şanpuanım var onu kullanıyorum bakalım yeni saçlarım çıkacak mı?
Çam yağı bir şırınga çok canım buyuk bı şampuana en fazla bır kapak koyun çünkü hem şampuanı aşırı sulandırır hem de şaçlarınızı acayıp sertlestırebılır...benimde saçlarım çok aşırı dökülüyordu kansızlıktan dolayı ve stresten dolayı doktorun dediği bemiks evigen bepanten ve badem yağıkarışımını eczane hazırladı kullandım ama direk olarak bi faydasını göremedim hem çabuk bitti birz maliyetli oldu. bunu daha sonra başka bir yerdeki eczacı şampuana uygularsam daha iyi sonuç alacağımı duydum ve bemiks evigen be panten çam yağı aldım bişred şırınga bunları belli miktardaki bi şampuana ister iki ister 3 ampülü kırın şırıngayla şampuana dökün ve karıştırın ben bu denemeyle daha ii sonuç aldım yurta kalıyordum ve aynı odada kaldığım arkadaşlarımda bu şampuandan kullnmaya başladı birde eczane şampuana aspirin ezip koymamı önedi saçlarımı beslemesi için ama onu sıradak şampuanımda deneyecem
birde evigen ampul şırıngaya daha zor çekliyor onu için dikkatli olun ikinci bi uyarımda çam yağını fazla koymayın bir şırınga dolusu koysanız yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?