Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini önleme ve saç gürleştirme (kesin sonuç)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
herkes yaptığı bakımı yazmıs bende yazıyım kaydirigubbakcemile2
ben her hafta sarımsakları rendeleyip saf zeytin yagıyla karıstırıyorum ve bu karısımı agzı kapali bi kapta bekletiyorum bi kac gun daha sonra icine bı yumurta sarısı koyup sac diplerimden baslayıp uclarına kadar suruyorum sacımı sarıyorum ustune tulbent baglıyorum en az iki saat bekletiyorum gliss in sac kremi ve sampuanıyla yıkıyorum ve durulama suyuna elma sirkesi koyuyorum bunu haftada iki kere yapıyorum
daha sonra kalan bi gunde de bemiks bepanten ve evigen ampullerinden birer tane kırıp icine badem yagı koyuyorum onu suruyorum once sac diplerime masaj ile daha sonra da uclarına suruyorum iki saat bekletip yıkıyorum ve dokulen acılan sac derimde minik minik saclarım cıkmaya basladı ve saclarım cok hızla uzuyor ekstra olarak sunu da belirtiyim elseve yıpranmıs saclar icin sac spreyi mukemmel uzamasına cok faydası oldu

evde maya da yoktu .komsumdan istedim .sagolsun getirdi.hazırladım simdi soğumasını bekliyorum.deneyeceğim.insallah sonuc iyi olur.

ben karanfilli suyu denedim 2 hafta saç diplerimde kabuklar kepekler çıktı..memnun kalmadım.sinemaki kürüme devam ediyorum birde baceleno diye fıs fıslı şişede kullanışlı yağ var kullananlar çok memnun hem uzatmasından hem dolgunlaştırmasından birazdan dışarı çıkarsam bu yağı arıcam..

bana yaramadı ama sana yarar mı bilemem istersen dene içinde kalmasın..

bende bir kaçgün önce yaptım..karanfili akalım işe yarıyacak mı?kızlar sarımsağı duydunuz mu?kesip saç diplerine sürün diyolar,doğrumu acaba???bilmiyorumkismile

tuba sende de yanma kasıntı kepek yaptı mı bu karanfil?
kararsızım simdi hazırladım gerçi ama gece yaparım 10 saat bekletsem yeterli midir??

yeni başladım.bir kere yaptım.ama kaşıntı kepek olmadı bende..sen bilirsin..bi iki kere dene istersen

yıkamamıştım zaten..başka bildiğin yöntem var mı benim saçlarım adet düzensizliğinden dolayı dökülüyor..çok seyrek yaasenağlama

merhaba kızlar..
bu karanfil suyunu düzenli olarak 2 haftadır kullanıyorum..
benimde yoğun şekilde saç dökülmem vardı..
sonuç mucize gibi yanlız ben her gün kullandım 2 hafta boyunca
sabah sürüp saç diplerime yedirdim ve yıkamadım sürdükten sonra
şuan saç dökülmem tamamen durdu dün de kardeşim abla saçının diplerinde küçük küçük
tüyler var dedi heralde dökülen saçlar çıkıyor..
tavsiye eden arkadaşa çok teşekkür ederim paylaşım için..

kızlar bir de burda bir arkadaştan duyduğum ve denediğim bir yöntem var
1 küçük çay bardağı elma sirkesi
1 küçükçay bardağı saf zeytinyağı
biraz da kuru maya 2 şeker kaşığıkadar
(ben yaş maya koydum birtane evde yaş maya vardı ama kuruyla da olur farketmez)
bunları karıştırıp saç diplerimemasaj yaparak sürdüm..
saçlar acayip hızlı uzamaya başladı üstelikte ışıl ışıl yumuşacık ve çok bakımlı oldu
bunu da tavsiye edebilirim...

bilmiyorumkismile
ayyy cıdden mııı ???? harıkaaa yaaa kesınlıkle denıcem. canım ne kadar sure kullanın etkısını kacıncı gunde farkettın

ve koku,kepek vs.. gbı etkıler oldu mu ?? maya kolay cıkıo mu sactan ve maya onların ıcınde erıo mu ???

Böyle bir şey yok. Kendimi bildim bileli her sabah kahvaltısında en az 6-7 zeytin yerim. Bir oturuşta 20 küsur zeytin yediğimi bilirim (zeytin canavarıyım evet :smiley-cool:). Sonuç; ince telli bir tutam saçım var alsanaalsanasmile

------------

Şampuanımı değiştirdikten sonra dökülmem çok azaldı ama kayıplarımı yerine getirir umuduyla kısa zamanda karanfil alıp denicem bu formülü :gitme:

bilmiyorumkismile
ayyy cıdden mııı ???? harıkaaa yaaa kesınlıkle denıcem. canım ne kadar sure kullanın etkısını kacıncı gunde farkettın

2.haftanın sonunda fark ettim canım..
kaybediceğin hiçbirşey yok mis gibi karanfil kokuyor hemguclubacismile
ayrıca mınoxilde kullanıyorum onu da belirteyim...
doktorum tavsiye etti onu da..
arkadaşlar haftada 4 kere falan yazmışlar ama ben
2 haafta boyunca hergün kullandım...

ayy bende kullanıcam kesinlikle inşallah sonuç ii olur sanırım adet düzensizliğinden dolayı dökülüyo bendede:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…