Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini önleme ve saç gürleştirme (kesin sonuç)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
benm dökülme durdu :nazar::KK62:
eskiden saçımı tarayamazdm,tarağın içi saç dolardı
şimdi bi kaç tel dökülüyo :KK52:

bugün yeni karanfil yapacağım,saçlarım uzasın diye :92:
çok teşekkür ederim :KK71:

benim saçlarım çok dökülmüyor şu sıralar ama zaman zaman gerçekten fazla dökülüyor ve sanırım yenileri de çıkmıyor.bu dökülmeyi kesiyo yorumlardan anladığım kadarıyla ama yeni saç çıkarmada da o kadar etkili mi ?

benm dökülme durdu :nazar::KK62:
eskiden saçımı tarayamazdm,tarağın içi saç dolardı
şimdi bi kaç tel dökülüyo :KK52:

bugün yeni karanfil yapacağım,saçlarım uzasın diye :92:
çok teşekkür ederim :KK71:

canım dökülmen sadece karanfil suyuyla mı durdu ne kadar zamandır kullanıyorsun bende bugün başladım sana göre devam edip kullanayım moral oldun bana çok mu dökülürdü saçın

meralnm benim çok dökülmem vardı. bi sürü pahalı ürün kullandım önce fayda etti sonra yine döküldü...

1,5 aydır ben zeytinyağlı sarımsak kürü ile karanfil kürünü beraber uyguluyorum sana %75 dökülmemin azaldıgını soyleyebilirim . fakat dökülen saçlarım cıkmıyor. inşallah çıkar:KK43:

canım dökülmen sadece karanfil suyuyla mı durdu ne kadar zamandır kullanıyorsun bende bugün başladım sana göre devam edip kullanayım moral oldun bana çok mu dökülürdü saçın

canım ben karanfili haftanın 5 günü yaptım
1,5-2 ay yaptım
bi de yaş mayAyla sütü krem kıvamına geetirip haftada 1 kez saç diplerime sürüp 1 saat beklettim

kızlar bu karanfili bir gün beklettikten sonra karanfilleri süzüyomuyuz yoksa kullanacağımız kadarını süzüp diğerlerini bekletiyomuyuz

faydası olabilir ama emin olun onun kokusu hiç çekilmiyor :S ne zaman kurutma makinası tutsan yada hafif sıcaklasan hemen kokuyor. eğer karanfil kokusuna bayılmıyorsanız sakın kullanmayın yoksa ciddi anlamda bayılabilirsiniz :KK1: ben kullanmaya başladım 1 hafta zor dayandım. belki başkasına kokmuyordur ama ben çok rahatsız olmuştum. iyi ki okul tatilken denemiştim :KK52: :KK66:

Açıkçası, ben rengini kahve kızıl arası bir renk verdiğini düşünüyorum saça.
Ben birkaç kere yaptım (benim saçım koyu kestane) ve çok garip bir şekilde bazı yerlerde kızılımsı açık kahve gibi geçişler oldu saçımda.

karanfil saç rengini mi koyulaştırıyor bu doğru mu ?

arkadaşım bendede aynı sorun oldu...yan etkilerinde saçların döküldüğü ancak tedaviden sonra tekrar çıktığı yazıyordu bende dökülen saçlarımın yerine çıkmadı..ALLAH'tan saçlarım gürdü şu an çok seyrek görünmüyorlar ama eskisi gibi de değiller :KK43:
ben hem karanfili hemde sarımsağı şampuanımın içine rendeleyip kullanmayı düşünüyorum..
sonuçları yazarım...
bu arada senin tedavin bitti mi canım?

Selam kızlar bende sivilce tedavisi için 9 ay boyunca roac...kullandım tedavi bittikten 2-3 ay sonra saçlarım aşırı dökülmeye başladı her taradığımda nerdeyse 2 avuç saçım elimde kalyor...roac.veren doktora gittim ilgisiz bir şekilde bana tahlil bile yaptırmadan kan,demir ,çinko hapı yanında da minoxsil verdi uyguladım 2. aydayım ama dökülme aynen devam saç derim görünmeye başladı,saçlarımı toplayamıyorum,çok üzgünüm eczacım da foracapil önerdi(içerisinde bir sürü vitamin ve biyotin var) şimdi de bu yazıları okudum ne yapacağımı bilmez vaziyetteyim .....

