- 17 Şubat 2008
- 48
- 1
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #6.061
Çok güzel olmuş, çok bakımlı göstermiş.İyi günlerde kullanSaçlarımı yeni boyattım ve çok mutlu oldum yorumlarını rica ediyorumEki Görüntüle 1936782
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel olmuş, çok bakımlı göstermiş.İyi günlerde kullanSaçlarımı yeni boyattım ve çok mutlu oldum yorumlarını rica ediyorumEki Görüntüle 1936782
3 numara dogal yollarla cok da acilmaz ya. Zamanla daha dogal bi tona doner sadeceSacimi 6 tonunda bakıra kahveye boyamistim fakat tutmadı önceki saçım koyu oldugu için sonrada 3 numara koyu kahveye boyadım şuan böyle biraz daha koyu açıcı kullanmadan yavaş yavaş açmak istiyorum ilk olarak hangi renge boyamaliyim sizce bilenler fikir verebilir mı??Eki Görüntüle 1936418
Uyeligi kuafor reklami icin actigin cok belli daha dogal bir uyelik icin yalandan farkli mesajlar atmaliydinSaçlarımı yeni boyattım ve çok mutlu oldum yorumlarını rica ediyorumEki Görüntüle 1936782
3 numara dogal yollarla cok da acilmaz ya. Zamanla daha dogal bi tona doner sadece
Olur istiyosan niye olmasin da rofle yerine balyaj yaptirsana krepe dogal bi balyajYa benim saçlarımda ombre var koyu bal tonlarında sizce röfle yaptırsam olur mu??
Böyle bir görüntü krepe balyaj la olur muuuOlur istiyosan niye olmasin da rofle yerine balyaj yaptirsana krepe dogal bi balyaj
Evet boyle bi seyi kast ediyorum. Ama kuaforunu iyi sec. ben olsam instagram hesaplarindan bakar bu saci cikardigini ispatlayan adama guvenirim. Resmi gosterirsin bunu istiyorum dersin bambaska bi sey yapar yollarlar. Herkes balyaj yapiyo ama kafalar eski kafaysa bu modern saclar cikmiyoBöyle bir görüntü krepe balyaj la olur muuu
Sacimi 6 tonunda bakıra kahveye boyamistim fakat tutmadı önceki saçım koyu oldugu için sonrada 3 numara koyu kahveye boyadım şuan böyle biraz daha koyu açıcı kullanmadan yavaş yavaş açmak istiyorum ilk olarak hangi renge boyamaliyim sizce bilenler fikir verebilir mı??Eki Görüntüle 1936418
Merhaba ARkadaşlar
İlk olarak ana saçım siyaha çok yakın bir koyu kahve aça aça açık karamel rengine kadar getirdim,turunculuk kaldığı için kahve köpüğü gibi oldu bende üstüne kolleston7.3 fındık kabuğu boyadım. Şimdi de yoğun bir yeşillik verdi, bu kadar koyu beklemiyordum. Renkten çok sıkıldım ve daha fazla açmadan 9-10lu boyalara yavaş yavaş geçmek istiyorum. Bunu Nasıl yapabilirim Bana acil ulaşın lütfen mesaj daha iyi olur çok zor durumdayım
Öyle olsa direkt olarak isim verirdim reklama gerek yokUyeligi kuafor reklami icin actigin cok belli daha dogal bir uyelik icin yalandan farkli mesajlar atmaliydin