Allah razı olsun delırmek uzereyım şu saçlarımın rengini nasıl açıcam dıe 2 gundur şampuanla 10 kez yıkadım açılmadı benim acil açmam gerek inş açılır....
sabun baya baya akıtıyor her yıkamada akdığını görebiliorsunuz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun delırmek uzereyım şu saçlarımın rengini nasıl açıcam dıe 2 gundur şampuanla 10 kez yıkadım açılmadı benim acil açmam gerek inş açılır....
5-6 aydır boyamadıysanız zaten saçınızda akıcak boya kalmamıştır kendi doğal saçınızada sabun yaramaz ama dipler boyasız ve kendi doğal rengiyse boyada saçınızı bir kaç ton açar uçlara uygun bir boyayla dip boya yapıp uçlara sürmeden ama yıkarkende şampuanla birlikte tüm saçı yıkayarak altlarla uyum sağlayabilirsiniz uçlar ne renk bilmiyorum ama doğal yoldanda papatya ıhlamur suyuyla yıkayıp güneşte biraz açılabilir kendi saçınız boyalı kısma oda işe yaramazYaaa benim sacim kahverengiydi Sonra gittim zemini bal kopugu ve aralariyla uclari platin sari yaptirdim 2-3 ay oyle kullandiktan snra sacimi 2 kere koyu kestaneye boyadim 6-7 aydir boyamadim sacimin rengi biraz acildi ama yeniden actirmak istiorum beyaz sabun kullanirsam dipleride acilirmi yoksa sadece boyali olan kisimlarinmi rengi acilir???