Biotin kullanmaya başadım iştah patlaması yaşıyorum acaba bu vitaminle bir ilgisi varmıdır.Kullanan oldumu 61 kilodan 65 kiloya çıktım kendime engel olamıyorum.Acaba ilaçtan mı diye düşünmeye başladım:KK59:

az önce karanfil suyumu hazırlarken elim ıslaktı ve karanfili şişenin içine boşaltırken ellerim kıpkırmızı oldu sanki gıda boyasıyla boyanmıs gibi ve lifle citeleyerek yıkamama ragmen tamamen izi geçmedi.su da suanda kırmızıdan pembeye dönük bi renk..ama çay rengi falan değil.acaba bekledikçe mi rengi değişicek yoksa benim karanfillerde bi sorun mu var:44: parmagımdaki kırmızılıgın hala geçmemesi beni düşündürdü cünkü saçlarım sapsarı.çok da ümitliydim halbuki :KK59: eğer sizlerin karanfillerde böyle suyla birleşince kıpkırmızı bi renk meydana gelmiyosa bnmkilerde sorun var demektir gidip baska karanfil aliyim:44:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bizim ailede saç dökülmesi ve gürleşmesi için yapılan formul bellidir.Bazı dönemlerde yanlış şampuan kullanımı ya da ailede herhangi birimizde saç seyrekliği varsa bu formul uygulanır

Malzemeler;

1 avuç karantil

500ml su

Ağzı kapalı bir kaba 500 ml su ve bir avuç karanfil konulur ağzı kapatıtlır 1 gün bekletilir (nerede bekleyecek diye sormayın farketmez) saçlarınızı istediğiniz zaman bu su ile önceden ıslatın ve daha sonra tarayın haftada 4 gün kullanmanız yeterli gerçekten sonuç çok mucizevi oluyor.Malum kadınlar da kellik artık genel bir sorun eğer aranızda bu sorunu yaşayan arkadaşlarda varsa denesinler
Merhabalar Arkadaşım .Öncelikle bu değerli deneyimini bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler.Ama aklıma takılan ve bazı yazılanlardan yolaçıkarak bişeyi merak ettim,karanfil suyu kızıl bir renk alıyor sürekli yapınca saç rengimiz değişiyormu,mesela sarışınlar yapınca falan nasıl olur?ikinci sorumda karanfili bir gün beklettikten sonra suyun içinde kalacakmı yoksa süzecekmiyiz?cevapların için şimdiden teşekkürler....sevgiler...

Merhabalar Arkadaşım .Öncelikle bu değerli deneyimini bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler.Ama aklıma takılan ve bazı yazılanlardan yolaçıkarak bişeyi merak ettim,karanfil suyu kızıl bir renk alıyor sürekli yapınca saç rengimiz değişiyormu,mesela sarışınlar yapınca falan nasıl olur?ikinci sorumda karanfili bir gün beklettikten sonra suyun içinde kalacakmı yoksa süzecekmiyiz?cevapların için şimdiden teşekkürler....sevgiler...

ceylin selam sen karanfil suyunu deneyeceğim diyince bende okudum burda yazılanların çoğunu.Tamamını okuyamadım atladım çünkü deneyenlerden daha çok yeni denedim,3 saat önce denedim ,4 gün önce denedim gibi anlık deneyimler var uzun süre kullanıp da aldığı sonucu paylaşan düşünceli insanlar çok az bu tür forumlarda bunu anlamıyorum neden deneyimler yazılmaz da sürekli deneyeceğim deneyeceğim deneyeceğim yazılarını usanmadan bıkmadan yazarlar kime ne faydası var 50 sayfanın 49 sayfası bunlardan ibaret ben karanfili çayıma atıp içerim karanfil taneleri içinde bekleyince bişey olmuyor zaten aromasını 4 -5 saat içinde vermiş oluyor ister süz ister süzme yeteri kadar beklediyse özü çıkıyo suya zaten bi de belki açık saçlara hafif olarak renk verebilir ama doğal boya oldugu için yıkandıkça çıkar ya da hiç renk vermiyodur bazı kullanıcılar saçlarının kızıl renk olduğunu yazmış ama şu da var saç dökülmeniz durduktan sonra gerçekten saç renginizin azcık değişmesi önemli mi yani asıl mesele saç dökülmeniz değil mi onu engelleyen bir şeyi kullanmaya değmez mi bence değer saçınız döküle döküle kalmazsa saç renginin ne önemi var değil mi öyle her ayrıntıya saplanıp kalmayın kendinize sıkıntı yapmayın rahat olun arkadşlar denizaslım arkadaş güzel bir biçimde yaptığını deneyimini paylaşmış saolsun 3- 5 ay sabredip uygulayın her ayrıntıya takılıp kalırsanız bir arpa boyu yol alamazsınız inanın ve sebatla uygulayın sonuç verir ya da vermez her ihtimali gözönüne alarak başlayın siz neye inanırsanız beyninizde o yönde mücadele veriyor herkese Allahtan şifa diliyorum sevgiler

Son düzenleme:
evet....karanfil suyuna fiilen başlamış bulunmaktayım.umarım faydasını görürüm..şu dökülme bi dursa...

Arkadaşlar ben 2 aydır kullanıyorum karanfil suyunu. Ama faydasını göremedim. Saçları da evet boyuyor, özellikle sarı saçlı arkadaşlar dikkat etsinler. Saçları yıkarken köpük sarımtrak bir renk kalıyor. Banyodan çıktıktan sonra beyaz havluyla kuruluyorum saçlarımı, havluyu sarımtrak hale getiriyor.
Devam etmem galiba...

X