Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini önleme ve saç gürleştirme (kesin sonuç)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ben bir süredir karanfilli suyu kullanıyorum.Yalnız saçıma sıkıp kuruttuktan sonra saçlarım iyice yağlanıp birbirine yapışıyor.Sizde de böyle bişey oluyor mu :26:

ben bir süredir karanfilli suyu kullanıyorum.Yalnız saçıma sıkıp kuruttuktan sonra saçlarım iyice yağlanıp birbirine yapışıyor.Sizde de böyle bişey oluyor mu :26:

bu sorun bir tek bende oluyor sanıyordum aslında saç dökülmemi durdurdu ancak dediğiniz gibi yağlandırıyor keşke engelleyecek bir önlem olsaydı

Karanfil suyu bende yağlanma yaptı.Saçım zaten yeterince yağlı.Birde onu sıkınca iyice berbat oluyor.Bu yüzden saçımı yıkadıktan 2 3 gün sonra yani yağlanmasına yakınken sıkıyorum.YTinede dayanamıyorum

Arkadaşlar saçınız kuruduktan sonra spreyle masaj yaptıgınız için yaglanıodur ki benim sacım vıcık vıcıktır saçınızı yıkadıktan sonra kavonozu saçınıza boşaltın dokulen yelere elinizle iyice yedirin. zaten ucuz ve masrafsız bir şey bence spreyle yapmayın direk saçını yıkayınca dökün azcık masaj yapıp havluyu sarıp iyice bekletin tarayın yağlanmaz o zaman

Bu seferde havluyla kurulanırken havlular kahverengi renge boyanıyor.Annnem kızıyor napıcağımı bilemedim :26:

sen kendine bir tane siyah havlu al bizdede aynı sorun var ama annem alışmış sanırım ses etmio :d

kızlar bende kullandım saç dökülmem azaldı ama ben haftada bir badem yagıda uyguluyorum beraberinde.

cumadan beri durmadan yapıyorum cuma günü parmaklarım saç doldu sandım hepsi döküldü sonra azaldı .dün 10 tel anca geldi şimdi baktım 3 tel geldi birazdan yıkıcam.Umarım bi işe yarar

lavanta . zeytinyağlı sarımsak kürünü denedin mi ? benim dökülmemi kesti diyebilirim karanfil suyuyla beraber uyguluyorum.

iyi geldimi saçına bu karanfil

Ablacım inanırmısın maşşalllahh maşallaahh az önce 3 tel döküldü ki benim saçlarım avuç avuç dökülür biraz daha dökülse rahat kel kalırım diyebilirim ki 4.gün bugün yapıyorum çok ama çok mutluyum ilk yaptğımda taradıgımda avuç avuç saç döküldü heryer saç oldu bugün en fazka 5 - 10 tel dene bence herşeyi denediysen bu onlara göre çok basit miss gibide kokuyo.

ay bu karanfil cok guzel kokuyo kaliyo sacta boyle kokusu, bi de surdukten sonra sacimi minciklayinca dalgasi guzel oldu baya, bildigimiz guzel kokulu sac sekillendirici oldu bu, dort gunden fazla kullansak olmaz mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…