- Konu Sahibi denizaslim
bu konuyu açandan Allah razı olsun =) 1 haftadır kullanıyorum bu kürü ama dökülmem farkediklir sekilde azaldı..hem pratik hem etkili daha ne olsun...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saç dökülmesi sorunu yaşayan arkadaşlar tavsiye ederim:yıllardır mevsim değişikliklerinde beklli dönemlerde saçlarım dökülürdü ama geçen yıl ve bu yıl iki ameliyat geçirdim sanıyorum narkozdan saçlarım aşırı döküldüler saç diplerinda açılmalar oldu:ben genelde saçlarım döküldüğünde saf zeytinyağında bekletilmiş sarısak kullanırdım çok işe yarıyor arkaları göremiyorum ama ön kısımlardan saçlarım çıktı takip edebiliyorum.zaten bu uygulaömayı yaptığınızda saç deriniz çok hafif yanar ki iyiye dalalettir dökülmeyide durduruyor ve kesinlikle saç çıkaryo
bende bu kürü uyguluyorum nette de araştırdım gerçektemnde faydası varmış karanfilin ama bazı sitelerde kaynatıp ılınınca kullanın yazıyor ne derdsinis bu da kaynatmak kadar etkilimidir acaba ??
merabalar ben bişey sormak istiyorum sizin dediğiniz şeyi saç düzleştirmek için kullanıcam ama zeytinyağı yerine ısırgan yağı ve badem yağı karışımına yapsak farkeden bişey olurmu
bende yapıorm paylaşan kısıden allah razı olsun bırakın arkadaşlar saçlarnza ne bulrsanz surmeyın . bitkiselmiş felan hep para oyunları ben bu karanfil suyunu kullanıorm saclarım kendne geldı şampuan olarakta hacışakır klanıorm memnnm eskıden hep bıtkısel sampuanlar bakım yagları hep sacımı mafettı kuruttu smdı guzel allah razı olsun bunu paylasandan :)