Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Sacimi 6 tonunda bakıra kahveye boyamistim fakat tutmadı önceki saçım koyu oldugu için sonrada 3 numara koyu kahveye boyadım şuan böyle biraz daha koyu açıcı kullanmadan yavaş yavaş açmak istiyorum ilk olarak hangi renge boyamaliyim sizce bilenler fikir verebilir mı??Eki Görüntüle 1936418
3 numara dogal yollarla cok da acilmaz ya. Zamanla daha dogal bi tona doner sadece

Eklentiler

• karamel-tonlarında-röfle.jpg
    karamel-tonlarında-röfle.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 96
Böyle bir görüntü krepe balyaj la olur muuu
Evet boyle bi seyi kast ediyorum. Ama kuaforunu iyi sec. ben olsam instagram hesaplarindan bakar bu saci cikardigini ispatlayan adama guvenirim. Resmi gosterirsin bunu istiyorum dersin bambaska bi sey yapar yollarlar. Herkes balyaj yapiyo ama kafalar eski kafaysa bu modern saclar cikmiyo

Sacimi 6 tonunda bakıra kahveye boyamistim fakat tutmadı önceki saçım koyu oldugu için sonrada 3 numara koyu kahveye boyadım şuan böyle biraz daha koyu açıcı kullanmadan yavaş yavaş açmak istiyorum ilk olarak hangi renge boyamaliyim sizce bilenler fikir verebilir mı??Eki Görüntüle 1936418

küllü kahveye boya kızıllık kapansın

Merhaba ARkadaşlar
İlk olarak ana saçım siyaha çok yakın bir koyu kahve aça aça açık karamel rengine kadar getirdim,turunculuk kaldığı için kahve köpüğü gibi oldu bende üstüne kolleston7.3 fındık kabuğu boyadım. Şimdi de yoğun bir yeşillik verdi, bu kadar koyu beklemiyordum. Renkten çok sıkıldım ve daha fazla açmadan 9-10lu boyalara yavaş yavaş geçmek istiyorum. Bunu Nasıl yapabilirim Bana acil ulaşın lütfen mesaj daha iyi olur çok zor durumdayım

Merhaba ARkadaşlar
İlk olarak ana saçım siyaha çok yakın bir koyu kahve aça aça açık karamel rengine kadar getirdim,turunculuk kaldığı için kahve köpüğü gibi oldu bende üstüne kolleston7.3 fındık kabuğu boyadım. Şimdi de yoğun bir yeşillik verdi, bu kadar koyu beklemiyordum. Renkten çok sıkıldım ve daha fazla açmadan 9-10lu boyalara yavaş yavaş geçmek istiyorum. Bunu Nasıl yapabilirim Bana acil ulaşın lütfen mesaj daha iyi olur çok zor durumdayım

yeşillik varsa saçını ketçapla yıkayabilirsin belki daha önce görmüşsündür böyle konu açanlara genelde ketçapla yıkamaları öneriliyo

SAÇLARIM SANİYELER İÇİNDE TURUNCU OLDU. Kızlar merhaba. Saçların normalde kahve rengi ancak ben sarıya açtırıyorum. Benim yıllardır gittiğim kuaför boya işlemine başlar başlamaz saniyeler içinde sürdüğü krem kıvamlı beyaz boya turuncuya dönüşüverdi. Hemen uyardım, ama önce normal olduğunu söyledi. 1-2 dakika sonra o da endişe ederek yıkattı saçı. Ancak o andan sonra saçımını lüle lüle olan kıvırcıkları düzleşti. Ne olduğunu sordum. Bana doğru dürüst bir cevap veremedi. Ama aradan aylar geçti hala kıvırcıklarım eski haline gelmedi malesef. Ne olduğu hakkında bir bilgisi olan var mı? Benim tahminim boyaya çok yüksek volüm karıştırılmış olması yönünde. Bu işten anlayan varsa lütfen cevap versin.

kizilligi nasil giderebilirim lutfen anlasilir bir sekilde yazar misinjz kuaforlere para akitmaktan saclarimin yipranmasindan bktim.usandjm

Merhaba hanımlar.Saçlarım şuan doğal renginde küllü kumral.Ben saçlarımı gri renge boyamak istiyorum ama dipler koyu doğal renginde kalacak .Evde hiç yapan varmı ? hangi boyaları ve açıcıları kullanmalıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar merhaba ben uzunn ve üzücü boya serüvenine son vermek istiyorum saçlarım mahvoldu. en son ekimde boyattim şuan bu renk fotoğraftaki gibi oldu kızıl turuncu bı renk artık köyü kestane saçıma dönmek uzun bi süre boyatmak istemiyorum. amonyaksiz boyalardan 3 veya 4 numara boyasam hemen akar mi normal boyalar dan mı kullanmalıyım?

Eklentiler

• 20170220_120042.jpg
    20170220_120042.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 94
Selam kızlar koleston kumral 7 numara kullanan varmı ? Kutudakinden koyu oluyor şeklinde yorumlar okudum daha önce bu renk yapan varsa paylaşabilir mi

kızlar ben resimdeki bayanın saç rengini bulamadım sizce ne renk bu ?
7q6M85

Eklentiler

• images-12.jpeg
    images-12.jpeg
    4,9 KB · Görüntüleme: 91
  • images-11.jpeg
    images-11.jpeg
    15,9 KB · Görüntüleme: 89
IMG_7886.jpg Mrb arkadaşlar
Muhtemelen bu konu daha öncesinde de konuşulmuştur ama ben buralarda yemiyim o yüzden sizlere danışmak istiyorum
Şimdi benim saçlarım koyu kestane daha öncesinde birkaç kez saçlarımı boyamıştım ama 2 yıldır hiçbir işlem uygulamadım. Şu an ana renginde yani.
Saçlarımı ekleyeceğim fotodaki gibi boyamak istiyorum ancak öncesinde malımunuz renk açmam lazım hem nasıl açabilirim hem de bu tonu nasıl yakalayabilirim bana da yardımcı olursanız çooookkk mutlu olurum

X