Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

teşekkür ederim
öncelikle saç boyamada yeniyim diyebilirim (ilk boyamam 2012 evde yaptırdım, 3 hafta önce de evde yaptırdım)
kuaföre herkes bir kulp buluyor diye gitmedim bir de saçım uzun 300 TL verip beğenmemek içime oturur
neyse

loreal 6 göz hizama kadar dip boya
loreal 8,1 koyu küllü sarı alt taraf

ama görevliye isterken saçımda boya yok
üst taraf kumral alt taraf kumralın 3 ton açığı sarıya dönük istiyorum dedim bunları verdi
ama alt tarafı için uyardı 2.defa uygulama yapmadan açamazsınız istediğiniz renk olmaz dip tutabilir
dedi koyu küllü yerine küllü veriyordu ben korktum çok açılır diye koyu küllü aldım

sonuç ekte gönderdiğim fotoğraf
sanki dip ile uçları bir ton fark var gibi ama burada küllü sarı renkleri turunculuk bırakıyormuş içim tuhaf oldu

buarada fotoğraf ışıktan mıdır nedir açık gibi durmuş rengi normalde gözüken den 1 ton daha koyu

istediğim uçlar sarı olsun ama tepeler turuncu kalmasın

Eklentiler

• saç.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 84
Korkmayın boyalar zaten sçaı çok fazla açmaz. Görevlilerde hiç birşey bilmiyor şahsen ne sorup aldıysam iyi çıkmadı. Onun yerine araştırıp kendin alman daha iyi.

Senin dipleirni daha açık uçlar mı koyu? Burda öyle gibi çıkmış.
Küllüler turunculuk bıraktığından değil kahve saç açılırken turuncu olur sen az açtığın için turunculuk daha yoğun. Yani küllü değil başka bişey de alsan böyle olacaktı. :) hatta daha turuncu belki.

Şimdi sen dip renginin koyuluğunu seviyor musun? Yoksa daha mı koyu ya da açık istiyorsun?

Çikolata kahve gibi ama onun kadar da kızılımsı değil.. Büyülü kahve de daha sarımsı..
Açıcı kullanmadan zor.. Ya da yani sçaın tonunu açmadan bu çok koyu değil.. koyu sça uyguladığında pek fark görünmez. Onun yerine 11 - 10 gibi boyalarla birlere tüm saçın tonunu kırıp daha sonra istediğin kahveyi üstüne boya ama çok koyu ton seçme kahveyi de. :)

diplerin koyuluğundan memnunum (daha açılmasında yaşlı gösteriyor açık renk)

ben boyasız saça boyadım küllüyü ama
aynı anda dibe kumral kalana koyu küllü sarı uyguladım

neyse ben turunculuktan kurtulmak istiyorum ve uçları açmak istiyorum
diplerim ama memnunum

ya da kuaföre gidip parayı bayılsam mı ? 300 gözümde büyüyor (çok para bence)

buarada siz söyleyinceye kadar renk ayrımının çok da farkında değildim

buarada sen söyleyinceye kadar farkında değildim evet renk farkı varmış az da olsa

dipler açılmasın daha kumral olabilir mümkünse yoksa ona elleşmeden

eklediğim fotoğrafta ki ombre nin uçlarında ki sarıdan istiyorum

Eklentiler

• sacc.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 85
  • images.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 86

10-11'de çok açık canım korkarım onu sürmeye. İrlandalılar gibi olurum bu sefer :)) ama haklısın aslında sadece cesaret gerek. Böyle açınca saç da yanmaz herhalde kuafördeki gibi ama toplam 4 kutu boya almam gerekir o zaman da.

Son düzenleme:

Şimdi ilk yapacağım iş uçlarını açmak. İstersen loreal ombre setini al istersen palette ultra açıcı istersen oryal.. Bunlardan biriyle uçlarını açmalısın. Brushlight tekniğiyle de açabilirsin krepe yaparakta ya da bir tane video vardı kız eliyle ince ince parçalar alıp saçını açıyordu atarım videoyu öyle de uçları açman gerek önce bu senin ekteki baya keskin geçiş bunun yerini yumuşak daha balyaj gibi olsa daha güzel olur.

