Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç dökülmesini durdurduk (azalttık) diyelim...saç çıkartmak için ne yapıcaz?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

month

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
5.004
64
358
İstanbul
kızlar saç dökülmesini durdurduğumuzda yada azalttığımızda yeni saçlar çıkmıyo malesef bunun için ne yapıcaz gürleştirmek ve sıklaştırmak için....benim çok şükür dökülmem azaldı biraz ve çokta hızlı uzamaya basladı çünkü karanfil suyu hergün sıkıyorum ama saç çıkartmıyo malesef....bi tek banyodan sonra biraz fazla dökülüyo oda bizim sulardan olduğunu düşünüyorum...
kızlar buraya her duyduğumuzu, araştırdığımızı, bildiğimizi yazalım saç çıkarttan şeylerin hepsini bu başlıkta toplayalım...

saç çıkartan bir madde yok canım, yani dökülen saç hücresi ölmüş demektir. bunun yerine zayıf saç köklerini besleyici şeyler kullanılabilir, bu da tüy halinde olan saç kökleri besleyerek güçlendirilebilir. bunun için b panten, e vitamini ampulleri, orjinal hint yağı (sağda solda satılanların hiçbirisi orjinal değil, orjinalini nepalden bir arkadaşım getirmişti çok kıvamlı bir yağ ), shea butter, badem yağı, susam yağı, bunlar saç köklerine faydalı yağlar, ayrıca biotin içeren haplar kullanılabilir.

saç döküldüğünde saç kökü hemen ölmez birkaç yıl bekler ve saç çıkartabilirsin ama sabır lazım ve doğru yöntemi bulmak bence bunun için doktora gitmelisin:121:

yaa saç çıkartan bişey yokmu diyosun:26: evet beslemk güçlendirmek lazım ama bence yeni saçlar çıkartan şeyler vardır anlımdan küçük küçük saçlarım çıksın istiyorum(((

saç döküldüğünde saç kökü hemen ölmez birkaç yıl bekler ve saç çıkartabilirsin ama sabır lazım ve doğru yöntemi bulmak bence bunun için doktora gitmelisin:121:

evet bencede bu yüzden o dökülenlerin yenisini çıkartmak lazım

benimde saçlarım iki kere dökülmüştü ilkinde ilaçtan ikincisinde stres ve vitaminsizlikten bayağı azalmıştı saçlarım hatta önüm nerdeyse kel kalmıştı ilk seferinde doktora
gittim ilaç verdi kullandım eski gürlüğüne kavuştu saçlarım ikincide de aynı ilacı kullandım ve yine gürleşti

Son düzenleme:
benmde saçlarım dökülmüştü stresten banada doktor ek besin takviyesi verdi hepsi yeniden çıktı ama şimdi yine döküldü.yine ilaç kullanıyorum.

Merhaba.

yaklaşık 2 senedir bu tür sorunlarla ilgili arkadaşlarıma yardım etmeye çalışıyorum. Sana şiddetle Bioblas'ı kullanmanı öneririm. Saç dökülmesini durdurduysan, Bioblas ürünlerinden saçına uygun olanın kullanmaya başlayınca bu ürün "ölmemiş" saç diplerine etki ederek onları canlandırıyor. 3 4 haftalık düzenli kullanımdan sonra saçlarındaki inanılmaz farkı göreceksin.

Selamlar :)

gerçektenmi adı ne cnm ilacın burdan söylersen herkez doktora sorarak kullanabilir...burada tüm saç çıkarmada işe yarayanları toplayalım deneyelim

bioblas kullanıyorum cnm 1 ay oldumu hatırlamıyorum ama 3 hafta en olmuştur diyeyim...dökülmem azaldı ama dahada azalsın istiyorum...birde ön kısımların çok seyreldi derim görünüyo ve rüzgar vurdukçada anlıyorum sıklaşmasını istiyorum saçlarımın yeni saçlar çıkmasını istiyorum...

kızlar arı sütü,arı poleni ve mısır püskülününde iyi geldiğini duydum saça kullanan varmı yada daha önce duyan

Üyeliğiniz bioblas reklamı için sanırım..Forumdaki cevaplarınıza bakmam yeterli oldu..

Ayrıca bioblas iğrenç bir şampuan ..Hiçbir işe de yaramaz

Canım sarımsak diyorum başka da birşey demiyorum..Birgün sigara yakmak için çakmak bulamayınca ocağa eğildim sigaramı yakmak için ve saçımın önü yandı ..mecbur sadece o kısmı kesmiştim..çok ağladım napıcam şimdi diye..sonra bu siteden araştırınca sarımsak aklıma yattı ve oraya denedim..şok oldum 10 gün geçmeden alnımın bitiş cizgisinden saçlar çoğaldı..yeni yeni cıkmaya başladı..kestigim yer de 10 gün olmadan uzadı..sonra da sacımın heryeıne sarımsak sürdüm ve yogun bir şekilde gür oldu saclarım..

Eger denemek istersen daha ilk maskede anlayacaksın canım nasıl kabardıgını saclarının..Çok eminim bu konuda o yuzden buyur dene dıyorum canım..Sarımsagı rendele üstüne de bir kaba sampuan koy( hangısını kullanıyorsan) bu sarımsaklı sampuanı sacına ıyıce yedır masaj yap..15 dk kalsın..Sonra yıka canım..koku banyodayken delı gıbı gelır..rahatsız eder fakat kuruttuktan sonra kokmuyor..ben mıllete koklattırırdım bile..hiçbir koku yok derlerdi..

Son düzenleme:

ben de yılan yağı-badem yağı karıştırdım kullanıyorum..faydası olacak mı bilmiyorum...yılan yağı hakkında tecrübesi olan var mı?

bu da olmazsa sarımsak deneyeceğim demiştim, yazınızı gördüm, sevindim, inşallah benimkileri de çıkartır.

Yılan yağını bilmiyorum canım..Benım denemediğim şey kalmamıstı..badem yağını kullandım ama nereye kadar..Yettiremedim ve belırgın sonuc alamamıstım ..zaten yağlar yumuşatır sacı..Bir de google da sarımsak hakkında bilgi arattığımda ''saçkıran' ı bitirir yazıyordu..Allah korusun o hastalık nasıl birşey bilmem ama demek ki saç tedavisi için de birebir diye düşündüm..

saçkıran bir mantar hastalığıdır, onun için ilaç kullanmak gerekir de sarımasğı kokusuna katlanıp deneyeceğim

ben bir dönemde yumurta badem yağı evigen bemix karıştırıp uygulamıştım, ilk yapınca döküyor ama, ilerleyen günlerde biraz toparlandığını farkediyorsun..ama bunların hepsi çok zahmetli , benim her zaman böylesine zamanım olamıyor..zamanı olanlara öneririm :)

teşekkür ederim :)

Canım desene tam bir deneme tahtası olduk :))

Zahmetli şeyler nedense bana göre değil..:))

öpüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…