- Konu Sahibi ela
-
arkadaşlar...ya ben çok sabırsız ve üşengeç bi insan olaraktan yarım kalan şampuanıma bi tane evigen ( kırarken elimi de kestim ) bi tane de bepanthen kırdım,çalkaladım bi güzelcene,sonra da hop yıkandm,evigenin içinde zaten zeytinyağı varmış (prospestüsü okudum ),şampuanım bitince ( body shop ısırgan özlü ) ne alsam onu düşünüyorum;ziraatci90 sen memnun musun komiliden? ben o şampuanın kepekli saçlar için olanından kullandıydım ,hiç iyi gelmemişti
bu arada kepek de ilk kez yıkamama rağmen şaşırtıcı bi biçimde yok denecek şekilde azaldı... aklinialirimsmile
arkadaşlaa ben bişi merak ettim bepanteni aldım bende kullanıyorum saç yapısındaki bozuklukları düzenliyo diyo prospestüsünde bemixte kolay kırılmaları önlüyo diyo evigene baktım saçla alakalı hiç bişi yazmıyo siz evigeni ne için kullanıyorsunuz?
doktora gitmedim malesef :)doktora gözüktün mü canım
Canim ben cok uzun yillardir Bepanthene ampullerini, kesfettigim gunden beri de Mecitefendi Naturel Sac Bakim Yagini kullaniyorum, inanilmaz memnunum hatta bugun kuaforum dip boya icin gittigimde 1,5 ayda saclarimin 1cm kadar uzadigini soyledi.Umarim sarmisak sana iyi gelir yoksa bir kan tahlili yaptir derim
kızlar bu ampulleri yaparken metal olmayan bi kapta yapın ayrıca karıstırırken metal olmayan bi kasık catal vs ile karıstırın ve ekstra olarak da karıstırırken tek bi yone dogru karıstırın yoksa icindeki butun vitaminler oluyomus
MERHABA ARKADAŞLAR
BEN YAKLAŞIK 1,5 - 2 AYDIR BU KARIŞIMI KULLANIYORUM.HAFTADA BİR UYGULAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA BAZEN 15 GÜNDE BİRDE OLABİLİYOR NE YAZIKKİ.ANCAK SAÇLARIMDA GÖZLE GÖRÜNÜR Bİ CANLANMA OLDU.ÖNLERDEN KÜÇÜK SAÇLAR ÇIKMAYA BAŞLADI.HATTA TEPEDENDE BAŞLAMIŞ ARKADALIM BAKTI:)BU ÇOK SEVİNDİRİCİ.AYRICA DOKTORA DANIŞTIM.BUNLARIN VİTAMİN OLDUĞUNU VE HERHANGİBİR ZARAR VERMEYECEĞİNİDE SÖLEDİ.
1 bepanten ampul + 1 evign ampul + 1 bemix ampul + 1 kaşık zeytinyağ ve 1 kaşık badem yağ karıştırıp saç diplerime sürüyorum.film strech ile sarararak min.4-5 saat bekletiyorum.sonra saçlarımı hırpalamadan yıkıyorum.ayrıca ampuldeki kötü koku yok olsun diye,aynı zamanda besleyici özelliğide olan çam terebenti esansındanda şampuanıma ve saç kremime birkaç damla damlatıyorum.
TAVSİYE EDERİM:)[/QUOTE
semacım çok teşekkür ederim gerçekten mutlu oldum senin yazdıklarını okuyunca.... inşaallah bende de aynı etkiler olur.:yerimseniben
semacım çok teşekkür ederim gerçekten mutlu oldum senin yazdıklarını okuyunca.... inşaallah bende de aynı etkiler olur.:yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?