Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini önleme ve saç gürleştirme (kesin sonuç)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
deneyeceğim ya inşallah umutlandım bayağı bakalım gelişmeleri yazarım işe yararsa çok dua alırsın valla ince telli saçlar dökülmek için bahane arıyolar resmen bu aralar zeytinyağlı sabun kullnıyorum defne yağı çörekotu yağı ısırgan tohumu yağı badem yağı karışımını haftada 3 gün uyguluyorum 20 gündür bi de karanfile başlayayım bakalım nolacak

bende dün akşam bu tarifin çeyreğini hazırladım yani 125ml su ve çeyrek avuç karanfil ile yarın başlarım yatarken sürmeyi düşünüyorum haftada 2 yada 3 kere uygundur sanırım çok dökülüyo saçlarım

şimdi netten baktım da karanfil suyu saç dökülmesine iyi geliyormuş ve sç çıkartıyormuş bitkisel sitelerde var tarifin sağlam, geriye bir tek bünye meselesi kalıyor inşallah benim bünyemde işe yarar her tarif herkeste aynı sonucu vermeyebiliyor ya inşallah şanslı olanlardanımdır..

inşallah bende tatlım

aslında ben baya araştırdım sarımsaklı zeytinyağı hafta 1 gün 3-4 saat kaldıktan sonra diğer günlerde karanfilli ve lavantalı suyla yıkansa demekki daha iyi sonuc vercek ve sarımsağın kokusunu da azaltcak gibi geldi bana hem koku azalcak hem sacımız cogalcak inşallah . sarımsakdan biraz koruyorum ama gidişata göre sürcem artık. Bu özellikle lavantalı suyunu dr ibrahim saraçoğlu da önermiş .Ben 1 avuç lavanta 1 avuç karanfil koyup bekletmeyi düşünüğyorum kavanozdaki suyu. ve sacımı sabunladıktan sonra tam cıkarken tepelerime yedirerek iyice suyu kullanmayı düşünüyorum. Nasıl fikir? acaba banyo nasıl kokcak :26:

Anneminde saçlarının önleri çok açılmıştı. Bu yöntemi okuyunca arayıp müjdeyi verdim. Bugün gidip karanfil alacakmış. Deneyecek bakalım annemde nasıl fayda edecek. Benim saçlarım kıvırcık olduğu için gür gözüküyor. Bakalım annemde fayda ederse ben de başlarım haftada 2 defa falan yaparım.

ben aylardır yapıyorum ama daha gürleşmedi saçım ve dökülmeside durmadı çok korkuyorum çok seyrekleşicek diye saçım tepe bölgem ışıklarda derim çok gözüküyo çok seyrelmiş

bende bugun hazırlayıp iki gün sonra baslıcam olumlu sonuç alırsam haber veririm kızlar

ya canım bişey sorucam.bende sinüzit problemi var da şu an kullanmak istiyorum ama saçlarımı öyle ıslak bırakırsam azıcak diye korkuyorum:18: acaba saçıma sürdükten sonra makineyle kurutsam bi zararı olur mu:26:

Hayır ne zararı olacak kurutabilirsin.Bende kurutuyorum

Ya arkadaşlar spreyli şişeye koydum karışımı. Saç diplerime sıkarken her yere sıçrıyor. Kahverengi lekeler oluşuyor. Banyoda sıkıyorum, aynı şekilde batıyor her yer. Bizim ev biraz açık renk. Siz nasıl yapıyorsunuz? Böyle bir sorun oluyor mu?

Arkadaşım ben saçımı gün aşırı yıkıyorum bi avuç karanfili 1 hafta kullanıyorum zaten . kullandıkca yeni su ekliyorum 1 hafta sonra eski karanfilleri atıyorum. karanfili her kullandığımda kahverengi yani etkisi geçmiyor..saçımı yıkadıktan sonra kavonozu saçıma boşaltıyorum dokulen yelere yediriyorum. zaten ucuz ve masrafsız bir şey bence spreyle yapma direk saçını yıkayınca dök azcık masaj yap havluyu sar 10 dk beklet kurusun sonra. ayrıca o kahverengi sular yıkayınca geçiyor bizimde bej küvet hemen su dök yıkadığın yere geçer .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…