- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.394
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #6.041
Şimdi ilk yapacağım iş uçlarını açmak. İstersen loreal ombre setini al istersen palette ultra açıcı istersen oryal.. Bunlardan biriyle uçlarını açmalısın. Brushlight tekniğiyle de açabilirsin krepe yaparakta ya da bir tane video vardı kız eliyle ince ince parçalar alıp saçını açıyordu atarım videoyu öyle de uçları açman gerek önce bu senin ekteki baya keskin geçiş bunun yerini yumuşak daha balyaj gibi olsa daha güzel olur.
Daha sonrasında da küllü bir boyayı numarasını istrdiğin koyuluğa göre seçeceksin. Tam olarak hangi tonda istiyorsun çok açık istemiyorsan 7.1 falan güzel ancak markayı da araştırman lazım. :)
teşekkür ederim
haftaya deneyeceğim
loreal ombre seti nii alacağım farklı marka önerin varsa o da olur
Koyu Küllü sarı :).. Fotoğrafı nereden buldun bilmiyorum ama yapımı anlatılıyordu sitesinde. Dipleri de açman gerek uçları da biraz açman gerek.
Tek renk mi yapacaksın ombre gibi mi yani şöyle bu saçının olduğu gibi açarsan ve üstüne boya yaparsan işin kolay olur. Ancak saçın açık olanlarla koyu olanları eşitlemen biraz uğraştırır.
Eğer dipler koyu olsun zaten sürekli çıkacak dersen saçını olduğu gibi aç. Daha sonra üstüne matrix in küllü bir tonu ile boya. Konuyu bulmadım link atacaktım da.
canım evet o sitenin linki var bende. ordan aldım. ama yapan kişi kuaför olduğu için açma işlemini ve ona dore ekleme işlemine vs pigment yükleme tarzında isimler kullanarak gizem yaratmış.
hattanaynı fotoğrafı iki ayrı kişiye farklı işlemler yapmış gibi 2 yazıda da paylaşmış. Bu saç aslında saçı platin ve tamamen kızllıgını kaybetmiş bir saçtı. üstüne pigment yükledio yüzden benim saçımdan nasıl yola çıkılcağını bilmiyorum o renk için. Saçı doreli aşık bir sarıya da nasıl açacağımı bilmiyorum açıkçası
var mı bir önerin?
Senin saçın zaten onun pigmentasyon yaptığından sonraki gibi. Turunculuğu kaybetmiş saça pigmentasyon yapıyorlar yeşillenmesin grileşmesim diye. Sen saçını bir kaç ton daha açarak tavsiye rttiği boyayı sürerek elde edebilirsin diye düşünüyorum.
Şimdi şöyle ben 11.1 vs kullandığımda etkisini görmedim tam markayı hatırlamıyorum ama loreal intense serisi olduğundna dolayı da olabilir. Diğer arkadaşlar kullandığında açma rtkisini görmüşler yani 11.1 gibi bir üründe kullanabilirsin etkisini yam bilmiyorum ama..o zaman sence palette gibi oryalli açıcı mı kullanayım saçıma yoksa garnier 11.1 gibi gümüş sarı veya igora açık sandrr 10.2 / 12 gibi açık renk bir boya mı?
Şimdi şöyle ben 11.1 vs kullandığımda etkisini görmedim tam markayı hatırlamıyorum ama loreal intense serisi olduğundna dolayı da olabilir. Diğer arkadaşlar kullandığında açma rtkisini görmüşler yani 11.1 gibi bir üründe kullanabilirsin etkisini yam bilmiyorum ama..
İgora 10.2 hakkında bir fikrim yok ama sanırom igoranın sarıları özel açıcı seri olarak geçiyor bu tercihlerin arasında ön plands olabilir sma kullanmadığım için kesin birşey söyleyrmeyrceğim. Sadece igoraların daha kaliteli olduğunu biliyorum. Eğer fiyat olarks uygun blurssn schwaskopf blonde me serisine de bakabilirsin onu da kullanmadım ama geliştirilmiş bir ürün uzman kuaförler kullanıyor.
Ultra açıcı vs tanii ki dshs çabuk ve etkili açar saçını ama biraz uğrsştırıcı.. Yani kendi başına yaptığında sıkıntı çıkabilir.. Şöyle ki diğerleri dshs çol boya bazınds olduğu için bir tsrafı yaparken diğer tsrsf direk işlemiyor ama açıcı da hızlı olman gerrkiyor her yerin eşit olması için kendin yapacaksan birsz daha zor ve birsz daha yıpratır heralde.. Ama sonuç açısındsn bakarsan tabii ki dahs çok açar.
Merhaba İnternet te uzun zamandır arıyordum saçlarımı boyamadan bana yakışıp yakışmayacağını bilmek mümkün mü diye fotoshop programları ile zor oluyor. Sonunda buldum Bir uygulama ile bunu yapmak mümkünmüş. o uygulamayı sizinle de paylaşmak istedim işte adres: ....Kıslarrrrrr,ben evde saç boyamayı beceremiyorum galiba.Kızıl boyalı saçımı kahveye boyadım,birkeresinde de kumrala boyadım üstü şişhane altı memişhane oldu,üstü daha açık olup kahve rengi,altı hala kızıl.Ben tüp boyaların sıvısının fazla kullanıldımı(1 den fazla) saç rengini açtığını duydum,ne derece doğru bilmiyorum,acaba saçımın koyu olan alt kısmına daha çok peroksit kullansam açılırmı? Lütfen yardımcı olun bu saçlarla dışarı çıkamıyorum.:1ninca:
Arkadaşlar igora kırmızı yoğunlaştırıcıdan aldıgımda boya kabına dökerken renk mor çıktı. normalde böyle mi yoksa bana hatalı ürün mü verdiler. Yogunlaştırıcı kullananlar bilgi verebilir mi?
Arkadaşlar igora kırmızı yoğunlaştırıcıdan aldıgımda boya kabına dökerken renk mor çıktı. normalde böyle mi yoksa bana hatalı ürün mü verdiler. Yogunlaştırıcı kullananlar bilgi verebilir mi?