Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Gürleşmesi için Ampuller(bepanten,bemiks,evigen) kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
aslında bazı arkadaşlar kavanoza bişeyler koyup içine atıp bi kaç gece bekletiyorlar..karanfilli bi tarif vardı bu şekilde..bi küçük kavanoz suya biraz atın bi gece yada bikaç saat beklesin..şöyle özünü iyice bıraksın..karanlık bi yerde tabi..sabahtan yapın akşama kadar iyice olsun bence..1-2 saat az geldi bana...bi de sarımsak yerine hint yağı,badem yağı susam yağıda saç çıkartıcı ürünler arasında..bakalım ben daha kullanmadım..kullanırsam yazarım etkilerini..sinamekiyi kullanıyorum ama sarımsağı bıraktım bu nedenle yeni saç çıkıyo mu bilgim yok ...sarımsak yağımı da bu yağa kattım o da kalmadı..

Sarımsakta insan geninde bulunan protein yapıtaşlarımızdan var yani birtakım aminoasitler dolayısıyla ve saç çıkarmada çok etkili hepimiz biliyoruz, bence düzenli kullanımla fazyadasını görücez gibime geliyor. Ben bu formülü birisinden duymuştum birkaç saat bekletip suyunu saç diplerine sürüyormuş ve takviye olarakda badem yağı+ampüller çok da faydasını görmüş,. Bu şekilde bir uygulama yapan varsa paylaşsın lütfen bunun haricinde yiyeceklerimize de çok dikkat edelim arkadaşlar en önemlisi de bu bence

sedna'cım hint yağı, badem yağı falan mutlaka yararlıdır ama sahtesiyle gerçeğini ayırt edemiyorum ben. sahtesi de hiçbir işe yaramıyor malum... ama sarımsakta sahte diye bir olay yok =)))

he he bademleri bekletiriz biz de suda :) şimdi çağla çok nasılsa :)

Kızlar bütün yazılanları okuyamadım burada bu yazıldı mı bilmiyorum ama ben ampulleri şampuanıma karıştırıyorum iyi geliyor... Şampuanıma evigen ve bepanthen ampul kırıp öyle kullanıyorum. Dökülmeyi epey azalttığını söyleyebilirim. Öyle ki eskiden küvet tıkanırdı banyo yaparken dökülen saçlardan. Şimdi öyle bir durum yok. Sadece saçlarımı tararken dökülüyor, o da normal artıkguclubacismile

arkadaşlar onlar iğne içindir. onları vurunursanız faydası olur !!! yarabbim... nasıl bi antibiyotiği ciltin üstünden vücuda geçiremezseniz onlarda saç derinizden geçemez !!

yuh dıorum,sac serınde bıkere gözenekler var kı sac dıblerı köklerı hemen bu gözeneklerın altında.onları beslıosun sen bunlarla. kıyasladıgın seye bak

ben bugün karanfilli suya başladım. yarın da sarımsaklı sıyu yapıcam. inşallah ağır gelmez de ters etki etmez saçıma :/

saç dökülmesini kesiyormuş ve yeni saç çıkarıyormuş. 500 ml suda bir avuç kuru karanfili bir gün bekletiyoruz. bu suyu haftada 4 kere saç diplerimize sürüyoruz. durulanmıyormuş. bakalım ilk defa bugün yaptım =)

İnşallah işe yarar canım. Sonuçları paylaşırsın bizlerle. Bende sarımsak suyunu yapıcaktım ama evde sarımsak kalmamış :teytey: yarın alıp yapmayı düşünüyorum

Tabi paylaşırım canım ama 2 haftadan önce çok etkisini göstereceğini sanmıyorum.

kızlar bnm saçlarım o kdr cok dökülüyordu ki artık psikolojım bozulmştu elimi her attığımda bir avuç saç qelmediğini hatırlamam 3 senedir bu dökülmeyi durduramadm ve saçımın tepelerınde acıklar meydana qeldi eski halinin 4te 1i kadar kaldı. 2-3 kez doktora qttm verdıkleri ilaçlar sampuanlar hiçbi fayda etmedi
en son qttıqım doktor bu bepanthen eviqen ampullerını alıp sacıma uyqulamamı söyledi 1-2 ay yaptım yıne fayda etmedi tekrar qttım aynı doktora bu sefer bepanthenı vurdurmamı söyledi 3 iğneden sonra hemen azaldı saçlarımın dökülmesi yarıya indi diebilirim. toplam 20 tane yaptrdım tamamen durdu dökülmesi hiç inanamıodum biqün durucagını dökülmesinin ama durdu ne yaparsam yapim asla dökülmuo. kızlar saçlarınıza uyqulamakla uğrasmaın direk vurdurun emın olun 3 qunde faydasını qöreceksınız bana inanın...

arkadaşlar benim ikinci denemem ama bi etkisini göremedin ya bişey soracaktım bunları kac hafta kullanmamız gerekiyor bilgilendirirseniz cok sewinirim

kızlar bene sizinle bişey paylasmak istiyorum....zemuszemus benim saclarım cansız,ince telli va az....özellikle su son 1- 2 yılda fena sekilde döküldü ve azaldı.okadar cansızdı kii resmen dipleri görünüyordu.artı yaptıgım boyatmalar sonucu aşırı derecede yıprantı..artık basımda saç yokmuç gibi hissetmeye başlamıştım...sonra bi tanıdıgımızın vesilesiyle bi maske yapmaya basladım...
4-5 diş sarımsak
badem yağı
saf zeytin yağı
evigen vitamin ( ampul )
bemiks vitamin ( ampul )
sirke
tuz
1 yumurta sarısı
limon
fazla görüngüğüne bakmayın..öyle cok masraflı bişey de değil..
sarımsagı bi güzel eziyosunus bir kaba göz kararı badem yagı,zeytin yagı,bi kac damla limon,biraz tuz,1 yumurtanın sarısını ve vitaminlerini katıp bi güzel karıstırıp saç diplerine uygulayın...3-4 saat beklesin..evet berbat bi koku oluyo ama saç ugruna katlandım...1 aya yakın bir süredir de ben sampuan kullanmayı bıarktım..yesil sabun kullanıyorum..her yerde satılıyor....sac diplerinizde koku kalıyor ama evde oldugunuz bi gün yapın..ya da siz sampuan kullanıyorsanız sampuan giderir sanırım kokuyu....ama inanın faydasını gördüm...suan kafamda sac oldugunu hissediyorum..güçlendi saclarım ve sanırım cogalıyor...yerimseniben artı haftada 1 yapılıyor..3 haftadan sonra 3ay ara verilerek tekrar ediliyor.....cok konustum biliyorum ama bu konudan bende cok cektim..bol sans...son bişey inanarak yapın......opuyorumnanaktan

Sedna'cım karanfilli suyu denemişti ama etkilerinden henüz bahsedememişti ama sarımsaklı suyuda deneyecekti arkadaşımız. Senin bakımlar nasıl gidiyor canım ?

ii cnm nolsun.dün o bahsettiğim karışımı ilk denedim.ilk etki yumuşacık kabarmayan elektriklenmeyen saçlar oldu.ama ilk sürdüğümde ve yıkarken birazcık döküldü ..fazla değil tabi..sinamekiye devam ayrıca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…