- 24 Ağustos 2009
- 774
- 1
- 36
-
- Konu Sahibi denizaslim
Bu su karardı . Sorun olmaz değil mi?
ya suan aklıma bişey geldi. bende kullanmayı düsünüyorum bunu. hazırlamısken kirpiklerimede mi sürsem diorum. işe yararmı acaba,deneyen oldumu hiç?
busuu, ben kaynamış suda demliyorum çay gibi aksamdan yapıyorum. Sabaha kadar öyle suda bekletiyorum karanfilleri. sabah karanfilleri süzüp suyu da senin gibi fısfısli şişeye koyuyorum. Karanfilleri çıkarmamın sebebi çok ağır kokmasın diye. Sonra o suyu istediğin zaman istediğin sıklıkla kullan. Hemen saç yıkama öncesi kullanma ki saçta uzun süre kalsın. ben banyodan sonra saçım biraz kurumaya yakınken kullanıyorum bir de masaj yapıyorum. Bunu artık hayat tarzı haline getirmek gerekiyor yani kısa süre kullanıp etki beklemek yanlış.
arkadaşlar konuyu açan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum çünkü yaklaşık 3 aydır feci şekilde süren saç dökülmem tamamen durdu diyemem ama inanılmaz azaldı... saydım, gördüm, paylaşıyorum...banyodan sonraki ilk günümde genelde 40 adet saçım dökülürken dün ilk karanfil uygulamamdan sonra bugün sadece 8 adet döküldü....şükranlarımı sunuyorken karanfile devam diyorummmm....kaydirigubbakcemile3