selam arkadaşlar
ben de uzun süre bakır olan saçlarımı evde kendim boyadım bir kaç defa. önce kızıl oldu kızılı kapatayım diye küllü kumrala boyadım ,derken arkasından kumral daha sonra kuaföre gittim saçlarımı kumrala boyadı ve ara ara balyaj attırdım. daha sonra ben bunu evde çikolata kahveye boyadım!!!! boyamaz olsaydım.Saçlarım oldu siyaha yakın bir renk!!
şimdi napsam napsam diye kara kara düşünüyorum!! acaba saç rengi açıcıyla açıp yeniden açık tonlarda boyasam saçlarım yanar mı?? Bir bilen varsa bir akıl versin lüütfeeen!!! ya da kuaföre gitsem akıtsam yeniden boyatsam röfle yaptırmak istiyorum saçlarım Yanar mı? tecrübesi olan arkadaşlara souyorum? bişr bilene soruyorum? bana bir yardım ediverin noluurr!!!!!:18:
%6 lik oksidan kreme 1 tatli kasigi karbonat koyarak siyah sacimi actim.koyu kumral gibi birsey oldu.yarin karamel boya alip boyayacam insallah tutar
saclarim omzumun birkac santim altindaydi ve epey gur.buna ragmen 1 kutu oksidan kullandim yetiyor.az surmek gerekliymis.bende internetten bir yerden okumustum.30 dk bekledim.zift siyahi saclarim hic turunculasmadan koyu kumral tonlarinda biseye dondu.aslinda bu renk de hos.boyle de kalabilir ama karamel istiyorum ben.
sakin sacini sarma,malzemeyi fazla kullanma ve sureyi uzatma.ne olur ne olmaz.sacim yipranmadi aksina yikarken acayip hacimliydi ( karbonat kabarrti galiba) daha once platin yaptigim icin kremsiz acamazdim bu karisimdan sonra krem kullanmadim.kremsiz acildi.ben zaten cok acik renk bir sac istemiyordum tek niyetim siyahtan kurtulmakti o yuzden bu karisimi tekrarlama ihtiyaci da hissetmedim.1kez yaptim.
kızlar bende saçımı önceden açık kumraldı..kendi saç rengimden 1-2 ton açıgına boyatmıstımm..sonra nasıl bir boşluğa düştüysem..dün saçımı boyattım aslında kuaförüme koyu kestane dedim gitmiş siyaha boyamışş,bide pişkin pişkin siyaha boyadım dıyor..boyatmaz olaydım saçımın rengi normal siyahta değil...bildiğiniz zift siyahı gibi, böğle saç tellerini bile bakınca göremiyorsunuz sanki saçım kütle gibi duruyor((( aynaya baktıkça gözümü yoruyor dün ve bugün beyaz sabunla yıkadım evet akmasına akıyorda...saçımda değişen bişey yok,,,yine aynı yine aynı (( aynalara bakmayı geçtim evden dışarı bile çıkmak istemiorum..sabunla devam edıcem umarım gözle görülr bir değişim olur...olumlu bı gelişme olursa yazarım yine kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?