aslında bazı arkadaşlar kavanoza bişeyler koyup içine atıp bi kaç gece bekletiyorlar..karanfilli bi tarif vardı bu şekilde..bi küçük kavanoz suya biraz atın bi gece yada bikaç saat beklesin..şöyle özünü iyice bıraksın..karanlık bi yerde tabi..sabahtan yapın akşama kadar iyice olsun bence..1-2 saat az geldi bana...bi de sarımsak yerine hint yağı,badem yağı susam yağıda saç çıkartıcı ürünler arasında..bakalım ben daha kullanmadım..kullanırsam yazarım etkilerini..sinamekiyi kullanıyorum ama sarımsağı bıraktım bu nedenle yeni saç çıkıyo mu bilgim yok ...sarımsak yağımı da bu yağa kattım o da kalmadı..
arkadaşlar onlar iğne içindir. onları vurunursanız faydası olur !!! yarabbim... nasıl bi antibiyotiği ciltin üstünden vücuda geçiremezseniz onlarda saç derinizden geçemez !!
yuh dıorum,sac serınde bıkere gözenekler var kı sac dıblerı köklerı hemen bu gözeneklerın altında.onları beslıosun sen bunlarla. kıyasladıgın seye bak
saç dökülmesini kesiyormuş ve yeni saç çıkarıyormuş. 500 ml suda bir avuç kuru karanfili bir gün bekletiyoruz. bu suyu haftada 4 kere saç diplerimize sürüyoruz. durulanmıyormuş. bakalım ilk defa bugün yaptım =)
arkadaşlar benim ikinci denemem ama bi etkisini göremedin ya bişey soracaktım bunları kac hafta kullanmamız gerekiyor bilgilendirirseniz cok sewinirim
Tabi paylaşırım canım ama 2 haftadan önce çok etkisini göstereceğini sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?