Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini önleme ve saç gürleştirme (kesin sonuç)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
karanfili ben yaptım sadece karanfil suyu ile yıkandığında etkili oldu. ertesi gün tekrar nırmal duşumu aldım yine döküldü yani. dünde sarımsak ve zeytin yağı denedim her hafta yapacağım bakalım bu çare olacak mı

ben de karanfılı ibrahım saracoglundan duymustum tv de.. hemen alıp denedım tarıfı bundan farklıydı.. o karanfılı kaynatıp cıkan suyuyla yıkıyacaksınız demıstı.. fakat;bunun ne dokulmeye ne guclesmesıne bı faydası olmadı.. sadece kaynarken ınanılmaz evın ıcı karanfıl koktu..oylekı buram buram ..ve salarıma surdugumde koktu ama kuruyunca ne kokusu kaldı ne etkısı..sadece yumusak yaptı bıraz... dokulme yada guclenmede bı faydası yok...

asırı dokulemere karsı..hakıkı zeytınyagında 3 5 diş sarımsagı kesıp ortadan bır kac gece bekletıp o zeytınyagıyla dıplerıne masaj yapınca gurlestırıp dokulemyı engellıyomus...yengem soylemıstı faydasını gormus..asırı derecede uzama ve dokulmenın durdugunu soyledı..

denıcem...cunku ben kaslarım dokuldugunde sarımsagı kesıp bastırark kaslarıma surerrım..hem eger yanlıs alımdan dolayı cabuk cıkmasını ıstıyorsanız cabuk cıkartıyo,hemde dokulen yerlerden bır muddet kaş üstüğü için çıkmıyor fakat sarımsagı surunce küsemıyo ve kaşlar adeta fıskırıyor.. sıık sık denerım..

doğru sarımsak işe yarıyor kaşta ama bu dökülme için bence hekime başvurmak şart önce .

bndede var saç döklmesi geçenlerde cildiyeye gttm kan tahlili istedi demir ekskliği çıktı bende demr ekskliği hapı yzdı şimdi onu içiyorum ayriyeten bir tane Anaphase şampuan (37.50 krş ) ve Neoptıde losyon (125 tl) yazdı saç döklmesini engellio yeni saç çıkarıormş. şampuanını alabldm diğerine param yetmedi şimdlk onu kullanıorum

ayy arkadaşar benimde dökülüyo üzül üzül fena oldum doktora gttm o kadr iğne yedim popoşuma yazık oldu ama saçıma etkisi yne olmadı dökülüyo bi daha gidicem ama o da olmazsa artk nabıcam hiç bilmiyorum.
kafamçokkarıştı

sarımsağı deneyin sarımsak herderde deva derler birde lavanta suyunu duymuştum benimde şuan dökülüyor şampuana sarımsak koyuyorum parlak yapıyor ama hemen ilk yıkamada değil 3 4 yıkamadan sonra bakalım fayda vericekmi zaman gösterecek...

bu karanfili olayını ben denedim denemediğim çok az şey var zaten saçlarımın dökülmesinde bir etkisi olmadı açıkçası ama çok güzel parlatıyor ve miss gibi kokuyor..belkide benm saçımda etki etmedi ama denemek isteyen denesin hiçbir zararı yok..

bende dün akşam annemle birlikte sürdüm bu karışımı.misler gibi gezdik evde kaydirigubbakcemile3 gece saçımda kaldı.ben günaşırı yapcam.inş etki eder de bende dua ederim arkadaşım sana :Saruboceq: upuzun saçlarımı dün kestirdim.çok ağladım eve gelince.kaç sene uğraşmıstım uzatmak için.şu dökülme dursa bi an önce yaa mafoldumben

arkadaşlar konuyu açan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum çünkü yaklaşık 3 aydır feci şekilde süren saç dökülmem tamamen durdu diyemem ama inanılmaz azaldı... saydım, gördüm, paylaşıyorum...banyodan sonraki ilk günümde genelde 40 adet saçım dökülürken dün ilk karanfil uygulamamdan sonra bugün sadece 8 adet döküldü....şükranlarımı sunuyorken karanfile devam diyorummmm....kaydirigubbakcemile3

