Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyasını doğal yöntemlerle akıtmak için neler yapabilirim? Fikir verir misiniz?

CerenVictoria

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
121
1
46
Aydın
arkadaşlar saç boyasını akıtmak için neler yapabilirim? boya akıtma işlemi dışında doğal yöntemlerle?
lütfen yardım edin yaa kahverengi iğrenç durdu ben de başka renge boyayacağım.

arkadaşlar saç boyasını akıtmak için neler yapabilirim? boya akıtma işlemi dışında doğal yöntemlerle?
lütfen yardım edin yaa kahverengi iğrenç durdu ben de başka renge boyayacağım.

canım bildiğim kadarıyla beyaz sabun akıtıyormuş saç rengini sitede bunu yapan çok bi araştır istersen bildiğimiz hacı şakir sabun

boyayı akıtmak için herhangi bir kepekli saçlar için olan şampuan varsa onunla 4 -5 kere üst üste yıkayın ve son şampuanda saçınızı 5 dakika öyle köpüklü kalsın sonra durulayın kullandığınız saç kremini saçınıza bolca sürün fazla suyunu alıp saçınızı yarım saat kremli tutun ve normal durulayın beyaz sabundan daha çok akıtıyor istediğiniz tona gelene kadar kepekli saçlar için olan şampuan kullanın nomal şampuan yerine tabi her seferinde 5-6 kere yıkamayın saçları fazla yıkamak bozuyor bu arada zeytinyağlı badem yağlı bakımlar yapın oda saçların rengini açıyor bunlarla ilgili tarifler var nette uygun olan yağ bakımlarını yapabilirsiniz kolay gelsin

ceren selam cnm..beyaz sabunu bende yapıyorum şuanda.büyük oranda akıtıyo.bikaç sene önce burada okumuştum onu da..o zamanlar siyah yapmıştım röflenin üstüne..sıkıldım ve açmaya başladım.ilk yıkamadan itibaren farketti..hatta çok iyi hatırlıyorum ilk yıkamada enselerim kızıl olmuştu resmen...yani canım bu beyaz sabun arundurucu oldugu için boyayı akıtıyo,sabundan sonra kremliorum..yukarıda arkadasın dedigini de farketmedim degil,kremle bekletiyorum durulamayı sacımı öne alarak yapıyorum ve koyu su akıyo cnm..beyaz sabunlada yıkarken biraz köpüklü beklet oyna sacınla...bize dua edicen

ay yaşasın edicem=D ben de koyu renk akmıyo ama rengi açılmaya başladı sanki=D=D=D bi de bu beyaz sabun sıradan olanlardan dimi tekli satılanlar var onlardan mı yoksa? :44:

çok teşekkürler canım da normal şampuanda yapsam çok farkeder mi? ve ne kadar zaman zarfında açılır? :26:
özellikle kepekli saçlar için olan olacak kendim denedim ve birçok uzman bunu tavsiye ediyor bu şampuanda saçlardan boyayı daha çabuk uzaklaştıran özellik varmış ama bir süre sabunda denedim oda çok başarılı sabun kullanacaksanız tavsiyem hakiki zeytinyağlı köy sabunları olur onlardan tercih edin saçları diğer sabunlar kadar yıpratmıyor en azından birde saçınızı son olarak elma sirkesi koyduğunuz bir suyla durulayın hem boyanın akmasına hemde saçlarınızda kalan sabun şampuan atıklarını çok güzel temizliyor vede saça bakım yapıyor süreside saçlarınız istediğiniz tona geldiği zamana kadar diyelim ama lütfen dikkat edin boyayı akıtıcam diye saçları çok fazla yıkamak saça çok zarar veriyor bakım yapmayı ihmal etmeyin

bende burdan öğrendim.3 defadır beyaz sabunla yıkıyorum biraz aktı gibi boya.devam edicem daha.bir zararı da olmadı saçıma byz sabunla yıkıyorum sonra şampuan ardından da gliss kullanıyorum bolca.

evet evettt kesinlikle beyaz sabunnnnnn :) geülce çitile saçlarını beyaz sabunla bikaç kere
bikaçgün önce benimde basımda vardı buna benzer bi durum, beyaz sabunla kurtuldum diyebiliiriiimmmm

boncuk aynen cnm kepekliler için olan şampuanda akıtıyo..geçenlerde elidorun kremsizini kullandım.çoktan almıştım bide yanlışlıkla almıştım onu kremsiz olarak.kepekli saclar içindi bide...dibinde biraz kalmıştı onunla yıkadım...

armoise,aynen devam cnm...zaten eskiden hep annem önce sabunla yıkardı bizim saclarımızı.ne zararı olurki dimi ama.önemli olan sabunun ardından saça kremle bakım yapmak...zaten bi dahaki yıkamada yeniden ilk sabun yaptıgımız için arınıyo ve yine kremleniyo...ben zararını görmedim kızlar...hee bide benim şampuanımda komili zeytinyaglı çok memnunum.parlak tutuyo saclarımı.

ay aynen ben de her gün 2 kere sabunladım bu yazılardan sonra kafa derim çok yanıo kupkuru oldu off ama aktı cidden bazı yerleri sarardı çok saolun kepek şampuanını deniycem =D=D

Kızlar, sabunla yıkamak saçı matlaştırır, parlaklığını alır bildiğim kadarıyla.. Kullananlara soruyorum, oldumu öyle birşey?

ben de yıkadım saçımı beyaz sabunla 1 kez yıkamama rağmen renk açıldı...bi daha siyaha boyamam. ne kadar zor kurtulunuyor..kepeş şampuanı da alıcam bakalım. bu bitkisel kepek şampuanları olur mu acaba

Anladım canım.. Ama saç kremide saçı ağırlaştırıyor ve çabuk yağlandırıyor.. Uff ne zor bu işler :)
son durulama suyuna yarım çay bardağı kadar elma sirkesi koyun onla durulayın birkaç dakka durup sonrada duru suyla yıkayın saçlarınızda hiç bir krem sabun atığı kalmaz hem besler hemde parlatır suyu fazla sıcak kullanmamaya çalışın ayrıca son suyu soğuk kullanırsnız oda saçın parlamasını sağlıyor en azından saç uçlarına yapabilirsiniz üşümemek için ayrıca saçları kendi halinde kurutun gerekmedikçe fön kullanmayın yada çok sıcak olmamasına çalışın saçları çok yıpratıyor :80:

kızlar ben saçımı koyu kahveye boyayalı 3-4 hafta oldu.beyaz sabun bende de etkili olurmuki yoksa yeni boyanmış saçlarda mı etkili? bir de nerden alıyorsunuz bu beyaz sabunu marketlerde varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…