- Konu Sahibi ela
yaa arkadaşlar benm saçlarm çok ince telli, öss ye hazrlanma dönemnde stresten dolayı dökülme de yaptı. acaba bu ampller bana da yarar mı?saçlarm güçlensn istyrm artk delikafadulden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence ipek kullanma canım içinde fazlasıyla kimyasal var deterjan gibi. Yıllar önce ablam kullanmıştı üstelik saç dökülmesi de yoktu maşallah ama ipekle yıkadıktan sonra saçı dökülmeye başladı hemen bıraktı. Eğer saçını dökmüyorsa bil ki sarımsakdandır. Bana kalırsa başka bir şampuan kullan daha bile verim alırsın
canım bana da tam terisne en az kimyasalın ipek'te olduğu söylendi, özellikle silikon olmadığı için diğer şampuanlara göre daha sağlıklıymış :/:sinifsinif:
yaa arkadaşlar benm saçlarm çok ince telli, öss ye hazrlanma dönemnde stresten dolayı dökülme de yaptı. acaba bu ampller bana da yarar mı?saçlarm güçlensn istyrm artk delikafadulden
Kimyasalı az olsa sence bukadar ucuz olurmuydu bilmiyorumkismile Aman dikkat et canım ,dediğim gibi ben ipek'i önermem ablamın saçını dökmüştü bırakınca tekrar düzelmişti
Bak dediğim çıktı canım, mutlaka vardır. Ben sebamed de bile silikon olduğunu düşünüyorum açıkçası. Zararsız ve saç dökülmesi yapmayacak bir şampuan arıyorum nasıl bulucam bilmiyorum ya eyvahedigeldismile
Peki canım deniyim o halde ama bunun için bir şampuan almam gerek =))) 2 diş sarımsağı 3 yıkamalık şampuanın içine koyup bekletiyoruz değil mi ? nekadar bekletip ilk yıkamamı yapayım? Bide diyelim ki birhafta bekledi sarımsak şampuanın içinde bişey olurmu?ah canım öyle bir şampuan bulursan bana da haber ver =) ya tabi birine yarayan diğerine yarayamayabiliyor, mesela kimi bioblas'tan çok memnun, benim hayatımın hatasıydı. ben ipek'ten memnunum ama pek çok kişiye yaramamış falan... bence sen sarımsak rendele mutlaka faydasını görürsün, hem doğal bir şey sonuçta kaydirigubbakcemile2
bir haftada kokar baya bence. ilk yıkamada saçında 5 dk kadar beklet canım. sarımsağı şampuanda en az birkaç saat beklesin ki suyunu salsın. bittikçe tazelersin de evet önce bir şampuan al :)
,
yağlardan ne kadar katıyorsun sednacımyerimseniben
Hmm tamam canım öyle yaparım. Buarada şu sarımsak suyunu da bi denesek mi diyorum kaydirigubbakcemile3
sarımsak suyu? sarımsağı ezip suyunu çıkartmaktan mı bahsediyosun canım?
hmm evet iyi fikir =) ben şimdi saçımı yıkadım o yüzden en erken 2 gün sonra yapabilirim bunu
Ben de 1-2 gün içinde yaparım bu formülü hangimiz önce yaparsak paylaşalım canım =)) annem, eskiden saç kırana bile sarımsak sürüldüğünü söyledi yerimseniben
tamam canım yapalım ama suyu ne kadar zaman bekletmek gerekir acaba?