karanfili bende bir müddet hafıza güçlendirmek için çayıma atıp içiyor,bazende ağzımda çiğneyerek tüketiyordum hafızam güçlendimi bilmem ama saçlarım sapsarı ve parlak bir renk almıştı o dönem .herkeze söyledim ama pek inanmamışlardı.şu an benimde saçlarım çok dökülüyo kanım düşüktür diye demir ilacı almaya başladım biraz dökülme azaldı karanfilede başladım bakalım nasın olcak.

ya kızlar ben bu karanfili 2. kez yaptım ama hala çok dökülüyor.hemde öyle sayılabilecek gibi değil.resmen elimde kalıyor.üst taraflar açılmaya başladı.tutam tutam elimde kalıyor banyoda ve tararken.üff kafayı yicem mafoldumben senağlama

canım üzülme ya takıntı haline getirince daha cok gidiyor saçlar...gerçekten...sen önce bir tiroid hormonlarına, demirine, çinkona, B12 ve folatına baktır, bir de eşlik eden tüylenme, kilo alma, sivilcelenme, adet düzensizliği ya da infertilite şikayetlerin varsa yumurtalıklarına, kortizol, androjen, prolaktin hormon seviyene baktırmanı öneririm, tüm bunları dışladıktan sonra şampuanını değiştir derim mesela komik gelecek ama bana çok pahalı şampuanlar iyi gelmiyor en ucuzları süper oluyor...bir de ben karanfilden fayda gördüğümü düşünüyorum sabırlı olmak gerek ne zarar çıkar denemekten değil mi?

haaa bir de bence banyoda ne krem sür ne de saçını tara... daha hassas oluyor saçlar...hatta kurumaya yakın tara saçlarını, daha iyi olacaktır..

şampuanımı sürekli değiştiriyorum canım.1 haftadır da lacinia şampuan+losyon kullanıyorum.bioblas hepten döktü evde duruyor maskesi ve şampuanı.aşırı tüylenme kilo adet düzensizliği felan yok.b12 ve çinko da kullandım bana mısın demiyor yaa mafoldumben

bende bu akşam bismillah diyerek başladım bu karanfilli suya.dün akşam yarım litre suya atmıştım bu akşam fısfıslı şişeme saçıma yeticek kadarını süzüp koydum.heryerini uçlarını dahi ıslattım.kalanı yine içinde karanfilleriyle karanlığa koydum.hergün yaıcam bakalım faydası olucakmı.diğer sayfalarda doktora gittiğimi yazmıştım ağustos ayında.bi tek bulgu ferritin düzeyi düşüktü onun için 2.ci kutu demir takviyesi kullanıyorum.lakin tam tedaviye cevap alır gibi olurken eylül ayı itibariyle saçım tekrar yoğun dökülmeye başladı.her yıl aynı zamanda başlardı dkülmem.inş.mevsimseldir ve sonrasında tedavimde işe yarar bu dertten kurtulurum.banyoya gitmek istemiyorum o kadar moralim bozuluyorki.ne gür saçım vardı gittikçe azalıyor.yeni çıkan saçlar nasıl sizde kızlar çıkanlar normal saça göre daha mı ince.bende öyle aceba diyorum bende mi sorun var??mafoldumben

bende 3 kere sarımsak zeytınyagı yaptım. ama kokusu gıtmıo her yıkadıgımda tekrar kokuo. bu sebeple bıraktım ama işe yaradıgı kesınlıkle dogru. dun aksmda karanfılı yaptım daha öncede yapmıstım ama düzenlı yapmadı. simdi yeniden basladım
benımde yenı saclarım var. ve dedıgın gibi incecıkler.

bu yöntem yağlardan daha kolay hemde karanfilin kokusuda süper e bunu deneyelim ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…