Daha sonrasında da küllü bir boyayı numarasını istrdiğin koyuluğa göre seçeceksin. Tam olarak hangi tonda istiyorsun çok açık istemiyorsan 7.1 falan güzel ancak markayı da araştırman lazım. :)

Çok mu uzun saçların? Ya şöyle şahsen koyu saçı o kadar çok açmıyor. Yani en azından benimkini açmadı sacini acmadan acik tonlu guzel bir kahve elde edebileceğini sanmıyorum. Biz kuzenle kuaföre gittik katologtan istediğimiz rengi gösterdik çok akıllı kuaförümüz olduğu gibi siyah saça uyguladı hiç bir işe yaramadı :)
Yani biraz açmadan istediğin tonu yapamazsın o zaman 9.1 dene ama çok açmaz heralde

Küllü sarı ama burada efekt var o yüzden tam küllü çıkmamış. Parlamalar olmuş.

o zaman uçlara küllü sarı alıcam %9luk oksidanıyla birlikte. ama benim uçlarım bu şekilde bak canım. Zatwn ombreli 7 ay öncesinden. Acaba diyorum boylara oksidansız mı uygulasam küllü sarıyı?

Direk tüm saça uygulasan?
Oksidansız olmaz. O rengi çıkartmak için zaten kullanılıyor saçı açmak için değil.

Direk tüm saça uygulasan?
Oksidansız olmaz. O rengi çıkartmak için zaten kullanılıyor saçı açmak için değil.

aa öyle mi tamam öyle yapayım ama diplere extradan açık kumral veya normal kumral yapmam gerekmez mi? koyudan açığa bir görüntü elde etmek için? diplerim kahverengi cünkü. hiç boyanmadı. bilmiyorum o küllü sarı nasıl durur?

Şu an zaten saçların tek renk değil. Yani üzerine ne kullanırsna kullan tek renk elde edemezsin dipler zaten daha koyu olacak. Ama işte rengi kırılır sadece.
Uçları daha açık istiyorsan hafif bazı yerlerine açıcı kullanıp sonra 9.1 falan boyayabilirsin.

Şimdi diyelim bu saçın tümüne 9.1 ya da 10.1 falan kullandın uçlar az daha açılıp küllendi üstler de açılır. dip boyasıyla uğraşmak istemezsen üstüne cila yaparsın. Hem bi boya ile uzun süre idare edersin hem de akan boyayı tazelemiş olursun.

canım bu "hiçbişeymi" üyesinin topiğinde cok turuncu olmuş saçları. o da küllü denemiş ama tupturuncu olunca dedim bende de ya öyle olursa.
daha önce açıcı (12.1) bir boyayla açıp üstüne birkaç gün sonra mı istediğim boyayı sürsem bilemedim. yoksa direkt ombre serisinin en açıgını alıp dipten uca tarasam mı? küllü bir ton elde edemicem ve uçlarım yeşillencek diye bir korku geldi o kızcagızın saçını görünce.

Bu sabaha kadar uzundu canım belimdeydi, aldım makası kestim :)) şimdi göğüs hizâsında ama çok gür kolum kadar, anca 2 kutu yetiyor. Haklısın canım ama boya boyayı açmaz diyor bir kuaför okudum da, bilmiyorum ki n'apsam. Sen hiç açmak için sarıya boyadın mı?

Ya şimdi açık renk istediği için açılırken illa ki turuncu oluyor 11.1 falan dha iyi gibi.. Şimdi 11.1 falan da öyle açıcı işte.. Sen diplerin trengini seviyor musun? Uçları daha açık istiyorsun dipler aynı kalsın?

yok ben dipleri de kumral istiyorum açık kumral veya orta kumral. Diplerim koyu kahve gibi veya koyu kumral gibi koyu bir renk. Boylarım komple açık renk olsun istiyorum. Acaba diyorum ombre seti mi alsam. tüm boya paket şeklinde yaparım belki?

Senin saçlarının uçları zaten açık ya i 11.1 gibi bir renk vursan uçlar da diplerde açılır. Daha sonra renk tonuna göre başka bir küllü ile ya yeniden boyarsın ya cila yaparsın. Eğer uçları küllü açarsa cilayı sadece dibine uaparsın yıkarkende tüm saça bular biraz bekler öyle yıkarsın.

Kuafor birisi yazmış bsksbilirsiniz ^^

Eklentiler

• image.jpeg
    96,5 KB · Görüntüleme: 105
  • image.jpeg
    71,7 KB · Görüntüleme: 104
  • image.jpeg
    68,6 KB · Görüntüleme: 112

ben bu aşağıda paylaştıgın gibi açık bir sarı ton istemiyorum canım. saçımın geneli kumral olsun geri kalan uçlarda brushlight şeklinde sarılık istiyorum o da küllü. ben en iyisi hiç sarı olayına girmiyim direkt küllü kumrala boyayaym saçımı komple ne dersin? kuaför ürünü olan igora royal 8.1 kullansam güzel açık bir kumral olur mu saçım sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…