cila tam da böyle oluyor işte
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...-rengini-korumak-cok-kolay-artik-resimli.html
bende saçlarımı boyarken özellikle uçlara doğru rengi tutturmakta zorlanıyordum pigmentasyon yada cila nasıl diye araştırdım uzman bir kuaför sitesinde ılık su ve boya ekleyerek yapıldığını ama kesinlikle kuaförün yapmasını tavsiye ediyordu bende okadar boyuyoruz bişey olmuyoda bunu kendim yapsam ne olacak dedim gerçi o uzun saçlara yarım tüp boya felan diyo ama ben boyanın 5/ 1 kadar sıktım 1 çay bardağı ılık suyla iyice karıştırdım baktım sulu ve az oldu azcık badem yağı birazda saç kremi ekledim hem çoğaldı hem yoğunlaştı önce uçlardan başladım boya sürer gibi en son saç diplerimede sürdüm 1 saat felan beklettim ama ilk 5 dakka felan sıcak fön tuttum onuda kafamdan uydurdum bu ılık su olduğuna göre sıcaklık etkili diye düşündüm sonra soğuğa yakın ılık suyla boya tamamen akana kadar yıkadım şampuansız kremde sürmedim zaten içinde krem yağ vardı gerek kalmadı nerdeyse saç boyanmış gibi olmuştu saçlarımda dipten çıkan kendi saçım bile beyazlar dahil kapanmış sayılırdı valla süper oldu hem oksidan kullanmadım saç yıpranmadı hemde bir hafta felan daha saçı boyamadan idare edebilirim en güzeli de boya yaparken hep dipte sorun olurya yok renk tutmaz yok uca göre açık kalır valla süper yarım tüp boyayı koysaymışım belkide dahada iyi olurdu neyse arada saçı boyamadan böyle yapmaya karar verdim hemde yeni deniyeceğim renk konusunda bir fikrim olmuş oldu kesinlikle tavsiye ederim
Eki Görüntüle 385759
benim saçlarımdada krepe balyaj var oryalle acılıp üzerine cila atıldı boya işlemi olmadı aslnda cok güzel duruyor.. uçlara doğru güneste acılmıs gbi.. ama akıncada fazlasıyla çirkin görünüyor.. ve her cila attırısımda dünyanın parasını veriyorum:/ evde kendm yapmaktan korkuyorum aslnda uzun saclarım var bişey olursa die.. herkes değişik yöntemlerden bahsetmiş..ılık su krem koyan badem yağı koyan falan.. bende yapsam dnesem sorun olur mu acaba?
canım cila her öyle kafana estiğinde yapılıyor mu dipler çıktığında filan? bide çok mu para alınıyor ??
bende saçlarımı boyarken özellikle uçlara doğru rengi tutturmakta zorlanıyordum pigmentasyon yada cila nasıl diye araştırdım uzman bir kuaför sitesinde ılık su ve boya ekleyerek yapıldığını ama kesinlikle kuaförün yapmasını tavsiye ediyordu bende okadar boyuyoruz bişey olmuyoda bunu kendim yapsam ne olacak dedim gerçi o uzun saçlara yarım tüp boya felan diyo ama ben boyanın 5/ 1 kadar sıktım 1 çay bardağı ılık suyla iyice karıştırdım baktım sulu ve az oldu azcık badem yağı birazda saç kremi ekledim hem çoğaldı hem yoğunlaştı önce uçlardan başladım boya sürer gibi en son saç diplerimede sürdüm 1 saat felan beklettim ama ilk 5 dakka felan sıcak fön tuttum onuda kafamdan uydurdum bu ılık su olduğuna göre sıcaklık etkili diye düşündüm sonra soğuğa yakın ılık suyla boya tamamen akana kadar yıkadım şampuansız kremde sürmedim zaten içinde krem yağ vardı gerek kalmadı nerdeyse saç boyanmış gibi olmuştu saçlarımda dipten çıkan kendi saçım bile beyazlar dahil kapanmış sayılırdı valla süper oldu hem oksidan kullanmadım saç yıpranmadı hemde bir hafta felan daha saçı boyamadan idare edebilirim en güzeli de boya yaparken hep dipte sorun olurya yok renk tutmaz yok uca göre açık kalır valla süper yarım tüp boyayı koysaymışım belkide dahada iyi olurdu neyse arada saçı boyamadan böyle yapmaya karar verdim hemde yeni deniyeceğim renk konusunda bir fikrim olmuş oldu kesinlikle tavsiye ederim
Eki Görüntüle 385759
valla hangi boya tam hatırlamıyorum benim albüme bakarsanız hem boya numaraları hemde boyanmış halleri var genelde birbirine yakın tonlar kullandım ama cilayı renklendirmeyi hangi boyayla saçlarımı boyayacaksam onunla yapıyorum kremde evet normal saç kremi yıkadıktan sonra kullandığımızsac renginiz cok güzel olmus..bi kac sorum olucak..hangi marka ve numara boya kullandiniz ?
sac kremi derken sampuandan sonra kullandigimiz sac kreminden mi bahsediyosunuz ? insallah sorum görürsünüz ; )
Renklendirme konusunda uzman olan bir bayan kuaförü tanıdığım var. Gerçekten her türlü faciada saçın rengini istediği tona getiriyor. Çok çok buyuk sıkıntınız olursa telefonda ya da whatsapp tan yazabiliiyorsunuz. Ben gördum kaç tane mor olmuş saçı bile toparladı, bir de yıpranan kırıllan saçları da mükemmel onarıyor. Çok uzman biri.Tatlim benim sacim bundan 3 4 ay önce kuaför tarafindan oryalle acildi fakat sabirsiz kuaför 5 10dakika daha bekleyemedigi icin acaip derecede turunculasma oldu hatta havuc oldum bile diyebilirim sonra boyaya gerek yok istedigin tonda acildi deyip yolladi bende spot isiklarinin magduru olarak farkedemedim o kadar turuncu oldugumu yikadikca fazlalasti tabiri caiz cingenelere döndüm 20gün baska bi kuaför biraz koyultarak kapadi o igrenc rengi. Yaklasik 2aydir dinlenmeye aldim simdi evde kendim boyiycam cok acik altin sarisina cunku suan sacim oldukca acik ve asla saridan koyuya gecis yapmak istemiyorum bu kadar zahmet cekmisken. Benim sana danismak istedigim suan cok hafiften diplerde turunculu doreli bi yansima var yani uclar cok cok daha acik dibime gore benim istedigim hertarafinin ayni renk olmasi bu dedigin cila islemini yapip ustune 1gün sonra boyama islemini yapsam evde uygun olurmu sizce dusuncelerinizi bekliyorum simdiden tsk ler
benim boyalı kahve saçlarım var ama altında turuncu yansımalar oluyo bu işlemi bende uygulasam sonuç alır mıyım peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?