Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini önleme ve saç gürleştirme (kesin sonuç)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

çok teşekkür ederim cnm kavanoza koydum bakalım deniycem....

ya arkadaşlar bir sorum daha olacaktı bu piyasa da satılan gliss pantene gibi markaların saç bakım maskeleri var onarım için falan yazıyor içinizde kullanan yada bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı? özellikle şu saçı ısının etkisine karşı koruyan gliss in spreyli var onunla ilgili bilgisi olan varmı

kızlar bu herhalde kişiden kişiye değişiyor... saçım gürleşsin istiyordum ve inanın düzenli kullandım ama bi gürleşme olmadı ... ama karanfil harika kokuyor ...

kızlar sacınıza ılk sayfada verılen tarıfımı uyguluyorsunuz? 50 kusur sayfa okuyamadım hepsını. benımde sacım dokuluyor banyoda ve kuruturken onun dısında bazen dokuluyor, ama rengı koyu oldugu ıcın kayınvalıdem her yer sac dıyor sureklı. bende karanfıllı suyu deneyeyım dedım ama tam tarıf nedır. yaptıgınızı banada anlatırmısınız. benım bırde mecıtefendı sac bakım yagım avr haftada bır onuda uygulamaya devam etsem ıcıne badem yagı ekleyıp dokulme durarmu

Ayşegül tarif ilk sayfada yazan.Kullananlar yorumlarını yazdıkları için sayfalar haliyle uzadı.

ben de denemek istiyorum da bunu haftada 4 gün bu suyla saç diplerine masaj yapıp durulamadan bidahaki yıkamaya kadar bekletiyomuyuz?

karanfil suyunu 2günde 1 kullanıorum acaba kaç ayda saç gürleştirdi? bilen varmıdır?yağlanınca berbat seyrek görünüyor

ben 1 hafta denedim, o zaman bile dökülmesi çok azaldı
şimdi devam ediyorum memnunum yani
karanfil kokuyorum buram buram

denizaslım ben ikinci kavanozu bitirmek üzereyim ama bu sefer ilk kavanozdaki kadar etkili olmadı,tamam yine dökülme az ama ilkinde bıçak gibi kesilmişti.
acaba karanfili biraz daha az attım ondan mı?
karanfili bol mu atmak lazım acaba?

benim saclarimda cok dokuluyo ve azaldi.
benim saclarim kivircik ve cok uzun, bakimida oldukca zor. yaza dugunum olacagi icin saclarimi kestirmek istemiyorum. ve ben saclarimi cokda boyuyorum, bunun ustune sac kopugu sik sik kulaniyorum kivirciklar guzel dursun diye, tabi arada masayla duzlestiriyorumda.
benimde dememedigim ilac sampuan kalmadi, ve gecen ay ilac kulandim (silis ve b-vitamin kullandim) saclarim dokulmesi azaldi fakat hap oldugu icin yan etkileride olabiliyor (istenmeyen yerlerde kil cikabiliyo)

bugun karanfil suyu hazirladim ve uygulayacam, ins faydasini goruruz:)

öncelikle çok teşekkür ederim.. bu uygulamayı 1 haftadır hergün yapıyorum saclarımı jolelerken bile bu sudan kullanıyorum cok memnunum.. herkes sacçların uzamış demeye başladı ve cok güzel kokuyorsun parfumunun markasını ver diyenler bile oldu =))

karanfil kokusunu hiç mi hiç sevmiyorum.
saçımı yıkamadan yarım saat önce falan yapsam da sonra yıkasam olur mu?
saçta bekletmek gerekiyor mu yoksa durulama suyu olarak mı kullanılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…