Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini önleme ve saç gürleştirme (kesin sonuç)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ben ilk kez yaptım ama sanki daha çok döktü.
saçlarım baya uzun zaten biraz zor taranır saç açıcılarla tarardım
ama karanfilli suyla iice zor oldu
başta böyle dökmesi normal mi bana mı yaramadı acaba :S

merhaba arkadaşlar benim saçlarımdam ince telli olduğu için çok zayıf gözüküyor ne yapmam gerek yarımcı olun lütfen?

Arkadaşlar dökülmeyi durdurdu, bu karanfilli su işe yarıyor. Çevremde bu dertten muzdarip herkese tavsiye ettim. Sadece diplerine sürüyorum.

ısırgan suyunu nasıl kullanıyorsun cnm fisfisfis

Canım biraz suyun içerisine bi tutam at bir taşım kaynat sonra altını kapat demlemeye bırak tamamen çıksın rengi su ılık olana kadar bekler fısfıslı şişeye dök saçlarına uygula sıktıkça saç diplerine yedir opuyorumnanaktan

doc buradada karsılastık
benım sac maskemı yazayım sana ben baya faydasını gördum

1 ölçü hint yagı
2 ölçü menekşe yagı
1 tatlı kaşığı yoğurt

bu karısımı tutabildiğin kadar tut
durulama suyuna sırke damlat
haftada 2 defa yaparsan hem sacların 2 kat hızlı uzar hemde gürleşir ama düzenli ve sürekli yapman lazım

tesskr ederım cnm ınsallh denıcem bu azcık saclar benı deli edio mafoldumben

arkadaşlar ben bu karanfili kawanoza koydum ama unuttum sınavlarım vardı 1 hafta olmuştur saçıma zarar werirmi yapsambilmiyorumkismilene yapmalıyım yardım edermisinz?

arkadaşlar ben bu karanfili kawanoza koydum ama unuttum sınavlarım vardı 1 hafta olmuştur saçıma zarar werirmi yapsambilmiyorumkismilene yapmalıyım yardım edermisinz?

Merhaba.Senin durumuna net bir yanıt olmasa da cevabım umarım bir fikir verecektir.Öncelikle ben karanfil suyunu elde ettikten sonra cam bir kolonya şişesine koydum ve hergün saç diplerime uyguluyorum(Tıpası olduğundan şişe kullanımı saç diplerine uygularken daha kullanışlı oluyor)Sen de cam kavonozda tuttuğun için herhangi bir zarar getireceğini zannetmiyorum.Eğer plastik bir kap ve şişe olsaydı çok tutulduğunda içindekini bulandırdığından zararlı olabilirdi.(mesela birkaç kez su doldurduğun zaman şişe bulanık sağlıksız bir hal alıyor, içme suyunun da tadı değişiyor.)Neyse benim de bir cam şişesini bitirmem 5-6 günü buluyor.Ağzını kapalı tuttuğum için herhangi bir deformasyon olmadı.Ama tabiki 1 hafta hiç kullanmayıp üstüne bir o kadar zaman daha ekleyince durum farklı olur mu bilmem.Bu konuda deneyimi olanlar paylaşacaktır eminim.Kısacası fikirlerim bunlar.Umarım yardımcı olmuştur.İyi günler...

cocuga yapsam olurmu??? ve acaba bunu devamli kullanmak mi gerekiyor???su sicak mi soguk mu olsun???

Herkesin denedigi bir yöntem var , hangisini yapmalıyım kafam karıştı neyse karanfilide deneyelim bakalım sonuç ne olacak .Hayırlısı .

bir bayan olarak saç dökülmesi çok kötü birşey denemedim şey kalmadı en son doktora gittim bana restorexi önerdi 6 aydır kullanıyorum hem restorex şampuan ıhemde restorex serumu ilk başlarda biraz kaşıntı falan oldu buda işe yaramayacak diye çok korktum ama şuan çok memnunum iyki dewam etmişim saş dökülmem durdu her yıkamada elime avuç avuç gelen saçalr gelmiyor artık birde saçlarımın daha gür ve güçlü oluğunu hissediyorum artık geçen bakimliolmak.com diye bir site var restorex ürünlerini acaip indirimli satıyor 3 serum setten oluşan bir paket var 6 ay yetecek eczanelerde 149 tl ye satılıyor bu sitede 110 tl üstelik kargo ücretide ödemiyorsunuz şampuan deseniz 18 tl eczanede burda 13 tl bi bakın derim bakimliolmak.com

yaa ben restorexsi uzun süre kullandım..ama hiç etkisini görmedim...şimdiii kızlar çok şeyler yazmışsınız...da benim durumum biraz farklı..doktora gittim.adet düzensizliğinden kaynaklanıyomuş..tedavi ol gel dedi..şimdi düzene girmesi için ilaç kullanıyorum...saçlarım çok seyreldi..çok dökülüyo..yyavaş yavaş başımda açılmalar oluyo....çok morelim bozuluyo ya....yazdıklarnız herdurumda geçerli mi???hangisini yapayım bilmem ki???ne ilaçlar fayda etti saçlarımaa ne şampuanlar...bilmiyorumkismilemafoldumbensenağlama

Hmmmm denicem doğal oldugu için tedirgin değilim ama karanfilin saça zararlı olup olmadıgını bi arastırayım önce. Tesekkurler paylasım için.Şeniz

aynen restoreks bana da faydalı olmadı..(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…