Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Gürleşmesi için Ampuller(bepanten,bemiks,evigen) kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
yaa arkadaşlar benm saçlarm çok ince telli, öss ye hazrlanma dönemnde stresten dolayı dökülme de yaptı. acaba bu ampller bana da yarar mı?saçlarm güçlensn istyrm artk delikafadulden

canım bana da tam terisne en az kimyasalın ipek'te olduğu söylendi, özellikle silikon olmadığı için diğer şampuanlara göre daha sağlıklıymış :/:sinifsinif:

ben hepsinden kullandım ama çam terebentin badem yağı hint yağıyla karıstırıp kullandım benim saçımı çok hızlı uzattı dökülme problemim olmadıgı için bişi diyemem o konuda ama saçlarımı gürleştirdi eski cansızlığı kalmamıştı

ben bu formülü 2defa uyguladım şimdilik bir fark göremedim ayrıca badem yağı ve çamterabentini şampuanıma koydum şimdi saçlarımı boyadım belki iyi gelmez diye uygulamaya ara vericem ama çamterabentili şampuanım bitene kadar kullanıcam haa saçımdaki tek fark çok çıtır ve sert oluyo anlamadım neden böyle oldu:1no2::1no2:

canım bana da tam terisne en az kimyasalın ipek'te olduğu söylendi, özellikle silikon olmadığı için diğer şampuanlara göre daha sağlıklıymış :/:sinifsinif:

Kimyasalı az olsa sence bukadar ucuz olurmuydu bilmiyorumkismile Aman dikkat et canım ,dediğim gibi ben ipek'i önermem ablamın saçını dökmüştü bırakınca tekrar düzelmişti

Kimyasalı az olsa sence bukadar ucuz olurmuydu bilmiyorumkismile Aman dikkat et canım ,dediğim gibi ben ipek'i önermem ablamın saçını dökmüştü bırakınca tekrar düzelmişti

silikon varmış bu arada ismini birazcık değişik yazmış çakallar =)

Bak dediğim çıktı canım, mutlaka vardır. Ben sebamed de bile silikon olduğunu düşünüyorum açıkçası. Zararsız ve saç dökülmesi yapmayacak bir şampuan arıyorum nasıl bulucam bilmiyorum ya eyvahedigeldismile

ah canım öyle bir şampuan bulursan bana da haber ver =) ya tabi birine yarayan diğerine yarayamayabiliyor, mesela kimi bioblas'tan çok memnun, benim hayatımın hatasıydı. ben ipek'ten memnunum ama pek çok kişiye yaramamış falan... bence sen sarımsak rendele mutlaka faydasını görürsün, hem doğal bir şey sonuçta kaydirigubbakcemile2

Peki canım deniyim o halde ama bunun için bir şampuan almam gerek =))) 2 diş sarımsağı 3 yıkamalık şampuanın içine koyup bekletiyoruz değil mi ? nekadar bekletip ilk yıkamamı yapayım? Bide diyelim ki birhafta bekledi sarımsak şampuanın içinde bişey olurmu?

bir haftada kokar baya bence. ilk yıkamada saçında 5 dk kadar beklet canım. sarımsağı şampuanda en az birkaç saat beklesin ki suyunu salsın. bittikçe tazelersin de evet önce bir şampuan al :)

bir haftada kokar baya bence. ilk yıkamada saçında 5 dk kadar beklet canım. sarımsağı şampuanda en az birkaç saat beklesin ki suyunu salsın. bittikçe tazelersin de evet önce bir şampuan al :)

Hmm tamam canım öyle yaparım. Buarada şu sarımsak suyunu da bi denesek mi diyorum kaydirigubbakcemile3

,

yağlardan ne kadar katıyorsun sednacımyerimseniben

cnm ya kusura bakma yeni farkettim..o tarifi veren arkadaş birer şişe dedi die hatırlıyorum.ben hepsinden göz kararı aynı olacak şekilde karıştırdım.denemedim.sonuçları yazarım

sarımsak suyu? sarımsağı ezip suyunu çıkartmaktan mı bahsediyosun canım?

2-3 diş sarımsağı ezip yada rendeleyip biraz sulandırıp bekletsek ve o suyu saç diplerimize sürsek diyorum canım, bence faydasını görürüz gibime geliyor malum sarımsak saç çıkarıyor

hmm evet iyi fikir =) ben şimdi saçımı yıkadım o yüzden en erken 2 gün sonra yapabilirim bunu

hmm evet iyi fikir =) ben şimdi saçımı yıkadım o yüzden en erken 2 gün sonra yapabilirim bunu

Ben de 1-2 gün içinde yaparım bu formülü hangimiz önce yaparsak paylaşalım canım =)) annem, eskiden saç kırana bile sarımsak sürüldüğünü söyledi yerimseniben

Ben de 1-2 gün içinde yaparım bu formülü hangimiz önce yaparsak paylaşalım canım =)) annem, eskiden saç kırana bile sarımsak sürüldüğünü söyledi yerimseniben

tamam canım yapalım ama suyu ne kadar zaman bekletmek gerekir acaba?

tamam canım yapalım ama suyu ne kadar zaman bekletmek gerekir acaba?

Bence 2 saat yeter gibi ama sonuçta sarımsak yoğun bişey canım.

Arkadaşlar biz 2-3 diş sarımsağı rendeliyip hafif sulandırıp ve biraz bekletip o suyu saç diplerimize sürmek istiyoruz. Bu formülü uygulayan var mı? Yardımcı olursanız seviniriz =)

evet arkadaşlar şu işe beraber başlayalım. her yıkama öncesi yapsak kısa zamanda fark görürüz bence =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…