- 7 Aralık 2009
- 284
- 0
-
- Konu Sahibi denizaslim
sana kesinlikle şampuanına sarımsak rendeleyip saçlarını öyle yıkamanı tavsiye ederim... bu sarımsak şampuanın kendi kimyasını bozup saca zarar vermesinCADIARZU
hayır canım en azından 2 ay kullan memnun kalmzsan bırakırsın evde kullandığın herhangi şampuanından 100 ml kadar bir şişeye koy içinede 2-3 diş sarımsak dendele ve her yıkama da önce sarımsaklı ile sonra sarımsaksız olanla yıka...bişey kaybetmezsin
hayır canım en azından 2 ay kullan memnun kalmzsan bırakırsın evde kullandığın herhangi şampuanından 100 ml kadar bir şişeye koy içinede 2-3 diş sarımsak dendele ve her yıkama da önce sarımsaklı ile sonra sarımsaksız olanla yıka...bişey kaybetmezsin
en kısa znmda denicem inş tşk ederim cvp yazdığın içinvereliniortak
ya arkadaşlar kullananlar lütfen cevap verin çiçek olarak karanfil mi yoksa ağzımıza attığımız küçük karanfil mi =/
bende çiçekçiden karanfil aliim fln die düşünüodum yabilmiyorumkismile saol cnm opuyorumnanaktan
bende hazrladım kızlar ama yapmaya korktum şimdi kepekten dolayı. benm sacm yağlı hemde acayip hergun yıkıom en ufak bırseyde kepek oluverıo cansız seyrek ölee bişi şükr kel dıılım ama cansız işte napım ben şimdi yaaeyvahedigeldismile bu aksamda yapmayı düşünmüştümm
bu formül çok güzel.
ben memnun kaldım ama değdiği yerler leke oluyor.
spreyi sıkarken etrafa damlıyor.sonra yattığımda yastık falan batıyor.en iyisi banyoda uygulayıp beklemek.