Eğer saç renginiz çok koyuya kaçarsa..
Bulaşıkları yıkadığının dörtte biri kadar bulaşık jeli ile saçlarını yıka ve rengin nasıl etkileyici şekilde açıldığım gör. Fakat çok etkili olan güçlü deterjanlar aynı zamanda saçların için zararlı olabilir. Bu yüzden yıkama sonrası iyi bir saç kreminden yardım almalısın.
bende koyu kumral saça açık kumral yaptım turuncu gibi oldu 1 ay boyunca sık sık yıkasam akarmı normal şampuanla yıkasam bile ?
vaybeee su yaziyi 10 gün önce yazsayd1n1zya dünyanin parasini verdim kuaföre ah ah hala daha cebim yaniyo
ya kızlar iyi diyorsunuz hoş diyorsunuz da benim şöyle bi sorunum var
ben 16 yaşındayım ve esmerim saçımı yakut kızılı yapıyorum diye boyadım
sonra olmadı gittim kuaföre tekrar kızıla boyattım ve rengi gerçkten iğrenç oldu
dipleri kıpppkırmızı uçları koyu. beyaz sabunla 6 kez yıkadım.3 kezde şampuanladım.
bu gün tkrar yıkadım yine aktı biraz.. Ama rengi gittikçe açılıyor bunun. koyulaşması biraz daha eski haline gönmesi gerekmiyor mu? Gerçek rengi çikolata rengiydi koyu kahve tarzındaydı. ben tekrar boyatmak istemiyorum yani zaten çok çok yıprandı. Böylede dışarı çıkamıyorum.yaşıma zaten hiç gitmedi. Dönülmesi zor bir renk miş zaten. bu konuda bana yardımcı olabilck birleri varsa lütfen,gerçekten çok mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?