Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini önleme ve saç gürleştirme (kesin sonuç)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
paylaşımın için sağol denizaslım
ben yaklaşık 2 ay bioxin kullandım ama dökülmesi durmadı
senin tarifini deneyecem,işe yarayacağına inanıyorum

Bende yaptım şimdi yaklaşık 1 lt suyun içine 1 avuç karanfil attım 3-4 gün karanlık yerde bekleteceğim sonra uygulayacağım inşallaaah işe yarar sarımsak sürüyordum çok kötü kokuyordu inşallah bu işe yarar

merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum sayılır. benim de saçlarım 4 aydır çok fazla dökülüyo. 5 sene önce dökülmüş ve üst tarafı seyrelmişti baya fakat dökülmesi durmştu artık dökülmüyordü. 4 ay önce bi kaza geçirdim ve artık sürekli dökülmeye başladı. şimdi şampuan kullanmayı artık bıraktım. defne sabunu kullanıyorum. karanfil kürünü de 4 gün oldu kullanmaya başlayalı. şimdi sayıyorum her gün tarayınca 200 tel dökülüyo. kızlar sizce bu karanfil kürünü uyguladıkça dökülme azalırmı bi fikri olan varsa ne olur yazsın. morale çok ihtiyacım var,

Ben de karanfil kürüne bugün başladım çok sağol 24 saati geçkin bir süre ya da 24 saat diyelim, süre doğrumu ? cam kavonozdabekltip süzdüm 1 avuç karanfili fısıfıslı bir şişeye koydum inşAllah faydası olur Allah razı olsun canım beni saçlarım kuaför bile demeye dilim varmıyor kalın telli çok gür olan saçlarımı yaktı resmen azladı telleri inceldi yapısı kalın telliyken böyle oldu kafayı yicem nasıl bu saçları eski haline getirecem birde şu telleri kalınlaştırsam bi dünya kopuk saçlarmı halletsem (

Geçmiş olsun canım ben de karanfil kürüne bugün başladım inşAllah faydası olur.Ayrıca cilt doktoruna gittim b vitaminleri aldım ama benim saçım kuför bile denmicek yaratığın açıcıyla mafetmesiyle oldu sağlıklı doğal kalın telli ve gür saçlarımı kaybettim tabi cansızlaştı dökülüyoda birde her akşam siteden okudum ılık süte kurumaya katıp içiyorum 1 hafta olmadı daha yeni başladım sayılır sinemaki kürü var onuda yapacam birde şampuanın içine sarımsak katmak iyi gelir gibi bir arşatır goguldan sarımsak faydaları zaten çıkar sürekli notlar alıyorum ısırgan tohumu yağı varmış=saç dökülmesine iyi gelir kuvver verir yazmışlar şaşırdım hangisini yapacam ama moralini bozma stres oluyor buda zararlı elde değil gerçi umarım düzelir

kızlar bişey sormak istiyorum, ben önceki gün tarifteki gibi yarım litre suya koydum karanfilleri,bu sabak onla saçımı taradım ama çok fazla geldi,yarısından fazlası kaldı, dökmedim size sorayım dedim onu yarın öbürgün tekrar kullanabilirmiyim yoksa yeni mi hazırlamak lazım

O kadar suyu bir seferde bitiremezsiniz.Yeteri kadar alın kullanın.Geriye kalanı diğer günler yavaş yavaş bitirir yenisini bitince yaparsınız.Hazır karanfil suyunun ömrü 1.5-2 ay kadardır

Bende dün demlemeye bırakmıştım şimdi baktım demli çay gibi olmuş rengi fısfıslı şişeye koydum sıktım saçıma iyice taradım kurusun banyo yapacağım tekrar sıkacağım inşallah işe yarar tez zamanda

Ben birşey sormak istiyorum saçlarımıza sıktıktan sonra fön makinasıyla kurutsak olurmu ?? ben şimdi duştan çıktım saçlarımı tararken sıkıcam üstüne de kurutucam ıslak saçla hasta olurum erzurum gibi bir memlekette yanıt verirsen sevinirim konu sahibesi :87:

Konu sahibesi cevap veriyor :))))
İster fönle kurut ister mikrodalga fırınla farketmez ıslak ıslak durma hasta olursun yaw

denizaslim çok sağol yaa hem çok güzel bi tarif vermişsin hemde bıkmadan tüm sorulara cevap veriyorsun
ben bugün 2.kez sürdüm saçıma ve banyodan sonra tararken gerçekten daha az döküldü, yani hemen faydası oldu bana

Birşey değil .İnşallah tamamen durur saçlarının dökülmesi .En iyi tarafıda sadece saç dökülmesini önlemiyor,Yeni saç oluşumunu da sağlıyor

(Head&Sholders reklamı gibi oldu )

canım ben de kullanacağım önerdiğin gibi fakat suda kaynatıp sonra mı bekleteceğiz yoksa direk sıcak suya ıslatıp mı bekleteceğiz

cnm benim saç dökülmesinden artıkkk bıktımmmmm bennn çok güzel saçlarım wardı..şimdi tepem resmen açıldı nasıl üzgünüm bi bilsen..herkezde işe yararmı acaba..sonrada yine hüsranala sonuclanırsa artık hayata küsecem okadar yanı hergün kullansak bi sakıncası olurmu acaba..bide işe yararsa dile benden ne dilerrrrrrsennnnnnnnnn şimdiden teşekkürlerr canımmm

elimi saçıma değdiremiyorum yaa sanırım takıntı oldu her saçıma dokunusta elime saç geliyo insan ister istemez strest yapıyo daha çok dökülüyo.bende hazırladım suyu yarın denıcem..İnşallah işe yarar..

bende başlıım bari.sarımsak işe yaramadı.o kadar çok dökülüyoki.bir kez banyo yapsam bi kele yetecek kadar saç çıkar

Ben de saç dökülmesinden yakınıyorum 2 yıldır çok fazla olmaya başladı stresten mi yoksa yaşın ilerlemesinden mi bilmiyorum.karışık yağ kullandım ama bu işler sabır gerektiriyor o da ben de yok.2-3 hafta kullandım sıkıldım.bakalım bu karanfili de denemek istiyorum inşallah sonuç alırım..:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…