- Konu Sahibi CerenVictoria
-
arkadaşlar saç boyasını akıtmak için neler yapabilirim? boya akıtma işlemi dışında doğal yöntemlerle?
lütfen yardım edin yaa kahverengi iğrenç durdu ben de başka renge boyayacağım.
ay yaşasın edicem=D ben de koyu renk akmıyo ama rengi açılmaya başladı sanki=D=D=D bi de bu beyaz sabun sıradan olanlardan dimi tekli satılanlar var onlardan mı yoksa? :44:
özellikle kepekli saçlar için olan olacak kendim denedim ve birçok uzman bunu tavsiye ediyor bu şampuanda saçlardan boyayı daha çabuk uzaklaştıran özellik varmış ama bir süre sabunda denedim oda çok başarılı sabun kullanacaksanız tavsiyem hakiki zeytinyağlı köy sabunları olur onlardan tercih edin saçları diğer sabunlar kadar yıpratmıyor en azından birde saçınızı son olarak elma sirkesi koyduğunuz bir suyla durulayın hem boyanın akmasına hemde saçlarınızda kalan sabun şampuan atıklarını çok güzel temizliyor vede saça bakım yapıyor süreside saçlarınız istediğiniz tona geldiği zamana kadar diyelim ama lütfen dikkat edin boyayı akıtıcam diye saçları çok fazla yıkamak saça çok zarar veriyor bakım yapmayı ihmal etmeyinçok teşekkürler canım da normal şampuanda yapsam çok farkeder mi? ve ne kadar zaman zarfında açılır? :26:
özellikle kepekli saçlar için olan olacak kendim denedim ve birçok uzman bunu tavsiye ediyor bu şampuanda saçlardan boyayı daha çabuk uzaklaştıran özellik varmış ama bir süre sabunda denedim oda çok başarılı sabun kullanacaksanız tavsiyem hakiki zeytinyağlı köy sabunları olur onlardan tercih edin saçları diğer sabunlar kadar yıpratmıyor en azından birde saçınızı son olarak elma sirkesi koyduğunuz bir suyla durulayın hem boyanın akmasına hemde saçlarınızda kalan sabun şampuan atıklarını çok güzel temizliyor vede saça bakım yapıyor süreside saçlarınız istediğiniz tona geldiği zamana kadar diyelim ama lütfen dikkat edin boyayı akıtıcam diye saçları çok fazla yıkamak saça çok zarar veriyor bakım yapmayı ihmal etmeyin
Kızlar, sabunla yıkamak saçı matlaştırır, parlaklığını alır bildiğim kadarıyla.. Kullananlara soruyorum, oldumu öyle birşey?
evet elacım,eger arkasından krem kullanılmazsa mat durur..arındırıyo çünkü tüm kremi o yüzden matlaşıyo olması normal.
son durulama suyuna yarım çay bardağı kadar elma sirkesi koyun onla durulayın birkaç dakka durup sonrada duru suyla yıkayın saçlarınızda hiç bir krem sabun atığı kalmaz hem besler hemde parlatır suyu fazla sıcak kullanmamaya çalışın ayrıca son suyu soğuk kullanırsnız oda saçın parlamasını sağlıyor en azından saç uçlarına yapabilirsiniz üşümemek için ayrıca saçları kendi halinde kurutun gerekmedikçe fön kullanmayın yada çok sıcak olmamasına çalışın saçları çok yıpratıyor :80:Anladım canım.. Ama saç kremide saçı ağırlaştırıyor ve çabuk yağlandırıyor.. Uff ne zor bu işler :)
Kızlar, sabunla yıkamak saçı matlaştırır, parlaklığını alır bildiğim kadarıyla.. Kullananlara soruyorum, oldumu öyle birşey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?