- 13 Ağustos 2009
- 3.609
- 15.027
- Konu Sahibi denizaslim
Önemli Değil :))))
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar uzun zamandır giremedim kusura bakmayın Karafilleri kaynamış suya koymayın ya da kaynatmayın normal musluk suyuna koyup bir gün bekletin saçlarınızı bu su ile tarayın .Yıkamanıza gerek yok
Saç gürleştirmede de saç dökülmesini önlemede de çok etkilidir
.Görebildiğim sorulara cevap vereyim
Banyo sonrası öncesi,ıslak kuru, farketmez istediğiniz zaman uygulayabilirsiniz,
Karanfil suyu koyu bir renk alıyor normali bu zaten.Ama saç renginizi koyulaştırmaz
ne kadar süre devam etmeliyim bu size kalmış
ne kadar zamanda saç çıkar? Mucize beklemeyin en az 15 gün beklemelisiniz.Sonuçta kökten yeni saç çıkıyor
Başka soru var mı?
merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum sayılır. benim de saçlarım 4 aydır çok fazla dökülüyo. 5 sene önce dökülmüş ve üst tarafı seyrelmişti baya fakat dökülmesi durmştu artık dökülmüyordü. 4 ay önce bi kaza geçirdim ve artık sürekli dökülmeye başladı. şimdi şampuan kullanmayı artık bıraktım. defne sabunu kullanıyorum. karanfil kürünü de 4 gün oldu kullanmaya başlayalı. şimdi sayıyorum her gün tarayınca 200 tel dökülüyo. kızlar sizce bu karanfil kürünü uyguladıkça dökülme azalırmı bi fikri olan varsa ne olur yazsın. morale çok ihtiyacım var,