- Konu Sahibi ela
-
...Bi de bi sorum olucak:)Bu ampülleri kullanan arkadaslar dökülen saçların tekrar cıkması için mi kullanıyor yoksa saçları gür olmayıp olumlu sonuç alan var mı?..
1 bepanten ampul + 1 evign ampul + 1 bemix ampul + 1 kaşık zeytinyağ ve 1 kaşık badem yağ karıştırıp saç diplerime sürüyorum.film strech ile sarararak min.5-6 saat bekletiyorum.sonra saçlarımı hırpalamadan yıkıyorum.ayrıca ampuldeki kötü koku yok olsun diye,aynı zamanda besleyici özelliğide olan çam terebenti esansındanda şampuanıma ve saç kremime birkaç damla damlatıyorum.
TAVSİYE EDERİM:)
semacım çok teşekkür ederim gerçekten mutlu oldum senin yazdıklarını okuyunca.... inşaallah bende de aynı etkiler olur.:yerimseniben
canım bişey sorucam sana seme arkadaşımız 4 yada 5 saat bekletmiş saçında bana da dün eczacı çocuk akşamdan yap sabaha kadar kalsın dedi ama ben korktum cesaret edemedim bu karışımın içine çamterabetin dende koydunmu sema çok fazla koyulduğunda saçı yaktığını yazmmıştı bende dedim akşamdan yaparsam belki yakar saçımı falan sen nasıl yaptıın tam olarak:1hug:[/QUOTE]semacım ben ampul ve yağlardan oluşan karışımı dün gece yatarken yapım ve sabah yıkadım saçlarımı. 8 saat bekletmiş oldum saçlarım yumusaçık oldu.
inş. gürleşmeyede başlar.
benim saçlarımda boya olduğu için kırık kırık duruyor pürüzsüz olması için bildiğiniz bir bakım var mııı?
iyi geceler kızlar bende bu uygulamayı yaptım şimdi bakalım sonuçları yazıcam mutlaka 1 bepanten ampul + 1 evign ampul + 1 bemix ampul + 1 kaşık zeytinyağ ve kaşık badem yağ karıştırıp saç diplerime sürdüm streçlekapladım sabaha kadar kalıcam inş işe yarar benim saçlarım çok ince telli ve zayıf malesefsenağlamasenağlama
sağol canım inş işe yarar iki gün sonra tekrar yapıcam ama o ampullerin bir tanesi çok kötü kokuyo yaa ama napim işe yarasında haftada bir defa yapıcam pes etmek yok canım birde bişey sorucam ben saçlarımı boyamak istiyorum ama bir sakıncası olurmuki yoksa erteleyeyimmi bu boya işini:uhm::uhm:umarım faydası olur kızlar.ben haftada bir yapıyorum.(bazı zamanlarda ne yazıkki 15de bir yapıyorum.)benimde saçlarım çok ince telli
bu arada ben 4-5 saat yazmıştım ama,bende son birkaç defadır yaklaşık 8 saat tutuyorum.minik saçlarım çıkıyor.guleda ve ızebelle sizdende neticeleri bekliyorum:Saruboceq::Saruboceq:
sağol canım inş işe yarar iki gün sonra tekrar yapıcam ama o ampullerin bir tanesi çok kötü kokuyo yaa ama napim işe yarasında haftada bir defa yapıcam pes etmek yok canım birde bişey sorucam ben saçlarımı boyamak istiyorum ama bir sakıncası olurmuki yoksa erteleyeyimmi bu boya işini:uhm::uhm:
sağol tatlım çamterebeti ni aldım zaten kullanıyorumbenim saçlarımda röfle var zaten yarıya kadar çıktı bende sıkıldım düz boya yapmak istiyorum eğer sakıncası olmazsa boyamak istiyorum gelişmeleri bende yazıcam canımzemuszemuszemuszemusbu kötü koku için ben şampuan ve saç kremime birkaç damla (fazlası değil) çam terebeti esansı damlatıyorum.hem besleyci hemde kokuyu min. indiriyor.senin yerinde olsam boyamam.bende en son 8 ay önce boyamıştım yani artık zamanı geldi ama uzun bir süre daha boyamıycam:ecrin_bebek:
ama bu bakımın saçını boyaman için bir sakınca oluşturcanı düşünmüyorum.neticede bunlar sadece vitamin.yinede güvenemiyorsan bu bakımı yapmadığın bir günde boya istersen canım opuyorumnanaktan
yine gelişmeleri yazalım zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?