- 28 Aralık 2009
- 15.448
- 89
-
- Konu Sahibi denizaslim
benm dökülme durdu
eskiden saçımı tarayamazdm,tarağın içi saç dolardı
şimdi bi kaç tel dökülüyo
bugün yeni karanfil yapacağım,saçlarım uzasın diye :92:
çok teşekkür ederim
canım dökülmen sadece karanfil suyuyla mı durdu ne kadar zamandır kullanıyorsun bende bugün başladım sana göre devam edip kullanayım moral oldun bana çok mu dökülürdü saçın
karanfil saç rengini mi koyulaştırıyor bu doğru mu ?
arkadaşım bendede aynı sorun oldu...yan etkilerinde saçların döküldüğü ancak tedaviden sonra tekrar çıktığı yazıyordu bende dökülen saçlarımın yerine çıkmadı..ALLAH'tan saçlarım gürdü şu an çok seyrek görünmüyorlar ama eskisi gibi de değiller
ben hem karanfili hemde sarımsağı şampuanımın içine rendeleyip kullanmayı düşünüyorum..
sonuçları yazarım...
bu arada senin tedavin bitti mi canım?
Merhabalar Arkadaşım .Öncelikle bu değerli deneyimini bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler.Ama aklıma takılan ve bazı yazılanlardan yolaçıkarak bişeyi merak ettim,karanfil suyu kızıl bir renk alıyor sürekli yapınca saç rengimiz değişiyormu,mesela sarışınlar yapınca falan nasıl olur?ikinci sorumda karanfili bir gün beklettikten sonra suyun içinde kalacakmı yoksa süzecekmiyiz?cevapların için şimdiden teşekkürler....sevgiler...Arkadaşlar bizim ailede saç dökülmesi ve gürleşmesi için yapılan formul bellidir.Bazı dönemlerde yanlış şampuan kullanımı ya da ailede herhangi birimizde saç seyrekliği varsa bu formul uygulanır
Malzemeler;
1 avuç karantil
500ml su
Ağzı kapalı bir kaba 500 ml su ve bir avuç karanfil konulur ağzı kapatıtlır 1 gün bekletilir (nerede bekleyecek diye sormayın farketmez) saçlarınızı istediğiniz zaman bu su ile önceden ıslatın ve daha sonra tarayın haftada 4 gün kullanmanız yeterli gerçekten sonuç çok mucizevi oluyor.Malum kadınlar da kellik artık genel bir sorun eğer aranızda bu sorunu yaşayan arkadaşlarda varsa denesinler
Merhabalar Arkadaşım .Öncelikle bu değerli deneyimini bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler.Ama aklıma takılan ve bazı yazılanlardan yolaçıkarak bişeyi merak ettim,karanfil suyu kızıl bir renk alıyor sürekli yapınca saç rengimiz değişiyormu,mesela sarışınlar yapınca falan nasıl olur?ikinci sorumda karanfili bir gün beklettikten sonra suyun içinde kalacakmı yoksa süzecekmiyiz?cevapların için şimdiden teşekkürler....sevgiler...