Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini önleme ve saç gürleştirme (kesin sonuç)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Konuyu açıp bizimle bu bilgiyi paylaşan arkadaşımızıa teşekkür ediyorum :)
Bu zaman kadar pek çok formül denedim, kimisinden çok az bir olumlu etki gördüm kimisinden hiç görmedim ama güzel ve pratik bir tarife benziyor şu yoğun günlerim bitsin denemek istiyorum , denemeyi başarırsamda burada paylaşacağım..Lütfen deneyenlerde paylaşsın.. :)

Bu su karardı . Sorun olmaz değil mi?

Karanfil renk veriyor canım sorun yok hepimizin ki o renk oluyor :)
Bu arada fısfıslı şişe çok pratik ben açık parfüm almıştım bitince belki lazım olur diye şişesini atmamıştım onun içine koydum çokta iyi oldu :)

ben revigen repensil şampuan kullanıyorum ve onun saç bakım kremini ..saçlarım çok canlandı dökülmüyor artık.ama heryerde bulunmuyor bu şampuan çünkü içerisinde bir çok yağ özü var zaten görünümü de yağ gibi ama şampuan ..hele de onunla yıkayıp fön çekince uçlarının kırıksız görünümüne parlaklığına dayanamıyorum :)

heheh güzel bi yöntemmiş bende denicem zaten saçlarım az bi de çokmuş gibi awuç awuç dökülüyo senağlama:sm_confused:

Oh be sonunda buldum konuyu ya:):)
Ben yaklasik 4 ay once okumustum ve 3 ay kullandim..
Dokulme durdu (gercekten cok fazla dokulurdu strese bagli olarak karanfil suyunu banyodan sonra surmedigimde yine dokuluyo hic birakmayacagima emin olabilirsiniz)
Bir ay sonra saclarim cikmaya basladi cok sevindim ya anlatamammm:) Bayagi sac cikiyor arkadaslar Kucuk kucuk surekli cikmaya devam ediyor. Sacimi topladigimda tiftik tiftik saclar vardi tepemde allah allah derken bigun ise yaramis iste dedim:) heryerden kucuk kucuk bebek saci gibi cikiyor o kucuk saclari tutturamiyodum falan elektrikli gibi gozukuyor o kadar cok cikti ki
2 hafta ara verdim sonra dokulmesi artti simdi yine devam ediyorum 3 ay devam edip yine 2 hafta ara verecegim...
Mutlu kaliinnn

Son düzenleme:
canlarım bi arkadaşım sayesinde buldum burayı bende karanfil kullanıcam araştırıyodumsaolsun link attı..
şimdi ben karanfilleri kaynatım fısfıslı şişeye koydum yalış mı.?
yoksa kaynatılmadan direk suyu arıp 2-3 gün bekleticez mi..?
bide bunu her banyodan sonra sıkıcaz dimiyani kuru saça falanda kullanılıyo mu..??
bide ne kadarsürede etkisini gözterir bnm saçlarım seyrek bunun için kullanıcam ne sürede etki alırım arkadaşlar..
çok soru sordum k.bakmakyınn belki önceki sayfalarda sorularımın cevabi var ama bakamadım özür diliyorum
şimdiden çok teşekür ederim ..

Son düzenleme:
busuu, ben kaynamış suda demliyorum çay gibi aksamdan yapıyorum. Sabaha kadar öyle suda bekletiyorum karanfilleri. sabah karanfilleri süzüp suyu da senin gibi fısfısli şişeye koyuyorum. Karanfilleri çıkarmamın sebebi çok ağır kokmasın diye. Sonra o suyu istediğin zaman istediğin sıklıkla kullan. Hemen saç yıkama öncesi kullanma ki saçta uzun süre kalsın. ben banyodan sonra saçım biraz kurumaya yakınken kullanıyorum bir de masaj yapıyorum. Bunu artık hayat tarzı haline getirmek gerekiyor yani kısa süre kullanıp etki beklemek yanlış.

çok teşekür ederim canım bende aynı senn gibi yaptım ama bi kaç karanfil bıraktım içinde ama yoğun bi koku olmuyo uçup gidiyo..
bide banyodan çıkmadan yapıyorum banyodayken daha sonra tarıyorum öle kalıyo hafta da en az 3-4 kere uyguluycam işte her banyo sonrası, biraz masaj falan yapıyorum öle kalıyo. bırakmaya hiç niyetim yok bu karanfili çünkü çok kolay bi yöntem hem saç çıkması için herşeyi yapıyorum bu en inandığım.
bakalım işe yarayacak mı hadi inşAllah...

çok teşekürler cavap verdiğin için..
sende etki etti mi ne kadar süre kullandın..

ya suan aklıma bişey geldi. bende kullanmayı düsünüyorum bunu. hazırlamısken kirpiklerimede mi sürsem diorum. işe yararmı acaba,deneyen oldumu hiç?

Bunu nekadar süre kullanacağız 3 4 ay mı??

kızlarrrrr yarışma bölümüne alyanslar yarışıyor die bir yarışma önerdim katılmak isteyenleri bekleriz

kızlar ben de yeni keşifinizi deniyorum kaynatmadan bekletiyorum 24saat ılık suda. bu son 4.günüm.ama yarım litre suyum bitmedi...bu su yine kullanılır mı? yoksa tekrar yenisi yapmak gerekir mi kokusu çürümüş gibi kokmya başladı ve rengi değişti bi tuhaf oldu:2:

canım sen bu karanfil kürünü nasıl uyguladın diplerine sürüp bekledin mi yıkamadan yoksa yıkadın mı bilgi verebilir misin?

Arkadaşlar uzun zamandır giremedim kusura bakmayın Karafilleri kaynamış suya koymayın ya da kaynatmayın normal musluk suyuna koyup bir gün bekletin saçlarınızı bu su ile tarayın .Yıkamanıza gerek yok
Saç gürleştirmede de saç dökülmesini önlemede de çok etkilidir
.Görebildiğim sorulara cevap vereyim
Banyo sonrası öncesi,ıslak kuru, farketmez istediğiniz zaman uygulayabilirsiniz,
Karanfil suyu koyu bir renk alıyor normali bu zaten.Ama saç renginizi koyulaştırmaz
ne kadar süre devam etmeliyim bu size kalmış
ne kadar zamanda saç çıkar? Mucize beklemeyin en az 15 gün beklemelisiniz.Sonuçta kökten yeni saç çıkıyor
Başka soru var mı?

Son düzenleme:
Üst üste post atıyorum ama eğer kepek sorununuz varsa bir formül vereyim.Bir ara bende çok dertliydim kepekten.Aklıma geldi şimdi.

Malzemeler/Uygulama
Çörek otu yağı,jojoba yağı,biberiye yağını karıştırıp banyo öncesi saç diplerinize sürün ve 20 dak. bekleyip banyo yapın ayda 3-4 defa uygulama yeterli oluyor ben 2. aydan itibaren kepeğe bay dedim.
2 yıldır da kepek hayatımda yok
Ama önemli olan bir konu var.O da şu aldığınız yağların ne kadar saf olduğu.Aktarınızdan bu konuda bilgi alın.En doğru markayı tercih edin

Son düzenleme:
denizaslım sadece tşk etmek için yazıyorum =) bu karanfil suyunu kac zamndır takıp edıyorm ve bu formülü uyguluyorum.. gerçekten işe yaradı.. bnm saçımın haddi hesabı yoktu dökülmede.. çok umutsuzluğa düştüğüm günler oldu ama şuan iyiyim.. tekrardan saol =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…