• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Cilası nedir,nasıl yapılır?

valla saçınızın boyadığınızda tutabilecek her renkte olması lazım yani siyah saça sarı bir boya olmayacağı gibi cilada olmaz ama açık yada koyu saça renkte parlaklık hafif renk değişiklikleri yapılabilecek açık renk saçlara özellikle kuaförler röflede yada dip boya yaptıkları oryalle açılmış sarı tonları renklerde yada kızıl gibi çabuk akan renklerde uyguluyolar mesela saçınız kumral diyelim ama siz dorelik olsun istiyorsunuz kumral dore bir renkle yapabilirsiniz yada saçınız platin sarı ama siz dore sarıya geçmek istiyorsunuz önce renk yüklemesi yapıp üzerine sarı dore boyarsanız rengin tutması daha kolay olur yada saçları oryalle yada benzeri açıcılarla açıyoruz malum sarılar turunculuklar oluyor üzerine boyamadan önce boyayacağımız renkle renk yüklemesi yapıp yıkamadan boyayı üzerine sürersek rengi tutturmak daha kolay olur genelde bu yapılmıyor ve boya malum çabuk akıyor sonrada alttan turunculuk çıktı yok kapanmadı diyoruz gibi durumlarda yada saçımızı boyadık ama bazı yerlerin istediğimiz gibi olmadığını gördük bu seferde cila yaparak aynı renkle o farklılıkları kapatabilir daha iyi olmasını sağlayabiliriz bunlar benim deneyimlerim tabi kuaför daha farklı bişey yapıyormu bilmem ama içinde oksidan olmadığı için saça zararda vermiyor hemde çabuk akan o boyaların tekrar yeni boyanmış gibi parlamasını sağlıyor :KK16:
Ben saçımı ombre yaptırmıştım daha sonra tamamını sarıya boyattım ama ombre olan yerler açık yukarılar koyu sarı oldu cila bu farklılığı geçirir mi ?

Back