saç çıkartan bir madde yok canım, yani dökülen saç hücresi ölmüş demektir. bunun yerine zayıf saç köklerini besleyici şeyler kullanılabilir, bu da tüy halinde olan saç kökleri besleyerek güçlendirilebilir. bunun için b panten, e vitamini ampulleri, orjinal hint yağı (sağda solda satılanların hiçbirisi orjinal değil, orjinalini nepalden bir arkadaşım getirmişti çok kıvamlı bir yağ ), shea butter, badem yağı, susam yağı, bunlar saç köklerine faydalı yağlar, ayrıca biotin içeren haplar kullanılabilir.
saç döküldüğünde saç kökü hemen ölmez birkaç yıl bekler ve saç çıkartabilirsin ama sabır lazım ve doğru yöntemi bulmak bence bunun için doktora gitmelisin:121:
benimde saçlarım iki kere dökülmüştü ilkinde ilaçtan ikincisinde stres ve vitaminsizlikten bayağı azalmıştı saçlarım hatta önüm nerdeyse kel kalmıştı ilk seferinde doktora
gittim ilaç verdi kullandım eski gürlüğüne kavuştu saçlarım ikincide de aynı ilacı kullandım ve yine gürleşti
Merhaba.
yaklaşık 2 senedir bu tür sorunlarla ilgili arkadaşlarıma yardım etmeye çalışıyorum. Sana şiddetle Bioblas'ı kullanmanı öneririm. Saç dökülmesini durdurduysan, Bioblas ürünlerinden saçına uygun olanın kullanmaya başlayınca bu ürün "ölmemiş" saç diplerine etki ederek onları canlandırıyor. 3 4 haftalık düzenli kullanımdan sonra saçlarındaki inanılmaz farkı göreceksin.
Selamlar :)
Merhaba.
yaklaşık 2 senedir bu tür sorunlarla ilgili arkadaşlarıma yardım etmeye çalışıyorum. Sana şiddetle Bioblas'ı kullanmanı öneririm. Saç dökülmesini durdurduysan, Bioblas ürünlerinden saçına uygun olanın kullanmaya başlayınca bu ürün "ölmemiş" saç diplerine etki ederek onları canlandırıyor. 3 4 haftalık düzenli kullanımdan sonra saçlarındaki inanılmaz farkı göreceksin.
Selamlar :)
Canım sarımsak diyorum başka da birşey demiyorum..Birgün sigara yakmak için çakmak bulamayınca ocağa eğildim sigaramı yakmak için ve saçımın önü yandı ..mecbur sadece o kısmı kesmiştim..çok ağladım napıcam şimdi diye..sonra bu siteden araştırınca sarımsak aklıma yattı ve oraya denedim..şok oldum 10 gün geçmeden alnımın bitiş cizgisinden saçlar çoğaldı..yeni yeni cıkmaya başladı..kestigim yer de 10 gün olmadan uzadı..sonra da sacımın heryeıne sarımsak sürdüm ve yogun bir şekilde gür oldu saclarım..
Eger denemek istersen daha ilk maskede anlayacaksın canım nasıl kabardıgını saclarının..Çok eminim bu konuda o yuzden buyur dene dıyorum canım..Sarımsagı rendele üstüne de bir kaba sampuan koy( hangısını kullanıyorsan) bu sarımsaklı sampuanı sacına ıyıce yedır masaj yap..15 dk kalsın..Sonra yıka canım..koku banyodayken delı gıbı gelır..rahatsız eder fakat kuruttuktan sonra kokmuyor..ben mıllete koklattırırdım bile..hiçbir koku yok derlerdi..
ben de yılan yağı-badem yağı karıştırdım kullanıyorum..faydası olacak mı bilmiyorum...yılan yağı hakkında tecrübesi olan var mı?
bu da olmazsa sarımsak deneyeceğim demiştim, yazınızı gördüm, sevindim, inşallah benimkileri de çıkartır.
haziran 22 hangi ilacı kullandığını sorabilir miyim teşekkürler.
gerçektenmi adı ne cnm ilacın burdan söylersen herkez doktora sorarak kullanabilir...burada tüm saç çıkarmada işe yarayanları toplayalım deneyelim
Yılan yağını bilmiyorum canım..Benım denemediğim şey kalmamıstı..badem yağını kullandım ama nereye kadar..Yettiremedim ve belırgın sonuc alamamıstım ..zaten yağlar yumuşatır sacı..Bir de google da sarımsak hakkında bilgi arattığımda ''saçkıran' ı bitirir yazıyordu..Allah korusun o hastalık nasıl birşey bilmem ama demek ki saç tedavisi için de birebir diye düşündüm..
saçkıran bir mantar hastalığıdır, onun için ilaç kullanmak gerekir de sarımasğı kokusuna katlanıp deneyeceğim
ben bir dönemde yumurta badem yağı evigen bemix karıştırıp uygulamıştım, ilk yapınca döküyor ama, ilerleyen günlerde biraz toparlandığını farkediyorsun..ama bunların hepsi çok zahmetli , benim her zaman böylesine zamanım olamıyor..zamanı olanlara öneririm :)
teşekkür ederim :)
Canım desene tam bir deneme tahtası olduk :))
Zahmetli şeyler nedense bana göre değil..:))
öpüyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?