• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler saç düzleştiricisi ve maşası alıcam ne alıyım kızlar?

Canım ben 3 defa düzleştirici aldım hemde iyidir sanıp pahalılardan aldım ama hep fiyasko çıktı. Saç maşam remington marka 25TL'ye almıştım ve çok memnunum.
Kalın saç maşası istiyordum birde (25liklerden) onuda arçelikten aldım, maşa ikiye ayrılıyor ve düzleştirici oluyor. İlk defa bir düzleştiriciden memnun kaldım,maşasıda süper yapıyor.
Hem 2 özellik tek üründe.Fiyatı 75 tl ama ben anneler gününde 45 tl'ye aldım.
Arçelik k5117

Eklentiler

• $product_221.jpg
    $product_221.jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 90
ben memnunum resimde görünmeyen bir aparatı daha var ısı tenine değmesin diye geçiriyorsun ama ben onu kullanmıyorum.iki ısı kademeli.çantasıda çok güzel ayrıca:1:

ten değmesin diye olan aparat benim işime yarar çünkü ben yakıyorum kendimi bazen:( canım bidaki saçını yapışında o aparatı kullanıp işe yarıyor mu diye gerçekten bilgi veriri misin çok soru sordum ama:)

Canım ben 3 defa düzleştirici aldım hemde iyidir sanıp pahalılardan aldım ama hep fiyasko çıktı. Saç maşam remington marka 25TL'ye almıştım ve çok memnunum.
Kalın saç maşası istiyordum birde (25liklerden) onuda arçelikten aldım, maşa ikiye ayrılıyor ve düzleştirici oluyor. İlk defa bir düzleştiriciden memnun kaldım,maşasıda süper yapıyor.
Hem 2 özellik tek üründe.Fiyatı 75 tl ama ben anneler gününde 45 tl'ye aldım.
Arçelik k5117

remington nasıl 25 tl olur:26:

ten değmesin diye olan aparat benim işime yarar çünkü ben yakıyorum kendimi bazen:( canım bidaki saçını yapışında o aparatı kullanıp işe yarıyor mu diye gerçekten bilgi veriri misin çok soru sordum ama:)
canım tamam senin için deneyeceğim onu ve yazacağım mutlaka buraya.

peki fiyatı ne kadar arkdşm. bi sitede 125 tl yazıyor.
ben 4 seneden fazla oldu 130 tl ye almıştım ama fiyatları düştü sanıyorum ki.

benim size önerim arkadaşlar mutlaka aldığınız yerde denetin saçlarınıza ben denetip almıştım.her saç tipi farklı olduğu için vereceği etkide farklı olabilir. hatta oradaki bayan düzleştirici ile saçıma dalga vermişti dün akşam onun yapılışınıda gördüm bir kez daha o şekildede deneyeceğim.

Son düzenleme:
Bu bendeki model şimdi var mı bilmem $product_format7_120200042.jpg
bu ikisede şuan teknosada var biri 14.18tl diğeri 39tl
$REMINGTON-CI-18-SAC-MASASI__38146528_0-300x239.jpg
$product_format7_120200129.jpg
kullanıyorum ve çok memnunum,deneye deneye öğrendimki illa çoook büyük para verdiğin ürün daha iyi diye birşey yok.

bende roventanın komple seti var internetten almıştım maşaları süper ama düzleşticisi iyi değil hemde bütün bukle çeşitlerine göre maşa uçları var benim saçım dümdüz ama bukleler harika o derece yani

arkadaşım kuaför ve kesinlikle önerdigi tek geçtigi marka BABYLISS TYPEF47b res:2361ce maşa bukleleri enfes oluyo seramik taban ve hemen ısınıyo özellikle bunu sor alcagın yere kuaförlere özel model de dedi bende alcam üstelik 60tlye almış teknosadan o

ben philps'in saç düzleştiricisini kullanıyorum resmini de ekliyim çok memnunum ama maşa hakkında bilgi veremiycem maşa kullanmıyorum yinede philpsinkini alabilirsin onun ürünleri gayet güzel.

Eklentiler

• $HP4667_00-GAL-global.jpg
    $HP4667_00-GAL-global.jpg
    8,7 KB · Görüntüleme: 123
bence maşa yada düzleştirici kullanma saçlarına yazık edersin.. 3 yıldır kullanmayı bıraktım hala saçım kendisine gelmedi. Haftada 1 yada 2 kere fön çektir ama saçlarına düzleştirici sürmemelisin bence :25:

bence maşa yada düzleştirici kullanma saçlarına yazık edersin.. 3 yıldır kullanmayı bıraktım hala saçım kendisine gelmedi. Haftada 1 yada 2 kere fön çektir ama saçlarına düzleştirici sürmemelisin bence :25:

aaaaaaaaaaaaa inanmıyorum cidden mi fön daha zararlı değil mi aaaaaaaaaaaaa saçına ne oldu yandı falan mı yoksa?

Back