saçınız kızıl vaya siyahsa bu iki renk dönüşü çok zordur bu renklere bir boya yapamazsınız kızılsa ,sarı kumralda turunculuk oluyo siyahsa daha da zor o boyayı akıtmak hiç yıpratmadan sadece banyo sabunuyla [beyaz sabun]renk çok güzel akıyor saçı akıtmak için kuaföre para harcamaya da gerek yok ne kadar sık yıkarsanız saç okadar çabuk akıyor bir ay içinde istediğiniz renk daha kolay tutuyor bana bunu söyleyen kuaförümdü gerçekten sonuç alırsınız ben denedim
valla gerçekten sonuç veriyorsa saçı yüzünden delrmek üzere olan bir çok kişini duasını alacaksın..tşkler..
ya pekı ben sıyah boyanın uzerıne sac acıcı uyguladım acılmadı. yınede beyaz sabunla yıkayımmı sıyah akarmı.renk tutarmı
yaa bu beyaz sabun dediğiniz hacı sakirin sabunları var onlardan mı?
evet bende denedim gerçekten akıyor
Kızlar beyaz sabunla iyice boyayı akıttıktan sonra 1 ay sonra falan kahverengiye boyatabilir miyiz saçı açtırmadan??
siyah saçımı akıtıp kahve yapıcaksın canım. siyah boyayı sadece solduruyor ve baska renklere dönüş yapmanız için kuaförde açtırmak şart benim saçlarımda kızılda yaptım sabunla saçların rengi aktı.siyah yaptım yapmaz olaydım sabunla yine soldurdum en azından kuafde açma yaparken saçta çok kopma olmda renk kolay tuttu yıpranmadan
siyah saçımı akıtıp kahve yapıcaksın canım. siyah boyayı sadece solduruyor ve baska renklere dönüş yapmanız için kuaförde açtırmak şart benim saçlarımda kızılda yaptım sabunla saçların rengi aktı.siyah yaptım yapmaz olaydım sabunla yine soldurdum en azından kuafde açma yaparken saçta çok kopma olmda renk kolay tuttu yıpranmadan
arkadaşlar bişi sorcam benımde sacım sıyah ıkı ay oncesınde boyadım onceden rofle wardı...sıyahtan kurtulmak ıstıyorum bende ama sabunla yıkayınca mahvetmez mı sacı yaww..sert ve kabarık olur diye düşünüyorum ben ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?