• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyasını doğal yöntemlerle akıtmak için neler yapabilirim? Fikir verir misiniz?

canim bence 5 koyu bir ton. istedigin remkten 1 ton acigina boyamak daha iyi sonuc verir diye dusunuyorum. kutuda gozuktugunden koyu oluyor cunku her zaman.
http://www.sacbakimi.org/images/fotolu_haberler/loreal_sac_renkleri_katalog_8.jpg
buradan baktim aldigin renk 5.52 3. sirada 4. renk. kutudakinden koyu gozukuyor. mesela 6.42 var onun ustunde bence 5 yerine 6 serisinden bir renk kullanman istedigin saca daha yakin sonuc verir. cok acmaz :)
tatlım yaa boyadım bile canım çok sıkkın hiç bir etkisi olmadı umarım zamanla açılır rengi of

güzelim sapsarı saçlarımı artık yıprandığı ve kendi rengine dönmek istediğim için kahve siyah boyattım. 2,5 ay oluyor. Kendisi oldukça aktı ve röfleli bir hale geldi bile. Ama şimdi uçlara mavi-yeşil yapmak için biraz daha açılsın uçlar istiyordum. bu beyaz sabun felaket aklıma yattı. günümü aydınlattınız resmen. teşekkürler:)

bu arada benim bildiğim en iyi boya akıtıcı deniz ve güneş. hazır bayram tatili de geliyor. Bu konuyu çok takan ve üzülenler için söyleyeyim: denizde 3 günde karamelden sapsarıya dönmüştü saçlarım. Üzülmeyin bir kısa tatile bakar.

Sevgiler

Back