Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini önleme ve saç gürleştirme (kesin sonuç)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bende hazrladım kızlar ama yapmaya korktum şimdi kepekten dolayı. benm sacm yağlı hemde acayip hergun yıkıom en ufak bırseyde kepek oluverıo cansız seyrek ölee bişi şükr kel dıılım ama cansız işte napım ben şimdi yaaeyvahedigeldismile bu aksamda yapmayı düşünmüştümm

sana kesinlikle şampuanına sarımsak rendeleyip saçlarını öyle yıkamanı tavsiye ederim... bu sarımsak şampuanın kendi kimyasını bozup saca zarar vermesinCADIARZU

hayır canım en azından 2 ay kullan memnun kalmzsan bırakırsın evde kullandığın herhangi şampuanından 100 ml kadar bir şişeye koy içinede 2-3 diş sarımsak dendele ve her yıkama da önce sarımsaklı ile sonra sarımsaksız olanla yıka...bişey kaybetmezsin

hayır canım en azından 2 ay kullan memnun kalmzsan bırakırsın evde kullandığın herhangi şampuanından 100 ml kadar bir şişeye koy içinede 2-3 diş sarımsak dendele ve her yıkama da önce sarımsaklı ile sonra sarımsaksız olanla yıka...bişey kaybetmezsin

en kısa znmda denicem inş tşk ederim cvp yazdığın içinvereliniortak

ben bnu 2 aydır uyguluorm saclarm gurlestı cok memnunum yumusacık yapıo ama son gunlerde on tarafta kabuklu yara gıbı bısı cıktı neden acaba :S

ya arkadaşlar kullananlar lütfen cevap verin çiçek olarak karanfil mi yoksa ağzımıza attığımız küçük karanfil mi =/

arkadaşlar kendi yaptığım formülü anlatıyorum..aktardan kuru papatya ve ısırgan otu alın..1 er avuç demlikte kaynatıp ağzını kapatıp soğuyana kadar iyice demlenmesini bekleyin..sonra pamukla saç diplerinden başlayarak sürün..yıkanmayın kafanızı birkaç gün yapın (haftada birkaç gün)saçlarınızın nasıl gürleşip yumuşacık olduğunu ve nasıl parıl parıl parlayıp anormal uzadığını görün..son derece ucuz ve kolay bir yöntem...herkes sorardı bana ne yaptın saçlarına diye..benim de saçlarım ince uzun dümdüdz ve seyrektir aşırı dökülür...tavsiyeme uyun dua ediceksiniz bana...son derece bitkisel kimyasal karışım olmayan bir yöntem..

2kere yaptım 2 gun ara verdım bu gun yıne yaptım kızlar yastıgım da saclarımda cok güzel kokuo bide yumusacık yaptı saclarımı ama sac cıkarmı daha bılmıorum cok erken bunu sölemek için. sizlerin ne durumda kullananlar gelışmelerı yazsınkı faydalanalım

bende hazrladım kızlar ama yapmaya korktum şimdi kepekten dolayı. benm sacm yağlı hemde acayip hergun yıkıom en ufak bırseyde kepek oluverıo cansız seyrek ölee bişi şükr kel dıılım ama cansız işte napım ben şimdi yaaeyvahedigeldismile bu aksamda yapmayı düşünmüştümm

canım senin sorunun saç derisi kuruluğu. banyodan önce saç diplerine nemlendirici sürüp bir saat sonra yıkanırsan azaltabilirsin. bir de elidor'un saç dipleri için bir kremi var banyodan sonra sürülüyor, yıkanmıyor. ben devamlı kullanıyorum çok da memnunum.

bu formül çok güzel.

ben memnun kaldım ama değdiği yerler leke oluyor.

spreyi sıkarken etrafa damlıyor.sonra yattığımda yastık falan batıyor.en iyisi banyoda uygulayıp beklemek.

bu durumdan şikayetçi olan varmı,yoksa sadece tek ben miyim :)))

ben kullanmıştım şu an havaların soğuk olmasından kullanmıyorum ama benim de bornozumda sarı lekeler oluşmuştu çıkmadı

kızlar benim dökülmesi durdu..inşallah tekrarlamaz hala devam çamterebendine...

arkadaşlar, ilk deneyişimde saçlarıma çok iyi geldi, ama yeni saç çıkartıyor mu zamanla göreceğiz. saç tellerini de yumuşatıyor.

Çok basit bir yöntemmiş.
Olumlu sonuç alan arkadaşlar soğuk suya mı karıştırıyorsunuz yoksa kaynatıyor musunuz?
Bir de son durulama suyu olarak mı döküyorsunuz saçınıza?bilmiyorumkismile

X