- Konu Sahibi CerenVictoria
-
ben elidor kepekli olanlardan kullanmıştım bitkisel olanları bilmiyorum deneyin isterseniz elidorla karemel kızıl parlayan saçlar nerdeyse sapsarı oldu yani daha sarı parlıyorben de yıkadım saçımı beyaz sabunla 1 kez yıkamama rağmen renk açıldı...bi daha siyaha boyamam. ne kadar zor kurtulunuyor..kepeş şampuanı da alıcam bakalım. bu bitkisel kepek şampuanları olur mu acaba
ilk yaptığımda 5 kere köpürttüm sonradan öğrendiğimde fazla köpürtmek yerine saçı biraz köpüklü bekletip sonra durulamakta aynı işi görüyor 5 dakka felan öyle köpüklü durabilirsinizkızlar bu beyaz sabunu sadece bir duşta kaç kez sürüyorsunuz saçınıza?
son durulama suyuna yarım çay bardağı kadar elma sirkesi koyun onla durulayın birkaç dakka durup sonrada duru suyla yıkayın saçlarınızda hiç bir krem sabun atığı kalmaz hem besler hemde parlatır suyu fazla sıcak kullanmamaya çalışın ayrıca son suyu soğuk kullanırsnız oda saçın parlamasını sağlıyor en azından saç uçlarına yapabilirsiniz üşümemek için ayrıca saçları kendi halinde kurutun gerekmedikçe fön kullanmayın yada çok sıcak olmamasına çalışın saçları çok yıpratıyor :80:
evet dün denedim o kadar kremlememe rağman saçımı çook kuruttu ve pek bir etki yarattığını söyleyemem çünkü iki ay çok uzun bir süre gerçekten lorealin 5.52 sıcak kestaneye boyayacağım sence saça girer mi o renk?beyaz sabun akitiyor ancak oldukca kurutuyor. boyamanin uzerinden ne kadar kisa sure gecerse beyaz sabunun akitma etkisi o kadar cok olur.
canim beyaz sabunu bir kere kullanmakla etkili sonuc almak cok mumkun degil zaten biraz uzun sureli kullanim gerekiyor ama dedigim gibi saci cok kurutuyor.evet dün denedim o kadar kremlememe rağman saçımı çook kuruttu ve pek bir etki yarattığını söyleyemem çünkü iki ay çok uzun bir süre gerçekten lorealin 5.52 sıcak kestaneye boyayacağım sence saça girer mi o renk?
evet o kadar kurumasına dayanamam çünkü iki kullanımda baya kurudu ve döküldü bayacanim beyaz sabunu bir kere kullanmakla etkili sonuc almak cok mumkun degil zaten biraz uzun sureli kullanim gerekiyor ama dedigim gibi saci cok kurutuyor.
su an sac rengin koyu kahveymis yazdigina gore ama dogal sacin mi yoksa boya mi? boyaysa numarasi kac bunlari bilmeden ne desem bos :)
canim bence 5 koyu bir ton. istedigin remkten 1 ton acigina boyamak daha iyi sonuc verir diye dusunuyorum. kutuda gozuktugunden koyu oluyor cunku her zaman.evet o kadar kurumasına dayanamam çünkü iki kullanımda baya kurudu ve döküldü bayabenim doğal rengim kestane koyu kahve boya. ımm iki üç ay önce boyamıştım. baya aktı ama hala var tabi ama açıçı kullanmak hiç istemiyorum çikolata kahve almak istiyordum daha açık olduğu için cesaret edemedim bi ton koyusunu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?