Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini önleme ve saç gürleştirme (kesin sonuç)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bu konuyu açandan Allah razı olsun =) 1 haftadır kullanıyorum bu kürü ama dökülmem farkediklir sekilde azaldı..hem pratik hem etkili daha ne olsun...

merabalar ben bişey sormak istiyorum sizin dediğiniz şeyi saç düzleştirmek için kullanıcam ama zeytinyağı yerine ısırgan yağı ve badem yağı karışımına yapsak farkeden bişey olurmu

benim banyoda ocak ayından kalma zeytin yağı sarmısak karışımım var şimdi sarmısakları süzüp kullansam bi zararı olur mu acaba 6 ay olmuş ta sarmısakları içine ezip atalı unutuvermişim banyoda

Okudugum yorumlara da bakilirsa gercekten ise yariyor.. birazdan karanfillerimi kaba koyuyorum:)
ins. bendede tutar.. eski resimlerime baktigimda cok üzülüyorum gür saclarimdan eser yok..
hergün elime avuc dolusu sac geliyor, tiroidim de var nasil tetikledigini siz düsünün..
cok üzücü bi durum..

bende bu kürü uyguluyorum nette de araştırdım gerçektemnde faydası varmış karanfilin ama bazı sitelerde kaynatıp ılınınca kullanın yazıyor ne derdsinis bu da kaynatmak kadar etkilimidir acaba ??

kızlar bende saçlarımı kazıtmıştım karanfilli kürükullanıyorum şuan sizce iyi gelir mi tam saç derime temas ediyor ne diyorsunuz 3-4 gündür yapıyorum ..

canım bir haftadır dediklerini yapıyorum umarım işe yarar gerçekten işe yararsa sana çok dua edicem yinede çok sğl böyle önmli bir bilgiyi bizimle paylaştığın için...

bende bu kürü uyguluyorum nette de araştırdım gerçektemnde faydası varmış karanfilin ama bazı sitelerde kaynatıp ılınınca kullanın yazıyor ne derdsinis bu da kaynatmak kadar etkilimidir acaba ??

bencede kaynatmak daha etkılı olur cunku suya daha çok işler o zaman

arkadaşlar benim bi sorum olucak..şimdi 1 avuç karanfili 500 ml suda 1 gün bekletiyoruz süzüp 4 gün boyunca aynı suyu mu kullanıyoruz?yoksa her gün taze olarak mı kullanıcaz? ayrıca bi şey söylemek istiyorum saçlarım çok fazla dökülüyodu..bu gün kuaföre gidip 4-5 parmak kestirdim..2 yıldır makas değmemişti saçıma..şuan saçımı yokluyorum ve hiç saç gelmiyo elime..inşallah kırıklardan kaynaklıdır..ama karanfili yinede 2 hafta denemek istiyorum..

Yeni uygulamaya başladım bende, çok güzel kokuyor, bakalım faydası olacak mı, bilgilendireceğim.

herşeyi deniyoruz zaten bunu da denemekten zarar gelmez sanırım. ben de az önce uyguladım.umarım işe yarar.gelişmeleri yazarım

merabalar ben bişey sormak istiyorum sizin dediğiniz şeyi saç düzleştirmek için kullanıcam ama zeytinyağı yerine ısırgan yağı ve badem yağı karışımına yapsak farkeden bişey olurmu

canım ksb uzun zamandır internetim yoktu şükür kavuştum o yüzden yeni okudum ,saç düzleştirmek için işe yararmı hiç fikrim yok yani duymadım,bu arada bende sivaslıyım

kızlar mrb öncelikle bu karanfil suyunu bnde kullandım 10 gün kadar her gün uyguladım saçlarıma we duştan sonr yine nemli saçlrıma sürdm küçük küçük tüyler çıkmaya başladı sonra ben birz ara werdim ama kesnlikle işe yarıo ben yine başladım yalnız ben şu şekilde yapıorum bildiğiniz bu kuru karanfil çiçek olan deil bir awuç kadar ondan alıorum bir litrelik bi cam kovanozun içinde karanlık biryerde 3 gün bekletiyorum siyah bir su çıkıo sonra yarım litre kadar sıcak suya bu çay oalrak içtimiz kuru ısırgandan atıyorum biraz bekletip süzüyorum sonra karanfil suyu ile karıştırp bir şişeye koyuorum saçlrımı bnla tarıorum ve duştan snra sürüorum bn bir gn sürüp dier gün sürmüorum ama duştan sonra mutlaka sürüorum ısırganla karıştırınca kokusu biraz kötü oluo ama bi kaç saat içinde uçuo bnde işe yaradı dökülmem azalmıştı ve yani mink saçlar çıkmıştı yine başlıycam ben bu şekilde yapıorum bierde ben bu aynı şekilde bekletilmiş karanfil suyunun hafta 3 gün içildiğinde daha çok işe yaradını duymştm şimdi hem içiorum heö saçıma sürüorum artı ısırgan çayıda içiorum günde 3 bardak karanfil suyu bir bardak ısırgan çayı şeklinde bakalım ne olack birde ben kırkkilit otu die bir o duydm bununda çayını içmek saç ve kirpikleri uzatırmş onuda deniycm inş gür ve uzun saçlrım oluck bekliyorum..zemuszemus

arkadaşım merhaba bende bitki derman kullanıyorum gercekten işe yarıyormu bu karanfill onuda yapayımm saçlarım çokk kötüü ve moralımı cok bozyor.

merhaba, ben kendimi bildim bileli uzun belime kadar olan kıvır kıvır saçlarım vardı, sonra üst üste boyadım uzun olduğu için renkler çok güzel ve gözalıcı görünüyordu hoşuma gidiyordu dopal olarak ama çok yıprandı ve dökülmeye başladı.. veeeeeee hazin son saçlarımı kısacık kestirmek zorunda kaldım düzelir beslenir dediler ama şu an hala çok dökülüyor her an kel kalabilrim gibime geliyor.. şimdi karanfilli suyu denicem bekletiyorum, birde turp suyu duydum uzaması için onu da denicem bakalım umarım işe yarar... mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…