kızlar bişey sorucam ben anlamadım, boyaların yanında oksidan veriyolar ya, sadece onu sürüp bekleyip mi açıyosunuzrengi?
sigara külü de boyayı tamamına yakın akıtıyormuş diye duydum arkadaşlar hiç denemedim ama deneyen birisinden duydum işe yarayabilir bence bir denemekte fayda var
Sigara külü nasıl uygulanır ki :O
Saçlarımı koyu kahveye boyayayım dedim dün, resmen siyah oldu ilk başta güzel gibi geldi ama açık renkten sonra koyuya alışamadım aynaya bakmak istemiyorum kendi saçlarımda koyu kahve güzel beğeniyorudm ama şimdi resmen siyah... beyaz sabuna bende başlayacağım akar inşallah bu mutsuz edici deneyimden sonra bir daha koyuya boyayamam eski saçıma döneyim dedim artık eski halimi bile istemiyorum illa açık olcak boyamak istedim de tekrar hem renk akacak belki bikaç ton açılır istediğim gibi,hem yıpranmasın. sabun ne kadar kurutursa kurutsun umrumda değil yeter ki aksında.......... of kızlar of
Arkadaslar bende forumda beyaz sabun ve sac acma yöntemini okuyunca hemen uygulamaya başladım. Yalnız benım durumum sanırım farklıBen son 3 yıldır saçlarımı siyah kullanıyorum. Rengını degiştirmeye karar verip diplerin cıkmasını bekledim. 2 haftadır beyaz sabunla yıkıyorum. ama faydası olmadı hiç. Sadece bu yontemi uygulayan arkadaslardan yardım bekliorum. egerki uzun suredir siyah kullanıyorsakta bi etkisi olurmu beyaz sabunun? Lütfen yardım saclarım kecelesmeye basladı :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?